От любовница в съпруга

• 17 407
  • 381
  •   1
Отговори
# 90
Хех, много архаично ми се вижда това - щом са се оженили деца трябва да се раждат!

Децата не осмислят ничий живот. Ако някой осмисля живота си с децата си - да си преосмисли сериозно живота и неговата празнота!

# 91
  • София
Ако децата са единственият или дори основният смисъл, жалко за децата

# 92
Какви са тези жени, които не искат дете?! За какво тогава се е оженила? Нямам думи! Защо предварително не са уточнили тези неща? Според мен, казусът е измислен.
Има ли вероятност любовницата да стане съпруга, при условие че любовницата е разведена с дете, а съпругата на мъжа не иска деца?

Какви са тези осъдителни изказвания?
Има много жени, които не искат деца, може и да е само за момента, има и такива, които и никога не искат да имат, има и други които не могат. Това по-малко жени ли ги прави?
А иначе, че предварително трябва да се изяснят желанията на двамата в двойката преди да се женят съм съгласна.

# 93
  • София
Ще кажа нещо странно - "вярвайте на жената". В смисъл - има нещо гнило в този мъж, щом официалната му жена не иска деца с него. Абе то въобще има много гнило в мъж, който няма топки да скъса, а си хваща любовница.

# 94
Всякакви истории в този живот ... случайно се запознах с момиче, което веднага си изръси мъката, че 5 години чака един мъж да се разведе. Познавах и друга и ми беше близка, която беше любовница на един с две деца, заедно ходиха на йога ритрийти в чужбина, но жена му го вземаше от летището... не разбирах защо се занимава, но твърдеше че го обича. В крайна сметка се разделиха и тя се ожени за свободен и имат дете. Познавам и такава, която той я излъга че е свободен и когато разбра , че не е вече имаха връзка и бяха много влюбени, обаче той беше от училище с жена си и кариерата му зависеше от баща й, защото работеше при него. Жена му няма идея, и във фейсбук обяснява колко е обичана.
Общо взето никой не е застрахован в този живот... но като цяло да чакаш на ниво любовница няма никакъв смисъл. Познавам и такива дето ходеха да казват на жена му, че да има скандали. Познавам и жени, които бяха съгласни на любовница, но да не ги изоставят и в крайна сметка ги оставиха за друга жена, която не е била любовница. Познавам и мъже, които са прощавали след любовник. Животът е шарен.

# 95
  • София
Аз като си разровя файловете, не мога да се сетя за такава връзка, завършила успешно с брак.
Познавам една двойка, които започнаха като колеги и двамата на прага на разводи, но те са ми едно много сладко изключение.

# 96
Познавам много мъже, които оставиха жените си заради любовница, без да ги гонят. Познавам и няколко изгонени от жена си, иначе още щяха да си натискат парцалите. Към днешна дата никой не е с любовницата. Освен една двойка, в която любовницата, превърнала се в настояща съпруга, не го понася, но сякаш стои във връзката, за да не признае пред себе си и другите, че годините като втора цигулка (и доста унижения покрай криенето и залягането в колите) и следващите разочарования са се оказали напразни.

Според мен в случая мъжът или лъже, или жена му отлага бебеправенето, защото се е разочаровала и обмисля раздяла - може би знае, че е хроничен кръшкач или нещо друго.

# 97
Това ясно.
Но и не всяка жена иска сватби вече.

Иска, и още как! И малки, и големи напират да се женят. Едната мода е да раждат млади. Другата - да сключват брак след години съжителство, че децата искали. Примерно.
Извъртя се пак цикълът житейски.

# 98
Много интересно като си с 40 кг по-лек от мъжете, тези неща как ги избягваш? 😄😄
Като гледам как някои съвременни мъже ги е страх богомолката да не им кацне на главата и направо не знам, как въобще е било възможно да ловят мамут!? 😂😂

Скрит текст:
По темата: Хора всякакви. Защо пък да не се намерят...Едните се намират, другия се отървава. След всяко уж лошо нещо, идват добри и нови неща. Освен смъртта...Ако беше и в момента, като едно време да те яде съблезъб тигър, направо ужас 🫣

Ти сега за жена ли питаш как да ги избегне тези работи, или за някакъв мъж, с 40 кила по-лек от другите? Или си от съвременничките, които смятат, че няма биологично обусловено разделение по пол и всички сме от един и същ род (жендер на англ.)? Абе защо съзнателно избягвате да се изразявате в женски род, на мен това ми е интересно.
Цитат
като си с 40 кг по-лек от мъжете,
- не е ли по-редно да напишеш "лекА"?
===========
Та ако е за жена, интересно как толкова очевидно, археологически и исторически обосновано нещо ти е интересно Simple Smile
Седяла си е в пещерата, до огъня, децата и другите жени. Не се е моткала из краката на мамутите и из зъбите на тигрите.

# 99
Не, жената е в пещерата дето я ражда, я опитва манджата от гъби, брани от оня дето и хабер си няма що се мота сред съблеззъби и мамути и се чуди що му се е доверила ...

# 100
Има нещо друго, любовницата постоянно го избягва, не иска да се раздели с жена си,не иска срещи, тя е търсената и постоянно моляната, в краен случай се вижда с него, дали може да имат бъдеще с любовницата, дали може да му се довери след като изневерява на жена си, а може би наистина жена му не става за нищо, нито майка,нито жена и т.н, а само си гледа кариерното си развитие и да задържи мъжа само за нейни услуги.

# 101
Има нещо друго, любовницата постоянно го избягва, не иска да се раздели с жена си,не иска срещи, тя е търсената и постоянно моляната, в краен случай се вижда с него, дали може да имат бъдеще с любовницата, дали може да му се довери след като изневерява на жена си, а може би наистина жена му не става за нищо, нито майка,нито жена и т.н, а само си гледа кариерното си развитие и да задържи мъжа само за нейни услуги.

Всички любовници се успокояват по този начин. Съпругата винаги е виновна,не става за нищо, кариеристка, егоистка и т.н., а горничкият, измъчен мъж само се чуди къде да се завре. Всички сме ги чували тези.
Най-добре го взимай тоя льольо, поне ще в отървеш жената, а ти си го носи на гръб.

# 102
Именно, то само ако си се оженил за да имаш дете, каква е файдата, то проблемите почват след появата на детето, как ще продължаваш така брачния си живот. Деца се раждат и без брак само да има разбирателство и т.н

# 103
  • Out of the Mix
Арабела, ти съпругата, или любовницата си?
Или просто питаш за приятелка? Grinning

Няма файда, затова не се женя.

Само по любов, или по сметка, ама май и тогава няма сми. Thinking

Откри топлата вода.

# 104
Да, омъжените кариеристки все за нищо не стават. Виж, самотните майки, които са любовници на женен мъж, винаги могат да предложат много - семеен уют с дете, което не понася новия чичко, кредити, проблемен бивш, леща, боб, ревност.

Общи условия

Активация на акаунт