От любовница в съпруга

• 17 909
  • 381
  •   1
Отговори
# 120
Така е за егото.
Затова и много жени стоят в бракове, въпреки изневерите и “официалната” любовница. Не искат да са “разведени” или “да й го поднесат на тепсия”.

# 121
Те много мъже си излизат и се показват с любовниците, жените също. Достатъчно места и варианти има.

# 122
Има ли вероятност любовницата да стане съпруга, при условие че любовницата е разведена с дете, а съпругата на мъжа не иска деца?
А предлагаш ли нещо повече от съпругата, освен секс и дете от друг мъж. Ако отговорът е ДА и списъкът "аз предлагам повече...и така поне пет точки"... тогава има шанс за вас.

# 123
Ами, не е изневерявал мъжа и на втората, но като се сблъскаха с битовизма и реалиите на съвместното съжителство, работите пристанаха да бъдат захарни и розови. Видя се, че не стават за съвместен живот.

# 124
Те много мъже си излизат и се показват с любовниците, жените също. Достатъчно места и варианти има.
Едва ли са много на фона на всички с афери. А и дори да се показват чат пат само забавят малко развръзката. Минават време и ситуации, изживявате заедно емоции и случки, почваш да го чувстваш другия човек като твой, нищо, че логически знаеш, че не е. И дори само за част от времето да трябва да се правиш на невидим, че не съществуваш, почваш да не живееш пълноценно в сянката му. Трябва много точно да се самокалибрира човек, че да е любовник на тъмно за дълго. Трябва да иска точно това, което има, а кой човек не иска повече? И като искаш повече....разведи се, за да ми докажеш, че аз съм по-важна, а не щото си много стока.

# 125
Някои си ги устройва - тя с мъж, той с жена. Виждат се по разни спа хотели или екскурзии/пътувания. Хич не са се прикрили, даже си им е ок така. Нито са на тъмно, нито се занимават с прикриване. На чуждо място кой знае какви са?

# 126
В началото не им пука, после не им е достатъчно само толкова.

# 127
Покрай нас в познатите кръгове доста по-младички мед.сестри разведоха лекари след любовна история. Някой от се събраха, че и деца набързо родиха, за да затвърдят брака си. Ами то тяхното не е работа - нито една от двойките не е спокойна и да си имат доверие. Дебнене, скачени съдове навсякъде, скандали, бившата е все наоколо заради първите общи деца.
Той е с лепнат етикет "Прелюбодеец" и няма как да се докаже като верен съпруг по дефолт.
Тя несигурна дали някоя не и докопва "златния" и колко точно е важна за него.
Голямата любов и страст излитат през комина ...

Не си струва хора. Забавлявайте се като сте решили, но подобен брак не си струва! 

# 128
  • Paris, France
Има нещо друго, любовницата постоянно го избягва, не иска да се раздели с жена си,не иска срещи, тя е търсената и постоянно моляната, в краен случай се вижда с него, дали може да имат бъдеще с любовницата, дали може да му се довери след като изневерява на жена си, а може би наистина жена му не става за нищо, нито майка,нито жена и т.н, а само си гледа кариерното си развитие и да задържи мъжа само за нейни услуги.
Какви нейни услуги, какви разводи и  какви бракове след като любовницата не иска да го вижда?

Любовницата не го ще. Намира си друг или си излиза с нейните приятели и той си остава при жена си, която уж не искала да му роди дете.

Мъжът не е стока и не е брачен материал.

# 129
  • По света и у нас
Любовницата като е толкова “моляна”, надявам се изкарва по някой лев от тоя льо льо, иначе зян…

# 130
  • Paris, France
И аз си мисля, че ако си качи цената, търсенето рязко ще спадне.

На мене любовницата ми звучи като треторазрядна безплатница, която си мечтае да разведе любовника и да го върже с брак и дете. Вероятно и той така усеща нещата.

# 131
Стана много заплетена тая история... Около мен, за късмет, няма такива случаи или поне не са явни (в малко градче съм и всички се познават). Но съм чувала от изневеряващ, че в един момент започваш и ти да се съмняваш в другия, дали и той не кръшка. И в крайна сметка, съместният живот се превръща в ад. За мен лично, е напълно безсмислено да губиш време и сили в игра на котка и мишка, вместо да живееш спокойно и градиш нещо смислено. Ам, хора всякакви...

# 132
Как да не кръшка другия?
То си е по дефолт.
Те нали кръшкат на половинките си или с тях е грях?

# 133
Ако любовницата стане съпруга, връзката ще има същите проблеми като всяка друга плюс недоверие, ревност, скандали покрай бившата, подкопаното самочувствие на любовницата и  вечното усещане за втори избор. Такива връзки, започнали сложно и нерозово, като се премахне общият враг (съпругата) и общата тайна, се оказва, че нищо не ги задържа.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 10:46 от Mandy Bo

# 134
Не знам, според мен поне половината двойки се разделят заради намесен трети човек. Повечето изобщо не си признават, много хора изобщо не продължават с третия, но е факт, че се появява някой/някоя и се решават на раздяла. Да не си мислите, че някои от харесваните съфорумки са се разделили с мъжа си и за по-малко от две години след раздялата са родили от друг, като са уредили развода и после са го срещнали, завързали са връзка, задълбочила се е и са се решили да забременеят?

Общи условия

Активация на акаунт