Открий Viviscal – най-изследваната програма за растеж на косата и се консултирай с д-р Пеев

• 8 017
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
  • София
През есента получавам косопад? Това нормално ли е или трябват терапии за косата?

# 241
Здравейте, какви са изследванията които трябва да се направят, за да се диагностистцира типа и причината за косопад?

# 242
  • Countryside
Здравейте, искам да попитам какви хранителни добавки и/или витами и се пият при косопад иза подсилване на  косата? Бихте ли препоръчали употребата на рициново масло? Четох, че е добре да се капе в шампоана, но в какво количество и има ли смисъл да се прави изобщо?

# 243
Какъв ефикасен продукт бихте препоръчали против косопад, проявен след боледуване от Ковид? Забелязвам и сезонен косопад, който понякога е по-продължителен.

# 244
Трябва ли по време на възстановяване от косопад да се въздържаме от боядисване? Как се съчетават продуктите срещу косопад с поддръжката на цвят?

# 245
Здравейте. Имам зонов косопад и не знам каква е подходящата интервенция при такъв проблем?

# 246
Засилва ли се косопада в началото на менопаузата или процеса е съвпадение, свързан с други липси в организма?
Какво бихте препоръчали, за да се запази по-дълго време косата "жива".

# 247
  • Димитровград
Има ли действие при Алопеция?
Става въпрос за дете на 8 години.

# 248
Здравейте, Какво бихте препоръчали за косопад следствие от лекарство за депресия?

# 249
Всички ли получиха отговор на въпроса си? Аз защото не.

# 250
Обратимо ли е мъжкото оплешивяване или присаждането на коса е единствената опция?

# 251
  • София
Може ли да се противодейства с козметика на засилен косопад след оперативно отстраняване на кисти на матката? Ендокринолог и гинеколог смятат, че проблемът е временен и ще се разреши с връщане на хормоналния баланс, но как да се подпомогне външно?

# 252
След изкаран ковид имам слен косопад и не мога да си оправя косата.На какво може да се дължи ?

# 253
Всички ли получиха отговор на въпроса си? Аз защото не.

Още не съм.

# 254
Здравейте! След 2 раждания и кърмене имам ужасен косопад. Косата ми пада на топки направо и е съсипана. Преди бях с красиви къдрици, сега дори те се поизпънаха. Каква може да е причината? Да пусна ли някакви изследвания? Каква козметика да използвам?

Общи условия

Активация на акаунт