Открий Viviscal – най-изследваната програма за растеж на косата и се консултирай с д-р Пеев

• 7 336
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, дали може заради кърмене на дете /бебочка е на 1 г и 4 м/ да се увеличи косопада?!

# 256
Какви витамини е добре да се приемат при косопад, за да се оправи проблема и отвътре?

# 257
  • Somewhere over the Rainbow
Подходяща ли е серията Viviscal за андрогенен тип алопеция в начален стадий? Може ли да забави процеса?

# 258
  • Варна
Здравейте, д-р Пеев!
Заради химиотерапия бях загубила косата си.

Вече имам коса, но косъмът е по тънък, като цяло ми се струва, че и косата ми е по рядка.

Ако има значение, на всеки 6 месеца изследвам витамин Д, Б12 и фолиева киселина и са в норма.

Би ли могъл Viviscal да има ефект върху моята коса предвид лечението през което преминах.

# 259
Колко косми е нормално да падат на ден при сресване? Как да намалим по-голямото падане на коса при ресане след къпане?

# 260
Здравейте,
В момента кърмя и косата ми пада ужасно много, което, както разбирам е нормално. Има ли какво да се приложи на този етап, или трябва да приключа с кърменето и чак тогава да обърна внимание?

# 261
Как би могъл да се спре косопад предизвикан от Ковид-19?

# 262
Забелязвам, че косата ми започва да оредява в теменната зона и бих искала да разбера какви са най-ефективните начини за превенция и подхранване на скалпа. Може ли да препоръчате подходящ продукт или рутина.

# 263
Колко косми горе-долу е нормално да падат на ден?

# 264
Здравейте, косата ми капе обилно целогодишно. Правих си хормонални изследвания и няма проблем с тях. Приемам витамин Д и Б12, храня се здравословно. Моля за съвет каква би могла да е причината и какви продукти бихте ми препоръчали.

# 265
Имам проблем с косопада с години. Изпила съм всички препоръчвани витамини за такъв проблем. Щом спра да пия винамините след месец кошмарът започва наново. Използвам хубава и скъпа козметика, защото съм с чувствителен скалп и всеки опит да вляза в ниския клас завършва с пърхут и неприятни изживявания. Стремя се да спазвам всички съвети, които съм чела и получила за грижа. Използвала съм какви ли не луди рецепти в опит да си спася наличната коса, но за жалост напоследък проблемът е повече от видим. Скалпа ми свети и това ме влудява. Не мога да пусна дълга коса, положението ще е трагикомично. Стремя се да разредя максимално боядисването. С две думи каквото зависи от мен го правя, но уви проблемът седи на дневен ред и вече се отчайвам. Минала съм всякакви специалисти, правих мезотерапия на скалп, която боли ужасно, но стиснах зъби и издържах. Ефектът от всичко е много краткотраен, да не кажа никакъв.Какво може да се направи в такъв случай освен бръснач и перука или присаждане на коса? Ако има нещо съм готова да го направя. И да няма да отида за Н-ти изследвания на хормони и т.н. Там всече е ясно, че всичко е наред. Сресът ми е огромен, но всички са стресирани, а имат коса.

# 266
Подходяща ли е програмата за мазна коса?

# 267
Как масажът на главата помага за здравето на косата? Какъв продукт е най-подходящ при тънка коса?

# 268
Здравейте, подходящи ли са продуктите при себореен дерматит?

# 269
Здравейте! Моят въпрос е дали препоръчвате употребата на миноксидил при косопад и колко ефикасен е той при жени? Има ли странични ефекти?

Общи условия

Активация на акаунт