Експертите на isleep отговарят на въпроси за детския сън. Попитай ни!

• 5 276
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
Бихте ли препоръчали размер на възглавница и вид матрак за 3-4+ г.?

# 61
Имам бебче на почти 5 месеца, което вече има стабилен нощен сън, но през деня спането в кошарата е мираж. През деня спи в слинг, шезлонг, количка, нашето легло, но не и кошарата. Някакви съвети в тази посока?

# 62
Детето ми е на 3г.,кога може да започне да използва възглавница и каква?
Също така искам да попитам за приспиването,напоследък е доста трудно и продължително като не ме пуска от стаята въобще да изляза.Някакъв съвет за самостоятелно заспиване.

# 63
Интересува ме на какъв период от време трябва да се сменя матракът на децата? Как в домашни условия най-качествено се почиства?

# 64
  • София
Кога е подходящо децата да започнат да спят с възглавница?

# 65
Интересува ме какъв точно трябва да бъде матракът и топматракът. Благодаря!

# 66
Каква възглавница е подходяща за дете на 4 години?

# 67
Здравейте. Каква е препоръчителната твърдост на топматрака за детскo леглo и самият матрак?

# 68
Здравейте! Бих искала да попитам с каква височина и твърдост да избера матрак за децата?  Каква възглавница е подходяща при дете на 2г (все още спи без възглавница) и дете на 4г? Благодаря!

# 69
От каква възраст се очаква детето да отказва да спи следобяд?

# 70
Здравейте, доста безуспешно към момента върви търсенето на подходяща възглавница за 7 годишния ни младеж. Не са му удобни, иска да спи без такава. Добре ли е да спи без възглавница на тази възраст и ако не, каква би била подходяща?

# 71
  • София
Здравейте! Предстои ни местене в ново жилище, където леглото на детето е изработено с плоскост за матрак, а не с решетъчна подматрачна рамка. Бих искала да попитам какви са съветите ви при избор на матрак за тази ситуация. Детето е на 4 г. Благодаря предварително!

# 72
Дъщеря ми е на 6г. и нощно време се върти адски много. Какъв матрак би бил подходящ, при положение, че сутрин я намирам в другия край на леглото и на обратно?

# 73
Здравейте, моят въпрос е- Колко години е полезният живот на един матрак? При многогодишно ползване влошават ли се качествата му?

# 74
Има ли специални възглавници за деца,каква възглавница е подходяща за подрастващите и през колко години е желателно да се смени матракът на децата.

Общи условия

Активация на акаунт