Хайде на театър - 17

• 35 688
  • 745
  •   2
Отговори
# 405
Много са добри Artvent в рекламата. Чудесно филмче, което като гледам, ме кара да искам да отида на тяхна постановка и показва обич към София. Много европейски изглеждаме. Хубавичко им се е получило.

Абсолютен разкош!
Скоро не бях гледала толкова хубава реклама!

# 406
Някой гледа ли премиерата на "Наполетано" С Вергов и Петър Антонов? Моля за отзиви!

Да, на мен много ми хареса, както и всичко на Яна Борисова, което съм гледал (Приятнострашно, Хората от Оз, Малка пиеса за детска стая, За теб, Господин Нощ, Място наречено другаде, Моята вечер, твоята нощ, С гръб към залеза, На живо и отвъд това, Морето след теб)
То си е драма, но добре маскирана; сюжетът е само скеле за да крепи идеите и посланията на автора, както е и в останалите ѝ произведения.
И двамата играят чудесно, няма опасност да забравите постановката скоро. Ще разберете и защо простряното пране по улиците на Неапол е светло.

# 407
  • Галифрей
Много са добри Artvent в рекламата. Чудесно филмче, което като гледам, ме кара да искам да отида на тяхна постановка и показва обич към София. Много европейски изглеждаме. Хубавичко им се е получило.

И на мен много ми харесва ❤ Наистина работи.  Отиди един ден и гледай.
Аз като ходя там ми стана много по-добре.  Забравих всички неприятни неща, зараждащо е. Качествен смях това е.

За мюзикъла на Зоро който ще се играе в НДК зала 1, разпоредено  е. Поради големият интерес пуснаха нова дата на 8.12.

Аз ще ходя на този сега в края на месеца на 29.10. Ще ви дам отчет дали е хубаво.

# 408
Здравейте. Караконджул би ли се приел и осмислил от подрастващи? (12-15)

Според мен, не би се приел добре и няма да го разберат. Първо, че е моноспектакъл и може да им е скучно да гледат и слушат само един актьор. Второ действието се развива в едни други времена, с други порядки и обичаи, в които те трудно могат да вникнат, а и за да се разбере болката на героят си трябва и повечко жизнен опит.
Моите деца, на 16 и 14 години и техните приятели харесват комедии, с по-простичък сюжет. Не че са глупави децата, просто им е рано още за сериозни неща.
Класът на сина ми ходи организирано от училище на Хамлет, в осми клас, ами децата не го бяха разбрали и не бяха го оценили.

# 409
Здравейте. Караконджул би ли се приел и осмислил от подрастващи? (12-15)
Твърдо не!

# 410
То принципно Дервишово семе го учихме в училище точно в 8 клас, т.е. на 14-15-годишна възраст, но и аз съм на мнение като всички останали, че вероятно това представление няма да бъде разбрано в дълбочина от деца.

# 411

Абсолютен разкош!
Скоро не бях гледала толкова хубава реклама!

Страхотна е рекламата! Без да знам кой я е правил, предположих и познах - мои колеги от университета са я снимали и са се справили брилянтно!

# 412
  • София
Аз точно, заради "Морето след теб" бягам в момента от Яна Борисова като дявол от тамян. Simple Smile

# 413
Актьорите не са капризни лигльовци. Рядко си позволяват заради тях да падат представления, ако положението не е наистина сериозно. Гледала съм актьори да играят със счупени крака, ребра, ръце. С видно тежка настинка и температура. А приятели на които актьора Богдан Глишев е близък ми споделиха, че на човека заради тежък диабет са му отрязали пръстите на единия крак и така играе. Гледала съм го в “Каквото такова„ в НТ - беше чудесен и по - никакъв начин не бих се сетила, че има такъв проблем. Също там Емилия Радева - лека и пръст играеше с бастун и едва се движеше и пак беше страхотна. Според мен в Артвент падат много представления, защото е частен театър и повечето от артистите са на заплата в някой от държавните. Вероятно частниците нямат добър програматор и се засичат дати. 
Клипчето на Артвент е много симпатично. Привлича наистина, обаче залата им никак не е уютна, а някои  от спектаклите не са с много добро качество. Може би ще наберат тази година скорост и ще отскочат като репертоар. Аз в момента съм в чужбина и гледам доста интересни спектакли. Ще дам отзиви като се върна Simple Smile

# 414
  • гр. Шумен
Утре съм на "Заклеваш ли се в децата?". Най-накрая да дойдат и в Шумен. Нямам търпение да видя Владо Зомбори на живо!! 💙💙

# 415
  • Галифрей
Утре съм на "Заклеваш ли се в децата?". Най-накрая да дойдат и в Шумен. Нямам търпение да видя Владо Зомбори на живо!! 💙💙
Ще ви хареса уверявам ви! ❤Аз съм гледалата пиесата два пъти.  Владо и Весела са големи сладури. 🤗

# 416
  • гр. Шумен
Е, да, пиесата много ми хареса!! 😍😍 Всички бяха много добри, но Владо все пак ми беше най 💙💙 Обаче и Весела е страхотна! Невероятни физионимии прави!! 😅😎 Определено бих гледала пак "Заклеваш ли се в децата?" 😎😎💙💙

# 417
Е, да, пиесата много ми хареса!! 😍😍 Всички бяха много добри, но Владо все пак ми беше най 💙💙 Обаче и Весела е страхотна! Невероятни физионимии прави!! 😅😎 Определено бих гледала пак "Заклеваш ли се в децата?" 😎😎💙💙
Влади Зомбори е топ.  Трябва да го гледате и във " Премахни от приятели " супер свежа и забавна комедия .

# 418
На цялата компания много ни хареса Nordost в Младежкия театър. Пиесата е вдъхновена от реалните събития при терористичния акт в московския театър „Дубровка“ през октомври 2002 г., когато чеченски терористи вземат над 900 заложници по време на представлението на мюзикъла „Норд-Ост". Събитията са пресъздадени чрез три женски образа, които представят различни гледни точки към трагедията.
Пиесата е въздействаща и актрисите (Койна Русева, Ангелина Славова и Искра Донова) се справят чудесно с ролите си.

# 419
Днес ще ходя на "Прецакани" в Сълза и смях.
Вземах билети от касата, там беше Асен Блатечки, заговори ме, като чу че купувам билети и ми стана много драго!
Чакам с нетърпение...

Общи условия

Активация на акаунт