Хайде на театър - 17

• 35 522
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Галифрей
Преди няколко дни коментирах,че бях гледала френският мюзикъл “ Ромео и Жулиета” те сега правят турне за годиншината си. Искрено се надавам да дойдат у нас с оригиналният състав с Деймиън и Селин 🙏❤
Уникални са!! Това трябва да се види на живо!

# 451
И аз бях снощи на "Театър" и на мен много ми хареса! Бойка Велкова влиза чудесно в ролята на театрална дива, младите актьори също ми харесаха. Препоръчвам.

# 452
И аз също вчера бях на "Театър" в Народния. На мен също ми хареса. Лека и неангажираща пиеса, с приятен английски хумор. Всички актьори бяха точно за тези роли, както казаха по-горе - много добър кастинг. Много приятна изненада за мен е младия Даниел Върбанов, когото не съм гледала до сега. Страхотен чар и енергия има на сцената от него. За мен лично има какво още да се доизпипа и направи, за да стане бъде по-добра, но и така не е толкова зле.

# 453
"Театър" влиза в списъка ми 🙂

Театрално нямам какво ново да споделя. Синелибри имам набелязани прожекции.

# 454
Здравейте, моля да ми препоръчате по-драматични постановки, че една приятелка само на такива иска Simple Smile
Аз само на "За мишките и хората" едно време накрая си поплаках признавам..
Чела съм отзиви за "Бащата", но не знам..

# 455
  • София
Супер е "Бащата", препоръчвам и аз. "Времето е спряло" в 199 помня, че също много ми беше харесало, но не знам дали го играят още.

# 456
  • софия
"Бащата", "Синът", "Хеда Габлер",  "Великденско вино", "Караконджул", "Представление и наказание" като последното не е традиционен театър. "Великият Гетсби", "Трамвай Желание", "Дишай".

# 457
  • София
Още съжалявам, че гледах "Представление и наказание". Тръпки ме побиват като се сетя...
"Синът" за съжаление от година и половина, ако не и повече не се играе.

# 458
В петък съм на “Дишай” в Сфумато - никога не съм ходила там, но заради постановката се реших… “Представление и наказание” и аз не препоръчвам…

# 459
В петък съм на “Дишай” в Сфумато - никога не съм ходила там, но заради постановката се реших… “Представление и наказание” и аз не препоръчвам…
Имам желание да гледам " Дишай " . Наскоро изгледах всички епизоди на " Вина" и много харесах Елена Телбис като актриса , и преди съм я гледала по доста филми и сериали но във този сериал за мен тя беше откритие . Сложила съм точно тази пиеса в списъка си за гледане , и ще ми е любопитно да я видя Елена на сцената. Но ще ми бъде интересно и да ги видя с Владо Зомбори на театралната сцена , толкова хубава химия имаха във " Вина " и ще бъде готино да имат общ проект и на сцената .

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 15:17 от Жасмина 94

# 460
Защо не ви хареса "Представление и наказание"?

# 461
  • София
Поствам си пак коментара от юли месец:

"Връщам се от "Представление и наказание" в Топлоцентрала. Меко казано е да кажа, че излязох в шок.
Беше ужасно, знам, че има много фенове, но изобщо не ми хареса. Един хаос, едно безсмислие, безумни сцени. Може и аз да не разбирам това авангардно изкуство. Едно знам за себе си- Касиел не искам и на картинка да я виждам вече, камо ли да се докосвам до нейното творчество. Оценката ми е 0/5.  А последните кадри бяха брутални. Не са за бременни, хора със слаби сърца или нестабилна психика.
 Иначе моите адмирации за актьорите. Раздадоха се максимално. 👏"

# 462
Изцяло подкрепям sea.sea:
С две думи само за постановката: изкуствено претенциозно. Тотална боза, в която актьорите бяха блестящи …

# 463
# 464
Дишай е единствената постановка, която е успявала да ме просълзи.

Общи условия

Активация на акаунт