От любовница в съпруга

• 18 208
  • 381
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ей, Прими, сега като го каза, се замислих, че и в моят опит с мъже е така. Таман си викам - ето, мъжът е от свястно семейство, трябва и той да е свестен. Да, да, ама не. Сега нямам време да разказвам, ама всякакви варианти на невъзможни за връзка и семейство. В това число скъпият ми брат.

# 211
Здравомислещ човек няма как да си мисли, че ще е с някого цял живот.
Като се разделяхме с бившия и той ми казва - ама защо? Аз си мислех, че ще сме заедно цял живот.
Има хора,  които си живеят в техни си балони. И ги устройва.

Я ме накарай да инвестирам в нещо, което ще се разпадне след Х време и ще изгубя най-малко половината от това, в което съм инвестирал всичкото си време, енергия, ресурси.
Сама разбираш, че без вяра към вечното, малцина ще си дават зор да градят каквото и да е. Иначе щеше да има срочни бракове, които през някакъв период щяха да се подновяват.

Извинявам се, че ще го кажа, но така го усещам. Като цяло около повечето разведени и особено при самотните майки витае една негативна енергия, която натоварва и избягвам по възможност.

# 212
То ако около всички витаеше само позитивна енергия какъв общ език щяхме да намираме.

# 213
Здравомислещ човек няма как да си мисли, че ще е с някого цял живот.
Като се разделяхме с бившия и той ми казва - ама защо? Аз си мислех, че ще сме заедно цял живот.
Има хора,  които си живеят в техни си балони. И ги устройва.

Я ме накарай да инвестирам в нещо, което ще се разпадне след Х време и ще изгубя най-малко половината от това, в което съм инвестирал всичкото си време, енергия, ресурси.
Сама разбираш, че без вяра към вечното, малцина ще си дават зор да градят каквото и да е. Иначе щеше да има срочни бракове, които през някакъв период щяха да се подновяват.

Извинявам се, че ще го кажа, но така го усещам. Като цяло около повечето разведени и особено при самотните майки витае една негативна енергия, която натоварва и избягвам по възможност.

То за теб жени не останаха - на 35 нераждали и свободни не стават, разведени и самотни майки те натоварват с негативна енергия... Очевидно пък свободните неомъжвсни под 35 ти ги натоварваш с негативна енергия и те така се става (остава) ерген на 50, в напреднала младост.

# 214
Е, щом инвестираш.
В лични отношения.
Резонен е и резултата.
Липса на такива.
Аз лично инвестирам в акции и залагам на мачове.
На мъже не залагам.
Недалновидно е.

# 215
  • Out of the Mix
Мда.
Прекарва се време, добрувате, поделяте някакви неща, правите секс, смеете се, мърдате насам-натам, и докогато, дотогава, докато ви е добре, година, две, три, пет, 10, цял живот.

# 216
Леле какви са тия цветущи обобщения - сякаш хората се свеждат само до брачния им статус - разведените с тежка енергия, пък неомъжените - отчаяни. Е, може някои хора действително да нямат други качества, с които да изпъкват, но … чак пък всички да са в две категории само.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 23:55 от Linda*kiss

# 217
Женените пък са нещастни заради профукан потенциал. Иначе е някво неизчерпателно.

# 218
  • Out of the Mix
...и/или пропуснати възможности, защото сега развратът и разнообразието те чакат с отворени обятия, стига да искаш, на клик разстояние, дори не е нужно да излизаш от вас.
Голям мързел и разглезване е вече за всичко.

# 219
Общо взето, ако човек чете коментарите на някои пишещи и се връзва, може да се отчае жестоко. 😄
Нищо няма смисъл - всичко е негативно и завършва зле, любовта се изчерпва, както и брака, а да си необвързан или разведен си с тежка енергия или отчаян, … направо да си теглим куршума всички 😄

# 220
  • here and now
Боже, колко мъка има по тоя свят.....

# 221
  • Out of the Mix
Бейби, дробим лаф тука.
След малко всеки ще си легне при милУто. Joy

# 222
Аз съм крайна романтичка, вярвам в голямата любов и за цял живот.

# 223
Е, щом инвестираш.
В лични отношения.
Резонен е и резултата.
Липса на такива.
Аз лично инвестирам в акции и залагам на мачове.
На мъже не залагам.
Недалновидно е.

Брей, какъв е-ин излезе от теб.

Ами като спят в отделни стаи защо не се разведе веднага преди да му става любовница, нали е много влюбен и с жена му съквартиранти?
Бях срещнала жена на 35, от 5 г любовница! Това направо е изгубен живот... и не беше казала на майка си, нито на психолог ... това е супер тъжно такя да ти мине живота. Няма празници, няма пътуване, няма деца...нищо реално, освен откраднати мигове. За нея тотално изгубено време , и лошото е че емоционално я държи и тя не може да види друг, а вероятно е имало много!
Трябва да я съжаляваме ли? Може тази роля да я устройва на 100%. При някои хора я няма тази невротичност, че някакво време изтича и са напълно доволни с начина на живот, който водят.

# 224
  • По света и у нас
Еййй, прозрях! Витае ли витае лошата енергия около мен, тази на призрака на бившия ми!!! JoyJoy
Не мога да му избягам на ко*елето. Маркирал ме е. Даже на последък дрехите ми са с неговата буквичка в емблемата - "Г".

Като каза инвестиране, връзките всъщност са предвидими и са прекрасни за инвестиране ако знаеш какво да правиш.

От мъжка гледна точка - инвестираш 2-3 седмици малко по солидно (интелигентно) - и после ако си умен тя ще ти ходи по дупето 2 години и ще се надява, че ще я лов бомбнеш още веднъж, като в началото докато накрая приеме, че това няма да се случи и те зареже.

От женска гледна точка - пускаш се за 2 месеца с някой инвеститор и след това трябва да скочиш на втория инвеститор, защото първия вече започва да чака дългосрочен ретърн с % лихва, а идеята е ти да максимизираш печалбата, съответно повече от едно лов-бомбване (2 мес макс) не бива да стоиш.  Кой каквото взел първите 2 месеца - до там, после минаваш на следващия.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 00:29 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт