От любовница в съпруга

• 17 424
  • 381
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В много случаи хората, които не могат да имат деца, представят това като нежелание. Ако жената имаше проблем, той надали щеше да го премълчи. Вероятно той не може, но е намерил бутончето, с което да манипулира любовницата, за да излезе жена му лошата.
Няма да се изненадам дори жена му да се подлага на репродукция, докато той хойка. Много такива случаи знам. Въпросните мъже се надяват все пак да успеят да направят дете на някоя друга, докато жена им ходи по клиники. Даже понякога успяват. Наш познат така се "обзаведе" с 2 бебета с няма и месец разлика - инвитро от жена му и естествено от любовницата. Остана с жена си и дори не призна другото бебе, та се съдиха. Грозна картинка.

# 76
Жената може би има съмнения в него и е в началото на кариерното си развитие, с мъжа си нямат дългосрочен брак, а той веднага след 1 вата от брака им тръгнал да търси любовница. Какви са шансовете му с въпросната жена да заживеят дълго в щастлив брак, без да се развеждат? Е като си иска дете от любовницата и ако я обича, би трябвало да приеме и другото дете на любовницата си според мене.

Ама четете, де...

Да отмъкнеш мъжа на друга жена е национален спорт в Русия и други страни, където има или е имало голям недостиг на мъже по исторически причини. Та донякъде е разбираемо защо го правят.
Учудвам се, че има българки, които също се занимават с това, без да имат демографски оправдания. Даже „Ми то няма вече читави мъже свободни, пък този щом някоя го е взела, значи е читав“ не важи, след като много добре виждаш, че не е читав. И се пита в задачата – за какво ѝ е такъв? И всъщност той ли ѝ трябва, или парите му?

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 09:35 от Как' Сийка

# 77
Знам два такива случая, когато мъж заряза законната съпруга заради любовница. В едния случай семейството имаше вече две деца, а новата беше чисто нова, току що от училище и прясно забременяла от мъжа. Той просто изостави жената и двете деца и отиде да работи по новия си проект.

В другия случай съпругата не можеше да има деца, а новата (негова колежка и даже на онзи етап негова шефка) имаше едно дете от предишна връзка. Съпругата случайно разкри връзката и когато му поиска обяснение, той я напусна и отиде при новата, създадоха си още две деца и така.

Истории всякакви, не се знае как ще се завърти палачинката и кой какво печели, когато губи и обратното.

# 78
  • София
Познавам мъже, сменили съпругата с любовницата, но при всички жените им бяха тези, които инициираха раздялата. Още не съм срещала мъж, който сам да е отишъл при новата.

# 79
Fever Ray, обикновено мъжът предпочита да си бъде и с двете Simple Smile Чак когато едната категорично откаже да участва в това безумие, той с мъка на сърце се оттегля при другата.

# 80
  • София
Само с първата част съм съгласна.
Иска или да е с двете, или с основната + разнообразие.
Иначе се оттегля, когато го изхвърли основната. И си продължава с по няколко.
Единици са тези, които след събиране с любовницата се кротват. И такива има, но са единици.

# 81
Истории всякакви, не се знае как ще се завърти палачинката и кой какво печели, когато губи и обратното.
Точно! Не се знае какво ще е прдължението - дали хепи енд или историята се повтаря...

# 82
Не съм забелязала зависимости – домино от любовници.
Така се приема, че съпругата винаги е перфектната.
Истината е, че мъжете са често неопитни и кълват на първата/втората дето иска да се ожени за тях. И после им се взема акъла.
Рядко има мъже серийни коцкари или тотални донжуановци.
Мъжете с една жена като им е добре, не са толкова сложни и не се занимават с глупости. Щом се е стигнало до любовница, значи положението е изтървано – липса на близост, досада, липса на комуникация, липса на уважение.
Това не означава, че ще ги търси във всяка нова жена. И нон стоп ще търси любовници. Ще търси, ако е сериен чукач. Но то такива не се и обвързват. Така че са излишни всички тези страхове за поредицата от любовници.

# 83
Fever Ray, обикновено мъжът предпочита да си бъде и с двете Simple Smile Чак когато едната категорично откаже да участва в това безумие, той с мъка на сърце се оттегля при другата.
Напълно съм съгласна с мнението.
При мен такова беше положението,той чакаше аз да си тръгна.Сам го е казвал даже.
Дори се учуди когато му показах вратата.
И беше категоричен ,че никога не е мислил да си тръгне по негово желание,а да стои да си отглеждаме детето като съквартиранти и в същото време да си боцка любовницата.

# 84
  • София
Бази, съпругата не е перфектна, но не им се занимава с разводи, нови сватби, обяснения пред роднини и т.н.
Аз пиша какво съм виждал професионално. Не става дума за страхове, а за реални примери, но пък те са само ескалирали те, докато другите не стигат до съд.

# 85
Това ясно.
Но и не всяка жена иска сватби вече. Обяснения пред роднини.... това още ли го има в 21-ви век.

# 86
Раздялата и без сватба води до загуби и проблеми. Като че ли само тези с брак ще са в затруднение, а другите - никога. Долу-горе същото.

# 87
Какви са тези жени, които не искат дете?! За какво тогава се е оженила? Нямам думи! Защо предварително не са уточнили тези неща? Според мен, казусът е измислен.
Има ли вероятност любовницата да стане съпруга, при условие че любовницата е разведена с дете, а съпругата на мъжа не иска деца?

# 88
  • София
А има и някои мъже - от двата стола - на земята. Познавам един, леко нервак беше, иначе симпатяга. Живееше с една жена, по едно време си хвана любовница - съседка. Пренесе се при съседката, обаче явно и тя не можа да го изтърпи, та накрая се прибра при мама.
Та мисълта ми е - да живееш с един мъж съвсем не е като да си му любовница. Trollface

# 89
  • София
Не всички искат брак, разбира се, но явно в случая от темата любовницата иска такъв.
Пък и Нея е права, че и без брак при една раздяла след дълго съжителство и з двамата често има финансови и материални загуби.
Относно роднините, винаги има момент, когато раздялата влияе на приятелския кръг. Обяснения пред родата и да не се дават, най-малкото трябва да представиш новия партньор при семейни и приятелски сбирки и да афишираш промяната. Малко хора живеят без близки и приятели, с които се събира "семейно" и ходи винаги сам навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт