Любители на котки - Тема 209

• 27 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Джасте, подкрепям Мила. Бебе е, няма с кого да си играе. И майките им се справят с щурите бебета по - добре от нас. Ще отмине. Но да, и факторът характер го има. У нас най - дребната мадама е най - бойна, чуди се с кого да се сбие 😻
Може да опиташ пръскалка с вода, ако много прекалява. Това се сетих.

# 46
Мен Аш много ме хапеше и драскаше като бебе. Първо ме нахапе, а след това идва да ми оближе носа. Кротна се.

Оникс беше същият. Ама не порасна. В момента като се заиграе включва зъби и нокти, и боли доста.

Проблем ще е ако дребосъка съска и ръмжи докато ви хапе. Това вече е агресивно поведение.
Стискате зъби и изтърпявате бебешките лудории.

Дъщеря ми ползва пръскалка с вода. Ама момците само затварят очите и си действат както са решили. Simple Smile

# 47
  • Между гори и планини
И Бобчето ми прилага иглотерапия. И другите са играли, но не са пускали ноктета. А това хем зъби като игли, хем нокти. Лявата ми ръка е жертва! Добре, че е Лео да играят заедно. Явно доста грубо понякога, малкото цвърчи като мишле, но после пак бяга след него.

# 48
Всеки иска да е на "Тронът" !

Замръзни, ще стрелям!

Мими отдавна не беше спала по този начин Heart ExlHeart ExlHeart Exl със забита глава в нещо. Heartbeat

# 49
Благодаря и аз за новата тема - прекрасна както винаги.
Затворената тоалетна дойде, Мегчето я ползва почти веднага. Един ден без вратата и вече и с нея. Сега си прави каквото реши, без да я безпокоят.
Ето данък. Тия двамата са голяма любов.

И Кастиел - третата котка, който веднага се намърда в големия кашон от тоалетната.

# 50
Ан, не, не ръмжи и не хъска, просто хапе, като слава Богу, не прилага пълната сила на челюстите си, но бая си се настървява. Разбирам, че е игра и силно се надявам да го израсте този период с хапането. Невероятно жизнена, подвижна и игрива е и това е прекрасно. И всичко разбира, даже отговаря, бъбривка е. Просто се притеснявам да не остане хапла, че тогава ще се чудим кви да ги вършим. Joy
Пп Не искам да и се карам или пък да я тупвам по дупето(че тя е две шепи живот), защото това е животно, то си има неговите нужди и не разбира забраните, а и не сме я питали дали иска да живее с нас. Т.е. ние сме натрапниците отделили я от естествения и хабитат и не само това, ами и искаме тя да се съобразява с нас. Мисля, че ще успеем да се нагодим, тя към нас и ние към нея, но ще трябва време.

# 51
При нас Грейси си играе по следния начин - дава корема да я погалиш уж, първо уж ти ближе ръката и после изведнъж хваща с лапи и хем захапва, хем пуска нокти. Остана си й като навик това.

# 52
  • София
Джасте, има много добро разрешение на проблема. Взимате ѝ другарче със същия акъл. Борбите се прехвърлят към него,  а ласките се търсят от вас. Grinning У нас Турболината е много бойна. Закача се с всички котки. Повечето я възпитават с по някой шамар, а с Киро се боричкат ежедневно. Joy От няколко дни се случи и чудо! Идва и ляга на дивана до мен. Дори си позволих да пипна коремче без да ми изфучи. Joy

Всеки иска да е на "Тронът" !
И при нас има такъв "трон". Той си е мястото на Рижко, но Турболина реши, че ще го превземе. Онзи ден Рижко спеше горе, тя не го видя, скочи върху него, стресна се, падна от високото и ми счупи цветарника, който стои до секцията. Всички орхидеи се озоваха на земята. Вчера стана обратното. Тя спеше горе. Рижко се качи, гледа я възмутен няколко минути и се намести до нея. Joy

Обаче не издържа дълго и той отстъпи. "Кралицата" остана доволна. Joy

# 53
Джасте, момичетата са писали нормално е.
Уши след като се окопити като го осиновихме пак така правеше, а беше доста по-голям от нея. Период е, ще отмине. Най-важното да се научи , че ръцете не са за игра, най-голямата ми грешка. До ден днешен хапе само мен или докато ме "чисти" захапва и понякога става доста грубо.

# 54
Будиста релаксира:

Марс се лигави:

# 55
Ушатото увеличен на макс, ще си направя кейс с това.🤣🤣

# 56
Здравейте,

Следя темата, но не съм се включвала досега.По- активна съм в темата за възрастните котки.
Бихте ли ми препоръчали специалист по образна диагностика за коремна ехография в София?
Става въпрос за 19.5- годиншно бабче- ветеран, което водих на профилактика преди 2 седмици, но има някои неясноти и ще се наложи да я заведа при такъв специалист.

# 57
  • София
Кити е решила да хване малко тен:

# 58
  • София

Нещо шкембето расте Simple Smile)

# 59
Когато детето си няма друга работа...
Марсомобил:

Али Буда:

Общи условия

Активация на акаунт