Предстои ми хистероскопия- да поговорим Тема 6

• 908
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Привет, дами. Имам насрочено хистеро за този вторник, обаче в сряда ме хвана лека настинка - само с възпалено гърло, без други симптоми. Днес съм ок, до вторник ще са минали поне 2-3 "здрави" дни, но се чудя дали да не им звънна утре да попитам,  да се окаже проблем за анестезията. Някой има ли такъв опит?

# 16
  • Sofia
Привет, дами. Имам насрочено хистеро за този вторник, обаче в сряда ме хвана лека настинка - само с възпалено гърло, без други симптоми. Днес съм ок, до вторник ще са минали поне 2-3 "здрави" дни, но се чудя дали да не им звънна утре да попитам,  да се окаже проблем за анестезията. Някой има ли такъв опит?
Ами да ти кажа аз имах хистеро в четвъртък. Като предната седмица имах лека хрема, която отмина, но ми беше леко отпаднало (приемам обаче и имуномодулатори, които организмът ми още свиква с тях и това е страничен ефект). Предупредих анастезиолозите в деня на процедурата и ми казаха, че няма проблем. Нямаше драма с упойката в самия ден, но на следващия имах неприятно главоболие и гадене. Всичко отмина в рамките на няколко часа и в момента няма проблем.

# 17
А колко време беше минало от последните ти симптоми. Някъде четох, че искат поне 5 дни да си здрав?

# 18
  • Sofia
А колко време беше минало от последните ти симптоми. Някъде четох, че искат поне 5 дни да си здрав?
Около 3, мисля. Но ми нямаше нищо друго освен ден - два хрема. Обади се за всеки случай.

# 19
В крайна сметка, хич не се впечатлиха от моята настинка 😀 и си ме приспаха. Явно само по-сериозни респираторни заболявания и настоящи симптоми са проблем.

# 20
  • Sofia
В крайна сметка, хич не се впечатлиха от моята настинка 😀 и си ме приспаха. Явно само по-сериозни респираторни заболявания и настоящи симптоми са проблем.
И моята не я отразиха. Нямах сериозни драми освен главоболие и неприятно гадене и то на следващия ден. Преживява се. Поне се свърши работата и минава.

# 21
Явно така реагираш на упойката. Никога не ми е било зле на следващия ден( 6-та ми е подред).

# 22
  • Sofia
Явно така реагираш на упойката. Никога не ми е било зле на следващия ден( 6-та ми е подред).

Правени са ми две други процедури със същият тип упойка - до тогава не бях имала драми. Това ми беше 3тата процедура и се случи за 1ви път. Или дозата е била по-висока или нещо покрай настинката ще да се е смесило, а може и имуномодулаторите, които приемам да са направили проблема, макар че им казах за тях.

# 23
Хм, е, да, всъщност всичко може да е. Важното е, че е минало 🍀
Извинявам се за спама на другите момичета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт