От любовница в съпруга

• 17 420
  • 381
  •   1
Отговори
# 60
  • here and now
В моите представи за любов, не влиза оглеждането за чуждо и хващането на любовница, но пък какво ли разбирам аз...

# 61
  • София /Абсурдистан
Едно време беше почти невъзможно любовницата да стане съпруга. Сега, обаче, не е така. Имам достатъчно примери как това се случва. Дори съм кръстница на детето на една такава двойка. Животът е шарен. Който е безгрешен, пръв да хвърли камък.

# 62
А, няма такова нещо, даже любовна магия ще направим, да станат по-бързо нещата. Деца да се раждат там, партньори да се въртят, тя и земята се върти, кво…

# 63
Имаше такъв афоризъм за мъже: "когато от любовник станеш съпруг, знай, че ролята на любовника се овакантява."

Лично изпитано Hands Thumbsup

# 64
Мъжете са доказано инертни същества.
Ако не го изгони жена му с все парцал от вкъщи, няма да напусне нищо и никого.
Когато има комфорт мъжа, не си разваля рахата.
Ще си седи при жена си и ще си лупка любовницата.
В нея е топката какво иска тя за себе си и какво я устройва в тази конфигурация.

Биологически погледнато, мъжкият пол е този, който поема повече обективни рискове. В природата, в живота и даже в обществото.
Не всички мъже обитават единствено зоната си на комфорт и не пристъпват извън границите ѝ. Ако само такива познаваш, и от личните ти познанства идват "доказателствата" за инертността на мъжеТЕ, хмм. Може би трябва да разшириш кръга?

# 65
JoyJoy
Верно ли?
Мисля да го стесня.

# 66

Биологически погледнато, мъжкият пол е този, който поема повече обективни рискове. В природата, в живота и даже в обществото.

Мъхъ - ходи да убива паяци, ако има такива ...
Повечето рискове в мъжкия живот, започват след думите "Чакай да ти покажа как се прави".

Но дозащити си тезата - кои са тези рискове, които така застрашават мъжкия пол, моля?

Жените сме едни такива незастрашени с % смъртност при раждане, която медицината е намалила драстично, но уви все още 26 родилки на 100 000 живородени почиват при раждането.  Та мъжете кои житейски рискове поемат?

# 67
Мъжете са доказано инертни същества.
Ако не го изгони жена му с все парцал от вкъщи, няма да напусне нищо и никого.
Когато има комфорт мъжа, не си разваля рахата.
Ще си седи при жена си и ще си лупка любовницата.
В нея е топката какво иска тя за себе си и какво я устройва в тази конфигурация.

Биологически погледнато, мъжкият пол е този, който поема повече обективни рискове.
Да. Например, да умрете от ВСС, но то това е предотвратимо, питайте и ше ви обясним как се прай.

# 68
  • Поморие
Има ли вероятност любовницата да стане съпруга, при условие че любовницата е разведена с дете, а съпругата на мъжа не иска деца?
Досега не съм чувала някой с извънбрачна връзка да е зарязвал законната половинка.
Но доколкото познавам мъжката природа - може всичко да ви обещават и да ви предадат.
Никого не съдя, но не забравяйте, че има и свободни мъже.

# 69
Имаше такъв афоризъм за мъже: "когато от любовник станеш съпруг, знай, че ролята на любовника се овакантява."

Лично изпитано Hands Thumbsup

Да не забравяме и, че за това винаги са нужни двама.
Ще го открадна аз от жена му и ще спя спокойно, че баш на мене няма да изневери защото при нас е "различно".
На тази възраст нямам нужда от такива "екстремности".
Която иска адреналин - няма лошо.

# 70
# 71
Сега какво, ще ме карате да изреждам очевидности ли?
Ми да те настъпи мамута примерно, да те сгризе саблезъбия тигър, да дойде другото племе, да ти открадне кравата и жената, да се простудиш, щото си паднал в езерото с крокодилите, и после да настинеш, ей такива рискове на всяка крачка дебнат мъжа. Аз даже се чудя как е оцелял нашият пол и недоумявам защо жените все още не се размножават самостоятелно.

# 72
  • Банско
Сега какво, ще ме карате да изреждам очевидности ли?
Ми да те настъпи мамута примерно, да те сгризе саблезъбия тигър, да дойде другото племе, да ти открадне кравата и жената, да се простудиш, щото си паднал в езерото с крокодилите, и после да настинеш, ей такива рискове на всяка крачка дебнат мъжа. Аз даже се чудя как е оцелял нашият пол и недоумявам защо жените все още не се размножават самостоятелно.

Много интересно като си с 40 кг по-лек от мъжете, тези неща как ги избягваш? 😄😄
Като гледам как някои съвременни мъже ги е страх богомолката да не им кацне на главата и направо не знам, как въобще е било възможно да ловят мамут!? 😂😂

По темата: Хора всякакви. Защо пък да не се намерят...Едните се намират, другия се отървава. След всяко уж лошо нещо, идват добри и нови неща. Освен смъртта...Ако беше и в момента, като едно време да те яде съблезъб тигър, направо ужас 🫣

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 07:42 от Nia Mi

# 73
Цитат
Много интересно като си с 40 кг по-лек от мъжете, тези неща как ги избягваш?
Прехвърляш ги на любовника.

# 74
А знае ли се каква е причината неговата жена да не иска деца?
Почти винаги, когато една жена е с мъж от дълго време и не иска деца, причината е в мъжа.
Било то защото не и дава сигурност, защото не помага с домашни задължения или я е превърнал в лична прислужница и секретарка и жената не иска да поема повече ангажименти, защото не е зрял - причините могат да са много. Просто най-вероятно не успява да я предразположи, не и натиска правилните бутони.
Вие, от своя страна, какво усещате в поведението му? Помага ли в грижите за детето ви? Ако се представите, че имате дете от него, бихте ли се чувствали спокойна?
Допускам все пак вероятността проблемът да е в жена му - да има неизлекувани житейски травми, да не е зряла самата тя - но повярвайте, отново всичко опира до партньора до нея - не познавам човек, който да е срещнал подходящ партньор и да не иска дете от него, любовта преобразява, сближава, дори лекува. Все пак в това е смисълът да си във връзка - не винаги да си в комфортната си зона с него, а често да излизаш извън нея, за да станете по-добри заедно и да се развивате както вие, така и връзката ви. Щом има застой при тях нещо куца, най-вероятно и от негова и от нейна страна. Още повече, че щом са от много време заедно темата за децата е била повдигана вече. Ако тя категорично не иска деца, е редно той да прекрати връзка с нея и да потърси щастието при друга с ясния довод, че иска дете, а не да го прави зад гърба и.
Замислете се дали не гледате през розови очила и не придавате качества на този мъж, които всъщност не притежава. Защото освен страст, за да се отгледа едно дете в любяща и спокойна среда се изисква много повече - време, отдаденост, грижа и споделяне на задълженията.
Смятам, че ако си дадете сметка за тези неща ще ви е доста по -лесно да прецените дали този човек би бил сериозен към вас и просто жената, с когото е в момента, не е правилната за него (дори и да е така отново смятам, че не е редно да прави подобни неща зад гърба и), или пък самият мъж се е фиксирал върху идеята да има дете и му е по-лесно вместо да работи по настоящата си връзка, да избяга при друга, в случая при вас, където най-вероятно ще се повтори същият сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт