Хайде на театър - 17

• 17 085
  • 412
  •   2
Отговори
# 390
На мен "Кошници" ми хареса, може би защото харесвам всичко на Йордан Радичков, и всеки опит да бъде поставен на сцена заслужава признание.

Видях неласкави отзиви за Геро, когото харесвам като талантлив актьор и на когото, заради "Остани за закуска", "Семеен албум" и най-вече "Ромул велики", всичко му е простено. Не е случайно, че Бина Харалампиева, която също много уважавам, го избира за толкова много нейни проекти.

Този уикенд очаквам "Докато смъртта ме раздели" в 199, а следващия - "Страната на лъжците" в НАТФИЗ.

# 391
# 392
  • София
Стартирал е фестивалът Алтер его тази седмица има по две представления на ден, не знам как се случва с превода и колко е капацитета на Алма Матер - със резервации работи, безплатно.
http://almaalter.org/
https://www.facebook.com/theatreforumalter

# 393
  • София

Пък билети на 50% продаваха... Интересно.

# 394
  • Галифрей
Жалко защо така? Един ден бих искала да гледам “ Неделя вечер” знам,че  е хубово защото Иван Юруков е страхотен.

Аз съм си взела билет за Лисичета за през декември.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 11:51 от Диана Бишоп

# 395

Пък билети на 50% продаваха... Интересно.
Аз даже си помислих че отново за Artvent . 😅😅 Жалко , напоследък много започнаха да се отменят постановки , много модерно май стана напоследък . Чак е дразнещо .

# 396
  • София
И наистина нямам усещането, че повечето са по-истински уважителни причини, дано греша, но...

# 397
Не мисля че този път е изключение , но ако е така то вече как да повярваш . Смятам след време да гледам някоя постяновка на Artvent , но винаги ще ми остане едно на ум дали няма да се отмени поради "неизвестни " причини .

# 398
  • Пловдив
Някой гледа ли премиерата на "Наполетано" С Вергов и Петър Антонов? Моля за отзиви!

# 399
И наистина нямам усещането, че повечето са по-истински уважителни причини, дано греша, но...

Принципно за отмяна на представление (важи за сериозните театри) наистина си трябва основателна причина - като например актьор е болен/претърпял е инцидент и не може да играе. Това някой да е с хрема, температура и прочее не е причина представление да се отмени. В зимния сезон много актьори са болни, понеже на сцената е страшно течение (в публиката това не се усеща, но на сцената се) и въпреки всичко играят. Но в Артвент/Театро се отменят на поразия, което със сигурност ме кара да ги отбягвам.

# 400
А "да си болен" не е ли еднкаво с "с температура"? За мен е достътчно основателна причина.

# 401
А "да си болен" не е ли еднкаво с "с температура"? За мен е достътчно основателна причина.

В света на театъра не е. 😄
Актьор се счита за болен, ако му е толкова зле, че не може да стане от леглото и да се завлече до театъра. Другото го смятат за "нищо работа" и при по-леки боледувания не се отменят представления.

# 402
  • софия
Много са добри Artvent в рекламата. Чудесно филмче, което като гледам, ме кара да искам да отида на тяхна постановка и показва обич към София. Много европейски изглеждаме. Хубавичко им се е получило.

# 403
  • София
Здравейте. Караконджул би ли се приел и осмислил от подрастващи? (12-15)

# 404
Сигурно сте права - това значи, че милите хора не могат и да се разболеят, тежка работа, несъмнено.

В света на театъра не е. 😄
Актьор се счита за болен, ако му е толкова зле, че не може да стане от леглото и да се завлече до театъра. Другото го смятат за "нищо работа" и при по-леки боледувания не се отменят представления.

Общи условия

Активация на акаунт