Той влияе на тяхното здраве, растеж, настроение и развитие. Но пътят към спокойните нощи невинаги е лесен – всяка възраст носи своите предизвикателства.
Затова ние от isleep, заедно с нашия екип от експерти, ще ти помогнем с отговори и съвети на теми като:
● Как да избереш правилния детски матрак – от бебето до тийнейджъра?
● Кои материали и технологии осигуряват здравословна среда за сън?
● Как сънят влияе на развитието, настроението и концентрацията на децата?
● Малки трикове и добри навици за по-спокойни вечери и усмихнати сутрини.
На въпросите ти ще отговарят:

Ивет Лалова, Изпълнителен директор “Сън” в isleep
За мен всяка нощ е тренировка за по-добро утро.
Като майка и спортист знам колко е важен сънят в периода на растеж. След раждането на сина ми Тиаго преживях нощи като маратони и нощи като медитация, но никога не пренебрегвам силата на съня и значението му за успеха на следващия ден.
Освен че съм майка и продължавам да тренирам, имам нова роля – изпълнителен директор „Сън“ в isleep. Създадох и своя колекция от матраци и възглавници, защото вярвам, че добрият сън е в основата на успеха. А за бъдещите шампиони разработихме матрак Junior – той расте заедно с детето и осигурява правилната опора във всяка възраст.

Д-р Тодор Георгиев, сомнолог, асистент към катедра Патофизиология към МУ Пловдив
Моята работа е посветена на изследването на механизмите на съня и неговата роля за човешкото здраве. Вярвам, че разбирането на процесите в организма по време на сън е ключът към по-доброто му качество и към превенцията на редица заболявания.

Д-р Ани Драганова, сомнолог, гл. асистент към катедра Патофизиология към МУ Пловдив
Като специалист сомнолог всеки ден се срещам с хора, които търсят решение за по-спокоен и здравословен сън. Научната ми работа е насочена към разпознаване и лечение на нарушенията на съня, а моята мисия е да помагам на хората да възстановят ритъма и да върнат енергията си.

Доц. д-р К. Терзийски, сомнолог, доц. към катедра Патофизиология към МУ Пловдив
Вече повече от две десетилетия работя в областта на медицината на съня. Като изследовател и практикуващ лекар вярвам, че качественият сън е фундамент за здравето, а навременните действия за подобряването му, променят живота ни към по-добро.

Гергана Конжагюлова, консултант по детски сън, създател на платформата "Сладки сънища"
Майка съм на две деца и именно те ме вдъхновиха да посветя работата си на детския сън – защото вярвам, че когато децата спят добре, цялото семейство живее по-спокойно и щастливо.
От години помагам на родители в България, Европа и САЩ да си върнат съня, за да могат да се радват на времето заедно. Автор съм на книги за детския сън и използвам само доказани методи и техники, които съобразявам с темперамента на всяко дете.

Д-р Елена Чапалова, консултант по детски сън, „Нани нани бебе“
Като лекар и консултант по детски сън помагам на родители да изградят здравословни навици още от първите месеци на бебето. Вярвам, че когато едно дете се научи да спи добре, това му помага не само да расте здраво и щастливо, но и да развие увереност и стабилен ритъм в ежедневието.

Галина Христова, консултант по детски сън, “Спокойни нощи”
Майка и консултант по детски сън съм и знам колко важен е сънят, както за развитието на детето, така и за спокойствието и баланса в семейството. Моята мисия е да давам знания, насоки и подкрепа и заедно с родителите да намираме работещи решения за спокоен и пълноценен сън на всички у дома.

Виж правилата за участие ТУК.