Открий Viviscal – най-изследваната програма за растеж на косата и се консултирай с д-р Пеев

• 7 509
  • 310
  •   1
Отговори
# 45
Кои промени са нормални с настъпване на менопауза, косопад, омазняване или прекалено суха и чуплива. От мазна коса напоследък косата ми е прекалено суха.

# 46
Има ли сезонност на косопада или той може да е свързан единствено с определени промени в организма? Чрез какъв вид изследвания може да се определи каква е първопричината и подходящото лечение?

# 47
Косата ми никога не е била гъста, но с навлизане в 50те съвсем оредява. Скалпа ми "свети". Имам и фамилна обремененост. Има ли начин поне да се забави този процес?

# 48
Освен външна, каква вътрешна грижа можем да направим за себе си в борбата срещу косопада?

# 49
Здравейте. Когато косопадът е възникнал в следствие на хормонален дисбаланс по време на предменопауза, каква е вероятността да бъде стопиран? А може ли да спре сам след излизане от предменопауза и навлизането в критическата?

# 50
  • София
Какви грижи трябва да се полагат, за да се подобри плътността, дебелината на косъма?

# 51
Биха ли повлияли тези продукти при алопеция? Какъв съвет може да дадете при тази диагноза?

# 52
Какви са основните причини за косопад и как мога да предотвратя оплешивяването, като се грижа за здравето на скалпа?

# 53
Здравейте!
Възможно ли е ниският калориен прием на ден да е причина за косопад?

# 54
Възможно ли е да се предотврати косопада при мъжете или е мисията невъзможна?

# 55
Здравейте, след раждането имам мазен скалп и сухи краища. Освен подходяща козметика(шампоан и балсам), хранителни добавки подходящи ли са тонери или масла за скалпа ?

# 56
Как би могъл да се намали или спре сезонен косопад?

# 57
  • София
Може ли да бъде повлиян косопад, свързан с Хашимото?

# 58
Здравейте! След раждането имам ужасен косопад. Талкова силен не е бил никога. Има ли как да го стопирам, тъй като загубих доста коса?

# 59
  • Елхово
Колко косми е нормално да падат на ден? Възможно ли е и как се намалява падането на коса при ресане и къпане?

Общи условия

Активация на акаунт