Хайде на театър - 17

• 9 070
  • 232
  •   1
Отговори
# 195
Спрете да коментирате аплодирането на актьорите (а сега и в самолетите). Ставате смешни!
Пуснете си в YT например Хамлет от 19 септември в Белгия да чуете и дивите за какво става въпрос! Пуснете си каквото искате и слушайте много добре дали аплодират!
А в самолетите - да, не е традиция и не е често срещано, но особено на 12 и повече часови полети гарантирам, че ръкопляскат на пилотите и екипажа. А самолетите не излитаха от БГ, Сърбия или Румъния .......

# 196
  • София
В тази тема не си казваме какво може да коментираме и какво не, стига да е по темата и да не е спойлер всичко е позволено, ако не Ви харесва- подминете.

# 197
  • софия
Всяка пиеса в България е "Хамлет" и всеки "Хамлет" е "Хамлет" от 19 септември в Белгия. Разбрахме. Добре.
Вие не разбрахте, че не се коментира аплодирането.

# 198
Исках да отидем с мъжа ми да гледаме Васил Михайлов, докато все още играе и бях взела билети за "Енигматични вариации" за 2.10.
Преди малко получих имейл, че представлението няма да се състои поради заболяване на Васил Михайлов. Предлагат ми да гледаме "Колко е важно да бъдеш сериозен" на същата дата или да избера друга постановка.
И сега ме хвърлиха в размисъл какво да правя.
Някой гледал  "Колко е важно да бъдеш сериозен" дали би споделил впечатления?

# 199
  • Галифрей
Аз искам да го гледам  изглежда интересно  яд ме че преди не съм го гледала,  надявам се да успеят да го играят. Няма да бъде същото като преди все пак без Кирил Кавадарков, лека му пръст. Той е замаен с друг артист.

# 200
Исках да отидем с мъжа ми да гледаме Васил Михайлов, докато все още играе и бях взела билети за "Енигматични вариации" за 2.10.
Преди малко получих имейл, че представлението няма да се състои поради заболяване на Васил Михайлов. Предлагат ми да гледаме "Колко е важно да бъдеш сериозен" на същата дата или да избера друга постановка.
И сега ме хвърлиха в размисъл какво да правя.
Някой гледал  "Колко е важно да бъдеш сериозен" дали би споделил впечатления?

Васил Михайлов за мен е великан. Такова силно присъствие, такъв глас. Мога да го слушам, и слушам, и слушам... Излъчва невероятна енергия, гледала съм Вариациите и Завещанието на един женкар в Армията и  в 199 със Стефка Янорова в Брудершафт. Никога, никога не бих му дала годините, когато е на сцената. За мен, на него се "аплодира на крака". Изключително въздействащ.
"Колко е важно да бъдеш сериозен" според мен е не лошо класическо представление със стандартният  английски хумор, на обичащите такъв театър ще се хареса, няма да изненада или провокира. Лична оценка - "ръкопляскам седнала"

Дано Васил Михайлов се оправи бързо, но това заболяване ми е подсещане, да отида да го гледам пак

# 201
  • София
И аз имах билет за 02.10, но няма да гледам даденото предложение. Гледала съм го вече, а и не ми хареса много.
Мерси, че писахте, имейлът ми беше в спама.

# 202
Успях за взема билети за Светици и перверзници за октомври. Надявам се да е много забавно представление. Срещала съм само + препоръки тук.

# 203
Препоръчвам и Енигматични вариации и Колко е важно да бъдеш сериозен. Прекрасни текстове. Артисти, които играят от сърце. Стария добър класически театър в чудесно качество.

# 204
Моят коментар за “Светици и перверзници” не беше от положителните, но мисля на повечето тук им беше харесало.
Много ми се иска да успея да отида на “Лицето на ближни1” по Идиот на Достоевски в Сфумато. Изглежда много обещаващо.

# 205
И аз мислех да открия с Васил Михайлов на 17.09, но го отмениха...после и следващото...Дано  до 08.10 да се оправи да го гледаме...Гледала съм го и аз в 199 в  " Брудершафт" още преди Ковида...
Да.... наистина е великан!

# 206
Надявам се да не съм сред последните късметлии, насладили се на присъствието на Васил Михайлов в Енигматични вариации и Завещанието на целомъдрения женкар, гледах буквално последните представления за миналия сезон. Но умората си пролича на аплодисментите, когато много бързаше да слезе от сцената. Милен Миланов едва успя да го върне за бис и след съвсем кратко време отново пожела да си тръгне на фона на бурни и нестихващи аплаузи. Вероятно щяхме да аплодираме много, много дълго, ако сцената не беше останала празна. Желая му здраве и дано скоро да е в кондиция за театрални подвизи. Flowers Rose

# 207
Благодаря на всички, които се включиха по моя казус!
Ще си презаверя билетите за "Енигматични вариации" за ноември, има две дати и ще си стискам палци да се състои представлението.

# 208
Дано, дано се оправи. И аз имам билети и за двете постановки с негово участие през ноември.

# 209
  • софия
Какво нещо е големият актьор! Не можех да погледна Васил Михайлов след ролята му в "Маргарит и Маргарита". В съзнанието ми по изкривен начин е останало, че това е човекът. Не можех да му гледам интервюта. Преди това ми беше любим от "Капитан Петко Войвода".
Великан е. Дано състоянието му не е сериозно и се възстанови!

Общи условия

Активация на акаунт