Хайде на театър - 17

• 35 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, някой да е гледал скоро ,,Племе"? Търся за утре какво да гледаме, тъй като ни се освободи вечерта, та се спрях на това, но съм резервирана,  не знам защо 😀
Щях да го гледам, но отзивите тук ме отказаха за момента, по-нататък може и да му дойде времето. Иначе награди взе спектакълът, но то това не е особена гаранция. Simple Smile

# 646
Моби дик много ми се гледа и на мен.
Sea, ти пробва ли Плач на ангел?

# 647
  • София
Не, аз за януари се чудех, до края на годината ми е пълен графикът. 😂

# 648
Здравейте, някой да е гледал скоро ,,Племе"? Търся за утре какво да гледаме, тъй като ни се освободи вечерта, та се спрях на това, но съм резервирана,  не знам защо 😀
Аз съм го гледала. Не е постановка с която ще се разтовариш. Засяга сериозни теми. Има цинизми, със сигурност не е за с малки деца. На мен ми хареса. Цинизмите са доста, така че ако ги преглъщане трудно, не е за Вас.

# 649
Ако някой от групата ще гледа, ще се радвам на отзиви 🫶

# 650
  • София
Тръпки ме побиват мен като чуя Теди Москов! 😂

# 651
И мен, и мен 😆 …

# 652
В неделя бях на "Когато гръм удари..."
Страхотна актьорска игра с много емоционално наситени сцени. Истински класически спектакъл, удоволствие и наслада за публиката, сред която беше и Радина Кърджилова.
Единственото, което ме подразни беше скърцането на столовете в Камерата зала на Народния театър.

# 653
# 654
Хора, как да си вземе човек билети за Деветдесет в Младежки… никʼъв шанс… Голяма реклама и няма билети!

# 655
Хора, как да си вземе човек билети за Деветдесет в Младежки… никʼъв шанс… Голяма реклама и няма билети!

"Деветдесет" ще се играе в камерната зала, която не е с голям капацитет. Първите премиерни представления половината зала са служебни места за приятели/роднини/колеги/журналисти и т.н. Със сигурност няма как да има много оставащи билети за свободна продажба. А и Владо Карамазов с този Трейтърс пак му се вдигна рейтинга и хората искат да го гледат. Като минат първите 10-тина представления, тогава може и да остава по някой и друг билет. 😃

# 656
  • София
Гледах "Моби дик" днес. Имаше шанс и 5 да получи, но имаше твърде много излишни сцени с жените според мен, та ще дам 4/5. Александра Василева ми беше тотално не на място, нямаше никаква нужда от нейната роля. Христо Петков ме разочарова с игра, очаквах повече, а Стелиан Радев ме впечатли най-много.

# 657
Аз, която те обича.
 Голямо разочарование.
Моноспектакъл на Дарин Ангелов, който преиграва. Със специалното участие на Цветана Манева, Явор Милушев, Юлиян Вергов и Анна Пападопулу. Да, но всички те бяха записани и прожектирани на екран. Трик, с който привличат зрители, което си беше много жалко. Всички без забележка, но на запис.
 Не препоръчвам

# 658
Жалко, а Дарко така ми хареса в Хеда и в Когато гръм удари …

# 659
В "Нощта на театрите", на 15 ноември, в Народния театър ще се играят пет спектакъла.
 https://fakti.bg/kultura-art/1012086-pet-spektakala-shte-se-igra … -na-teatrite-2025

Общи условия

Активация на акаунт