Хайде на театър - 17

• 35 539
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Момичета, мнения за "Запознай ме с вашите"?
Искам билети за подарък и се чудя дали е добра идея...

# 496
Подарявам билет за ‘Случаят Джем’ в Малък градски театър зад канала на 07.11 на първи ред. Билетът е електронен.

Аз бих го взела, ако все още не е подарен.

# 497
Подарявам билет за ‘Случаят Джем’ в Малък градски театър зад канала на 07.11 на първи ред. Билетът е електронен.

Аз бих го взела, ако все още не е подарен.

Вече е подарен. Следващият път пак 🙂.

# 498
  • софия
Към списъка с драматични постановки добавям "Слон в стаята". Добавям я и към моя списък с постановки, които трябва да се гледат. Съчетава 2 важни за мен неща: Елена Телбис и темата за опита за шега, отричането, премълчаването като щит срещу болезнената истина и нещата, които те разкъсват, допуснатите грешки, пропуснатите възможности, защото просто си бил изморен или не си знаел какво да направиш и това е довело до необратими последствия. В началото е все едно гледаш "Тоест", после изведнъж светлината те ослепява и е трудно да поемеш дъх. Стефка Янорова също е страхотна. Потопена пълно в ролята.

Доп. Постановката е 60 мин. За мен беше 20.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 22:25 от zvаnchе

# 499
  • София
Добро утро, дами!
Имам два билета за "Покана за вечеря", за довечера в Младежкия театър от 19:00ч.
Няма да мога да отида. Гледала съм постановката миналия сезон  по препоръки оттук, хубава е.
Ако някой иска и може да се възползва, нека ми пише.

Сега чакам "Лабиринт" на 02.11, много ме заинтригувахте, пропуснала съм тази постановка. Останалите изгледах почти всички.
Смях се искрено на "Прецакани" миналата седмица.
Рядко ми се получава с комедиите да ми се харесат, та съм много доволна.
Имам билети и за "Хеда Габлер",  надявам се да не ме разочарова.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 07:09 от pileto

# 500
  • София
Pileto, писах Ви лс.

# 501
  • София
Здравейте!
Подарявам 2 билета за "Частици жена", на 24.10 (петък), в Камерна зала на Национален театър "Иван Вазов".
Ще се радвам ако някой има желание да гледа постановката и да напише отзив. Смятах да го гледам с дъщеря ми, която е на 15 години и имах колебания дали тя ще го разбере, но искахме да видим Стефан Вълдобрев, а и темата ми хареса.
Ходихме на "Истината или се осмеляваш". Действието се развива в спалнята на някакъв тийнейджър, където 15 годишна искаше да загуби девствеността си с въпросния "отракан" тийнейджър. Толкова клиширано и плоско беше всичко. Направо подигравка с интелекта на зрителите. Алена Вергова, която много харесах в "Ножица трепач", тук изглеждаше малко странно, опитвайки се да играе персонаж, с 8 години по-млад от нея. Ахмет Исмаил се раздаваше, хареса ми като актьор, ще го гледам в друга постановка със сигурност.
EDIT: Билетите имат вече нов притежател! Приятно гледане😊

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:24 от Sugar75

# 502
Аз чакам 02.11, когато ще ходя в Камерна Зала на Народния театър на "Когато гръм удари..."
Отдава исках да отида, пък и тук имаше много положителни отзиви за постановката.
Към списъка с постановки, които ще посетя, добавям "Слон в стаята".Елена Телбис ми е любимка...

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 10:14 от monii

# 503
  • Галифрей
Аз чакам 02.11, когато ще ходя в Камерна Зала на Народния театър на "Когато гръм удари..."
Отдава исках да отида, пък и тук имаше много положителни отзиви за постановката.
Към списъка с постановки, които ще посетя, добавям "Слон в стаята".Елена Телбис ми е любимка...

Страхотна е! Емоционална красива. Ще ви хареса. Последната творба на Яворов тя разчуства всички. Актьорите и публиката заедно го преживяваме.
Ще я гледам задължително отново ❤

# 504
  • София
Тази вечер гледах Покана за вечеря. Много хубава постановка, игра...кара те да се замислиш за важните неща в живота, травмите, болките. Не беше много тежка, имаше и весели моменти. Новите млади артисти играха много добре. Бащата беше най-добър обаче. Дария Симеонова имаше рожден ден и накрая я поздравиха.5/5

# 505
  • София
А защо така решиха да сменят част от актьорския състав. 😃
Иначе постановката ми е една от най-любимите.

# 506
  • софия

Чакам да излезе програмата на театрите за декември. Искам да зарадвам дъщеря ми, когато се прибере, с поне 1 постановка. В Народния няма нищо, което би ѝ харесало.

# 507
  • София
Звънче, на МГТ е излязла, обаче още не може да се купуват онлайн билети, до 2,3 дни щяло да може. Също и на ТБА е излязла. Ще се пробвам там със "Завещанието на целомъдрения женкар". Дано е добре Васил Михайлов и да се играе.

# 508
  • софия
Имаме около 5 дни за театър. Загледах "Велика" в МГТ. Кастът и авторът ме привличат, но не намирам нищо друго.

# 509
  • София
https://mamamia.bg/izvan-gnezdoto/malkiyat-golyam-teatar-zad-kan … otvori-vrati.html

Тук има малко повече информация. И аз мисля да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт