Хайде на театър - 17

• 35 560
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имаше преди оферта за билети в ТБА, ако са купени на място и в неделя....Дали още има нещо подобно?

# 661
Животът като театър според Съмърсет Моъм   - Филтър https://share.google/9Psz5zL2Q6f3eeGHD

# 662
Имаше преди оферта за билети в ТБА, ако са купени на място и в неделя....Дали още има нещо подобно?
  Доколкото знам - да. Неделя от 14-16 часа на касата на ТБА

# 663
  • София
  Доколкото знам - да. Неделя от 14-16 часа на касата на ТБА

Да, така е.

# 664
Аз съм в понеделник в театъра на Армията на "Кафе с претенция". Не съм с много големи очаквания...

# 665
  • София
Не е лошо, приятно беше, а на някои даже много им беше харесало. Simple Smile

# 666
  • София
От приятелка актриса чух за "Аз, която те обичам". Имаше много високи очаквания. Обмислях да купя билети да премиерата за подарък по повод юбилей на моя позната. Добре че в последния момент промених решението си.

# 667
Аз съм в понеделник в театъра на Армията на "Кафе с претенция". Не съм с много големи очаквания...

Гледах го миналата седмица. На мен и на приятелката, с която бях ни хареса. Беше приятно за гледане, непретенциозно, но забавно. Залата беше пълна, хората около нас си тръгваха с усмивки.

# 668
На мен ми е любима постановка. Концентриран смях в рамките на скромния един час и страхотно трио артисти. Предимно интелигентен хумор, какъвто харесвам, и само един-единствен цинизъм, който се преглъща. Около 5/5 ми е на мен. Но на моя приятелка, която посети представлението миналата седмица, не й беше чак толкова забавно. Зависи от човека. Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 13:18 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 669
  • София
Кафе с претенция не е най-запомнящата се пиеса на Георги Марков, но е приятна и забавна, а триото актьори - доста добри. Ако не се отиде с голямата кошница, може да бъде добра изненада.

В Моби Дик за мен поне твърде протяжни бяха сцените с Владо Пенев, докато сцените с жените много ми харесаха, а Александра Василева винаги съм намирала за много добра актриса, особено за налудничави роли.

# 670
Аз бях разочарована от "Кафе с претенции". Като цяло трудно харесвам комедии. И Черна комедия, която е много хвалена, не ме впечатли особено, но определено ми хареса повече.

# 671
Аз бях разочарована от "Кафе с претенции". Като цяло трудно харесвам комедии. И Черна комедия, която е много хвалена, не ме впечатли особено, но определено ми хареса повече.
За пореден път - колко сме различни хората. Simple Smile На мен не ми хареса "Черна комедия", беше ми досадно и безинтересно. Единственото ми разочарование от режисьора Иван Урумов е това, останалите му постановки в Армията са ми 5 звездички. Но тук не се забавлявах особено, сякаш преобладаваше хумор в стил спъване-падане-ставане, въобще не беше моето. Но пък Владислав Виолинов беше страхотен и лично за мен най-забавното "нещо" в тази постановка. Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 13:52 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 672
Идвам с отзиви за "Не забравяйте да се подпишете" в любимата ми Сатира. Казано с две думи: голяма тъпотия! Млади хора станаха пред мен и напуснаха залата на десетата минута, вдигайки доста зрители. Ако седях в края на реда, и аз щях да си тръгна без колебание. Това е първият спектакъл, който гледам в Сатирата, без никакви "междинни" аплодисменти. Жалко за усилията на актьорите! Изобщо не препоръчвам!

# 673
В Сатирата последните години нищо не мога да препоръчам... За съжаление!
За да не е спам - взех билети за "Покана за вечеря" дано не се разочаровам.

# 674
  • София
В Сатирата последните години нищо не мога да препоръчам... За съжаление!
За да не е спам - взех билети за "Покана за вечеря" дано не се разочаровам.

Много ми хареса на мен, но не съм го гледала с новите актьори.

Общи условия

Активация на акаунт