Хайде на театър - 17

• 35 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Жената конбини веднага я слагам в списъка с очаквани. Ще е много интересно как са пресъздали историята на сцена.

Rayna13,
много се радвам, че се присъедини към темата. 🤍🤍🤍

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 15:26 от Аня

# 616
Моля ви, дайте знак, ако видите, че от Младежкия са публикували програмата си за януари. Засега са програмирали и пуснали билети само за „Албион“ на 25 и 27.1.
Уж проверявам, но все пак. Дано скоро да излезе.

Би трябвало втората половина на ноември да я качат.
Аз вече взех билети за "Албион" Simple Smile

# 617
Книгата *Жената конбини* ми е 5 звездички. Нямам търпение за пиесата

# 618
Ако създаде представлението, което по качество се доближава до "Дишай", ще бъде страхотно 🫶

А актьорският състав умишлено ли е пропуснат? Simple Smile
И тия са първа сцена???

# 619
  • софия
Ако създаде представлението, което по качество се доближава до "Дишай", ще бъде страхотно 🫶

И тия са първа сцена???
Александър Тонев и Боряна Йовчева. Пише ги.

# 620

И тия са първа сцена???
Александър Тонев и Боряна Йовчева. Пише ги.

Да, извинявам се.

# 621
Нямаме нищо до 18.11, тогава сме на "Елизабет, кралицата девственица"

Отново ми се гледа "Сън в лятна нощ"

# 622
Сън в лятна нощ подходяща ли е за 10 годишно? Веднъж се беше загледала по тв, когато даваха филма с Рупърт Еверет.

# 623
Сън в лятна нощ подходяща ли е за 10 годишно? Веднъж се беше загледала по тв, когато даваха филма с Рупърт Еверет.

Лично за мен не е подходяща. Ако имах дете на 10, няма да го заведа на това. Има доста други по-подходящи представления за тази възраст.

# 624
По-скоро не.
Хамлет го виждам най-рано за тийн възраст.

# 625
Мерси. И аз имах съмнения. Пипи ще е по-подходящ избор.

# 626
  • София
Връщам се от "Котка върху горещ ламаринен покрив" на Театър София. Играе се в "Сълза и смях.
Цялостно доста ми хареса. Ще дам оценка 4.5/5. Можеха малко да намалят "шибането" и "говната". 😃
Също част от актьорите изобщо не ми харесаха как играха. Елеонора ми беше неубедителна, Силянова на моменти преиграваше, а Невена така лошо да играе никога не съм я виждала.
Ириней и момчето, което играе Брик бяха най-добре за мен.
Между другото беше си хладничко в залата.

# 627
Категорично не и според мен.

# 628
Първо театрално посещение на българска земя от доста време. И Бинго. Прелестно! Днес бях щастлив зрител на новото „Happy Together – Unhappy Together“ в Топлоцентрала. Три великолепни балерини и хореографки Марта Петкова, Мила Искренова, Теодора Попова готвеха и разказваха с танцова стъпка чувства, щастливи и нещастни мигове, страхове, срещи, вкусове, вдъхновения... Много женствено, красиво. С деликатно чувство за хумор и самоирония. Има изненада накрая - оставям я в тайна за да е удоволствието ви пълно. Надявам се. Прикачвам снимка. Лична оценка: 9 / 10.

# 629
Аааа това звучи много интересно … ако беше на друго място бих отишла. Топлоцентралата не можах да я възприема - само веднъж съм била: много неуютно за мен място за културни събития. По-скоро си е за дискотеки за младежи.

Общи условия

Активация на акаунт