Открий Viviscal – най-изследваната програма за растеж на косата и се консултирай с д-р Пеев

• 7 790
  • 311
  •   4
Отговори
# 60
Какви промени се наблюдават при косата в периода на менопаузата?

# 61
Здравейте, косопад предизвикан от стрес може ли да се ограничи с третиране единствено на скалпа и външно приложение на специализирани продукти?

# 62
  • София
Може ли косопадът ми да е свързан с хормоналната терапия, която прилагам за лечение на заболяване?

# 63
Здравейте! Какви са Ви препоръките за лечение на себореен дерматит? Пробвах какво ли не, решението е временно.

# 64
  • на последния етаж
ИР при мъжете засилва ли косопада? А нивото на тестостерон има ли отношение?

# 65
  • Пловдив
Здравейте, д-р Пеев,
Възможно ли е да се предотврати косопад при продължително високи нива на стрес?

# 66
Здравейте!
Какви грижи препоръчвате за коса, изтощена след лятото?
На колко дни е най-добре да се измива нормална към мазна коса и прекалено често измиване с козметика има ли отношение към косопада?
Благодаря!

# 67
Здравейте д-р Пеев, от два месеца имам засилен косопад. От 2-3 години юли месец започва, но тази година е доста обилен. Каква може да е причината?
В момента косата ми е доста изтъняла и вяла.
Какви грижи бихте препоръчали?

# 68
Здравейте, от известно време косата ми започна силно да изтънява и скалпът ми прозира. Използвам различни серуми и добавки за растеж, но ефект не виждам. Какво ще ми препоръчате?

# 69
  • Ямбол
Здравейте,
Възможно ли е инфекция на зъб да е причина за засилен косопад?

# 70
Има ли връзка че съм в период на менопауза преди косата ми беше доста мазна сега е обратно и често ме сърби скалпа къкво бихте ми препоръчали в тази насока?

# 71
Здравейте, по колко косъма е нормално да падат на ден? Как могат да се намалят последствията от т.нар. "сезонен косопад"?

# 72
Здравейте. След бременността косата ми пада усилено и бързо се изтощава. Омазнява се много бързо и се чудя, на хормонална основа ли е ?

# 73
Как може да се предотврати белене на скалпа ?

# 74
След раждането имах голи петна по главата.Правих си маска за коса известно време и нещата леко се пооправиха.Но косопада така и не се стопира.Как мога да го намаля и дори да го спра,че понякога направо се плаша колко коса пада от мен?

Общи условия

Активация на акаунт