Любители на котки - Тема 209

• 27 536
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Кардю,
Аз споделих моя опит.
Надявам се, че ме съм те засегнала.

# 646
Кардю, каквото и решение да вземеш, ще бъдеш разбрана. Отдели си малко време да останеш насаме с мислите си. Обмисли, то отвътре ще ти дойде какво е правилното решение.

И ако решиш, че нямаш сили за това, спокойно пренасочи вниманието си към това да му намерите друг дом. Може съпруга ти да помогне повече в това с някоя идея.

# 647
  • Варна
Кога ще прогледнат котенцата ми?
Прочетох за 10 дневно прогледнало и спрях да чета.
Аминка, някой друг с опит?
Взех да се притеснявам.
Моите са 20 дневни, нито едно не гледа.

# 648
Стейси, тъкмо щях да напиша, че и другите ще си ги премести при първото и видях снимката на тричките в кашончето. Ами някъде към втората седмица отварят очички.

# 649
cardhu, досега не взех отношение, не заставам и на ничия страна, ако искаш не ме и чети, понякога съветите идват в повече, но... Носиш една душа обичлива към цялата менажерия от други душички, за които полагаш грижи и ги даряваш с любов, така че моят съвет е помисли за твоята душичка да си в комфорт и хармония със себе си. Човек има нужда най - много от това, да обича себе си, но много често го забравяме и аз в това число. Гушкам те, споделяй си, пък който иска ще те разбере. ❤️

# 650
Кога ще прогледнат котенцата ми?
Прочетох за 10 дневно прогледнало и спрях да чета.
Аминка, някой друг с опит?
Взех да се притеснявам.
Моите са 20 дневни, нито едно не гледа.
Загледах се в снимката на бебето, чиито очички се виждат. Една от причините да  не са отворили все още очи е те да са залепени от гной. Можеш да пробваш лекичко да разтвориш едното оче от към вътрешния му край и ако се покаже течна гной, то значи са болни. Ако не излезе гной, значи не пипаш и им даваш още време. Боледуването може да е и причината майката да не ги премести веднага тричките, ами първо най-здравото да отдели от другите. Важното е да сучат засега.

# 651
Стейси, точно щях да пиша - иди и ги премести другите Simple Smile
Ще прогледнат.

# 652
  • София
Cardhu,  как е момчето? Пишка ли?
Успя ли да му дадеш цистон?
Аз лично гледам да приемам "съветите"/ мненията/ споделянията като добронамерени и да не се дразня, когато някой "ръси мозък". Опитвам се също да не давам съвети,  а да споделям моя личен опит и наблюденията ми (но понякога това може и да звучи като съвети/напътствия и т.н.)
Стейси, пробвай да промиеш очичките на бебоците с преварена хладка вода или лайка няколко пъти.

# 653
  • До хладилника, който обичам
Сигурно изтървах нещо, но няма нищо.
С годините станах по-коравосърдечна може би, но в ситуация като на Кардю вероятно бих дала шанс и ако не стане, бих търсила друго решение. Балу е красавец и сигурно ще е лесно да намери любящ дом. Да си временен приемен дом е ок, ако не може да работи дългосрочно ситуацията. Собственото здраве, физическо и ментално, трябва да се цени и пази.

# 654
Ох, нищо не разбирам от тези теми, даже не искам да произнасям думата болести. Беше ме страх да я напиша наистина. Защото и не искам да ми се налага да знам, и да питам. Но ако има нещо ще ходя при вета си. Затова никога не се вклювам, не давам съвети и изказвам мнения, подминавам постовете, страх ме е да чета.

Моите откачалки само се състезават с пози сън Simple Smile Мими се опитва да докара "замръзналите" пози сън на Хели, не й се получава, но винаги може да я познаеш по класическото езиче Wink

На Хели не знам как й е удобно, но тя си знае Wink

# 655
Днес:
Да ни е жива и здрава Танчето, която от години пуска темата! Blush
Една малко по-различна снимка с пожелания за усмихнат рожден ден! Heart

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 11:16 от amy_nka

# 656
Честит рожден ден на Таня, много здраве и късмет!

Много сладки пози на Хели и Мими!
Бебоците, които е показала Стейси, са много милички, не съм виждала на живо слепички още.
На вилата като доведе майката тричките, вече си бяха на поне месец. Нашата у дома разнася едно плюшено коте - играчка, не знам дали е някакъв инстинкт, но така или иначе на 6-7 месеца я кастрирахме. Сега чакам бебоците, идващи за храна на вилата, да станат на 5-6 месеца и се надявам да наемем капан и да ги хванем, че са палави, лакоми, но не много социализирани и да успеем да ги заведем за кастрация, защото в момента там идват пет броя за хранене, но да не се утроят набързо. Иначе съм пуснала снимки, че им търсим и дом, но никой не ги е пожелал, а са толкова сладки. Слагам в скрит текст снимки
Скрит текст:

# 657
Честит рожден ден, Таня! Много здраве и радост от живота!

# 658
  • До хладилника, който обичам
Честит рожден ден, Таня! Здраве, щастие и спокоен живот!

# 659
Честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и безкрайно щастлива.🤗

Общи условия

Активация на акаунт