Става въпрос за 19.5- годиншно бабче- ветеран, което водих на профилактика преди 2 седмици, но има някои неясноти и ще се наложи да я заведа при такъв специалист.

Това красиво момиче да е добре!
Конкретно име не бих могла да назова, може би някое от момичетата тук ще препоръча лекар. Но аз бих я завела в Многопрофилната ветеринарна клиника в Горна баня - доколкото зная, д-р Войчев е привлякъл в екипа най-добрите ветеринари от Централната вет. клиника. Преди няколко години съм водила при тях куче, направиха пълни изследвания - и образна диагностика (ехография и рентген), и пълни лабораторни изследвания - кръвни показатели, биохимия, урина... За жалост не можаха да му помогнат - прекалено късно беше (беше на 14 години, от бебе е живял на село, на 250 км от София, там лекарите го лекуваха от остеоартрит, оказа се огромен, огромен камък в пикочния мехур, а ние дори не сме подозирали.. )
Та, с много добри впечатления съм от тази клиника. Единствено това - не са евтини изследванията, а и като се съберат няколко, сумата набъбва. Но то къде не е така. Ех, къде са лекарите от старата школа, които успяваха без сума ти изследвания да поставят точна диагноза и да излекуват!..

Като четях си викам "Еййй, обаче си личи кой е кралят
С този поглед."