От любовница в съпруга

• 18 221
  • 381
  •   1
Отговори
# 180
  • Out of the Mix
Не винаги е така.
В много случаи връзката просто не се получава, дори и при най - добри намерения, желания и т.н.
Разминаваме се, променяме, омръзваме.
В началото виждаш едно, минава време докато се опознаете, тогава са последващи евентуални стъпки към по-сериозни неща.
Кой на колко години е невалидно.
Ако някой е примирал за деца, да е мислил преди връзката.
Сега има и модерни методи за "осигуряване на поколение".
А при огромна част бебетата стават случайно и непланирано.

# 181
Ами като се “разминавате, променяте, омръзвате” - сядате да поговорите като нормални хора, взимате решение да се разделите и всеки си хваща пътя. Ама за това се иска да имаш доблест, на много хора им е по-удобно да живеят егоистичен начин на живот, да лъжат и жена си и любовница, да взимат от всяка най-доброто и да не намират никакъв проблем в това.

# 182
  • Out of the Mix
Така е, затова се хващаш само със свободни, към момента на загаджването. Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе многоъгълниците са повсеместни, компании, големи офиси с по 100+ човека персонал, бедна ти е фантазията.

Оня де си говорихме с приятел.
Дори е пълно с напористи жени, 2 го преследват, 2 разкара, като на 1 мисли да й удари една да й мине мерака.
Друга му казала: "Искам веднъж само да ме..." Joy
Викам му: "Внимавай, че ако толкова много й хареса, може още по-зле да стане, и да се влюби".
Не го оставя на мира.
А като им казва, че е сам баща с 2 деца, не може да се отърве, още по-настървени стават.
Добре, че няма и куче, че тогава не ми се мисли. Grinning

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 09:37 от Revoker

# 183
Какво можеш да разбереш за 5 години, което не можеш за 5 месеца? Някой да ми изгуби 5 години от живота - значи проблемът е в мен.

# 184
  • там, където ми харесва
Съпруга и любовница са две съвсем различни неща, нямащи нищо общо. Ако една жена напира да се жени, тя ще си намери свободен мъж.
Малко жени искаме да се женим за първия срещнат. Повечето първо се влюбваме. Ако се влюбим в женен, какво? Предпочитам да съм любовница на мъж, когото обичам и с когото ми е приятно пред съпруга на много верен, коректен, добър, но скучен човек, в когото не съм влюбена. Любовниците, които искат мъжът да се разведе и да се ожени за тях искат мъжа, да са с него, да имат общо бъдеще, общо дете, а не просто да се оженят и да имат дете. В казуса, който обсъждаме жената вече има дете и може и брак да е имала. Тя е реализирана като майка и се е отчела, дето викаше майка ми, социално, като партньорка и вероятно съпруга.

Съпруга и любовница са размити понятия. Не всеки брак с любовница е обречен и добре, че кралица Камила не мислела така и не шитнала Чарлз, че сега нямаше да е кралица. Ако и да е изневерявал на първата си жена, която също не му останала длъжна в това отношение, с Камила е щастлив и живее добре. Съответно не и изневерява.

Да, има постоянно хойкащи и търсещи мъже и жени, но има и такива, които са моногамни с правилния, подходящ за тях човек. 

Забелязах, че много мъже и жени с бутна младост се кротват по някое време, което за мъжете е около 45г, а за жените е по-размито. Това, че мъж сменял жените като носни кърпи през 30те си години не значи, че на 45 и 50г не може да се ожени и да остане верен. Имам доста такива мъжки роднини.
За Камила шанса с Чарлз дойде след смъртта на Даяна. Ако тя не беше починала  не се знае Камила дали щеше да остане любовница и дали щеше да има този шанс. Така , че този пример е малко кофти за сравнение.

# 185
  • София
Камила, съпругът й, Даяна и Чарлз е една много гадна и дълга история от началото до края.

# 186
Ами като се “разминавате, променяте, омръзвате” - сядате да поговорите като нормални хора, взимате решение да се разделите и всеки си хваща пътя. Ама за това се иска да имаш доблест, на много хора им е по-удобно да живеят егоистичен начин на живот, да лъжат и жена си и любовница, да взимат от всяка най-доброто и да не намират никакъв проблем в това.
Жената често в един момент научава за любовницата и си седи, защото й изнася да има мъж до себе си битово, логистично и финансово, а и не на последно място за пред хората Grinning половината от които знаят, че мъжът й хойка, ама нейсе. Любовницата, тя е ясно, че е знаела често отначалото за мъжа, може би без детайлите - точно какви са отношенията с жената.
Мъжът е егоист и дори бих казала страхливец, ако става въпрос за дълга паралелна връзка. Но всеки си преценява.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:02 от Linda*kiss

# 187
В случаите, които аз познавам, в рамките на две години в новата връзка се роди дете, като в единия случай нямаше и още развод с първата.
Дали обвързан, дали свободен и аз мисля, че нещата се усещат след първите 6-8месеца,освен ако не става въпрос за свръхобстоятелства(много млади хора или живеещи в различни градове, държави)

# 188
Да, има и друга гледна точка - много често млади момичета искат да "вържат" момчето с бебе. По тази логика и момчето е "излъгано и използвано" точно толкова, колкото и жената с времето. И докато за жената бебето е някакъв вид "себереализация" (според някои), то на момчето вероятно не му изглежда точно така.

# 189
Да, има и друга гледна точка - много често млади момичета искат да "вържат" момчето с бебе. По тази логика и момчето е "излъгано и използвано" точно толкова, колкото и жената с времето. И докато за жената бебето е някакъв вид "себереализация" (според някои), то на момчето вероятно не му изглежда точно така.

И така да е момчето винаги може да избяга и просто да плаща издръжка.
"Умната" мома си остава с детето и се чуди ще може ли да си намери друг мъж вече с дете.
И не, не е толкова лесно да си намериш мъж като вече си майка - възможностите ти силно се ограничават.

# 190
Понеже стана дума в компроматите за украинката Юлия, която се омъжи за Дидо от Д2, вече му казват на подобно развитие "щура любовна история" :
https://www.blagoevgrad24.bg/novini/interesno/Shturata-lyubovna- … showmonth=01.2020

# 191
Е хайде, стига, на колко от жените мъжете им плащат ипотеката, вноските за колата и битовите сметки, резервацията за семейните почивки. На много, нали? и му се казва "нормално". И колко от двойките реално не се разбират, но са заедно заради детето? Ето ти манипулирането и използването за финанси. Да не говорим за класиката - момиче от друг град при момче с жилище - елиминира си наема автоматично.
Даже не е нужно да са "стари пари". Какво остава за категории тип стари пари.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 11:57 от Linda*kiss

# 192
  • София
Излязохме от темата.

# 193
Не точно. Но е отдавна и е забавно. Simple Smile

# 194
  • там, където ми харесва
Имам приятелки , които са имали връзки разбира се и са останали без деца. Скоро се срещнах с една на 48 останала сама и още мисли за дете. Защо си стоял толкова години и си чакал? Или са осмисляли гените на партньорите си? Stuck Out Tongue Winking Eye Аз пък много избирам , не мога с някои , които не ми е спимпатичен. Имах една такава връзка , пълен провал.

Общи условия

Активация на акаунт