От любовница в съпруга

• 18 201
  • 381
  •   1
Отговори
# 270

Накратко казано, нищо странно и специално няма в преживяванията ти, особено предвид че са били в младостта ти.
Ами така е, аз не съм и казвал, че е нещо супер необичайно. Както казваше баща ми по време на онези преживявания, жената е като сянката. Гониш ли я, бяга, отдръпнеш ли се - следва те.
Не сме открили нашето поколение топлата вода
Извадила съм късмет, да се родя емоционален мързел. Grinning
Отдръпне ли се някой край. Направо го забравям. Grinning А и този маниер с отдръпването и правенето на интересен ми е много женствен. Обаче има жени при които работи. Те обичат да се доказват и показват, колко могат. Аз не съм амбициозна. За всеки влак си има пътници.

Съгласна съм в болднатото. Аз също мисля, че това действа само при хора, които имат нужда да се доказват.
Никога не бих си губила времето в такова нещо.

# 271
А защо повечето жени доктори, медицински сестри или са разведени или не се женят, в моя кръг повечето са такива, а въпросната жена също си дава всичко в името на кариерата си, не го интересува много мъжа?
Де да знам, моите пък познати лекари, сестри и лаборантки са си със стабилни бракове и връзки. Може на определена възраст да е едно, на друга - друго. В някакъв момент младите жени може да гонят кариера, впоследствие да си постигат и цели за семейство и деца. То какво иначе ще излезе, че лекарите не се размножават? Би било странно твърдение.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 22:07 от Uncommon

# 272
Зависи от специалността, дали работят в болница с нощни дежурства, няма ги по празници и т.н.

# 273
Искаш да кажеш, че всеки, който дава нощни дежурства и работи по празници, изневерява? Laughing

А на изневеряващите чиновници, работещи от 9 до 18, какво им е оправданието?

# 274
Не, Как'Сийке, нямах предвид изневери. Просто непрекъснатите отсъствия се отразяват, другият трябва да поеме по-голям товар в домакинството и гледането на деца, по празници отсъстват и т.н. Когато единия все го няма, другият се гърби и е самотен.

# 275
Изневярата зависи от човека, не от професията му…

# 276
Авторката на темата ще каже ли какво работи любовникът ѝ, че ми стана интересно? Simple Smile

# 277
  • София

Накратко казано, нищо странно и специално няма в преживяванията ти, особено предвид че са били в младостта ти.
Ами така е, аз не съм и казвал, че е нещо супер необичайно. Както казваше баща ми по време на онези преживявания, жената е като сянката. Гониш ли я, бяга, отдръпнеш ли се - следва те.
Не сме открили нашето поколение топлата вода

Всъщност това с достъпността важи с не по-малка сила за мъжете. И те често бързо губят интерес, ако жената веднага им отвърне на мераците, а понякога с години гонят недостъпни цели, които ги правят на клоуни. Та е в човешката природа явно, но с придобиването на опит и зрялост, би трябвало значително да намалява.

А авторката я пускат по типичната пързалка - жената лоша, деца не иска, секс не прави и подобни. Само авторката може да свали кънките обаче, едва ли тук й казваме нещо, което вътрешно не знае вече.

# 278
  • Paris, France
А защо повечето жени доктори, медицински сестри или са разведени или не се женят, в моя кръг повечето са такива, а въпросната жена също си дава всичко в името на кариерата си, не го интересува много мъжа?
Еми, питай ги като са ти в кръга! В днешно време във всички среди има неженени никога, бездетни и разведени.

Не е заради нощните дежурства, но работата на дълги смени дава повече свободно време. Съседка, която е медицинска сестра, работи в държавната болница 3 смени по 12ч седмично. Петък нощна, събота нощна, неделя нощна и това е. Тук е 35ч работната седмица за държавни служители. В останалото време може да си намери втора работа, любовник, каквото иска.

Забелязах още като дете, че лекарките и медицинските сестри обичат материални придобивки, удобство и даже лукс повече от жени с други професии и ако партньорите им не го осигуряват - развод.

Другото е, че срещат много хора покрай професията си.

# 279
Не че нещо, ама емоционално недостъпния мъж действа като магнит на повечето жени. Мога да го потвърдя от личен опит, защо вече да си кажат жените.

Мисля, че просто като е емоционално недостъпен е по-трудно да го опознаеш и имаш място да си фантазираш колко е готин, плюс че инвестираш повече усилия в опознаване, защото не е толкова открит човека.
После като си инвестирал емоции, време, нерви и усилия е по-трудно да го разкараш за някоя дреболия.
Пък като го опознаеш, то емоционално недостъпния мъж бил също толкова смотан, колкото са повечето мъже.

# 280
Емоционално недостъпния бих го описала с хубавата българска дума "темерут". Доста темерути съм виждала и нямам наблюдения мацките да са се избивали за тях, само защото са "емоционално недостъпни".

Интересно ми се видя твърдението, че жената била като сянката, като ходиш след нея, бяга, като се отдръпнеш, те следва. Но това, че е интересно твърдение, не го прави вярно. Да разчиташ, че мацките ще те гонят и на това да си градиш стратегията, ми се струва малко самонадеяно.

# 281
Мъжете помежду си си говорят всевъзможни клишета елементаризиращи жените и от това ползите са доста. Сплотява ги пред общото зло, утешава ги, ако имат проблем с някоя, а понякога искат и те да кажат нещо в компанията, а нищо друго не им идва наум.

# 282
  • Out of the Mix
Емоционално недостъпния бих го описала с хубавата българска дума "темерут". Доста темерути съм виждала и нямам наблюдения мацките да са се избивали за тях, само защото са "емоционално недостъпни".

Интересно ми се видя твърдението, че жената била като сянката, като ходиш след нея, бяга, като се отдръпнеш, те следва. Но това, че е интересно твърдение, не го прави вярно. Да разчиташ, че мацките ще те гонят и на това да си градиш стратегията, ми се струва малко самонадеяно.

И мъже, и жени темерути има много, причини също всякакви.

Е, всеки иска игрив и забавен партньор, не сдуханяк, сухар, скучняр и т.н.

Интелектът е от полза пред себеподобни, дава ти възможност за по-голям избор от качествени потенциални партньори, както и ако имаш дар слово, винаги би имал успех. Обиграните печелят.

Ако си атрактивен, общителен, постоянно сред хора и градиш познаства и контакти, в един момент спираш да "гониш", "сваляш", в смисъл си натрупал достатъчно в кръга, просто излизате, спрямо това кой кога е свободен и имали желание, пък вече каквото. Но това изисква време, инвестиране в излизания и социален живот, възможно е, не е до възраст.

Ако, обаче се затвориш никой няма да ти дойде у вас, "той е добро момче", "тя е много добро момиче".

С всичките приложения за запознанства, събития, групи и т.н., има толкова много хора навсякъде, че време, малко пари и прилична визия да има човек, възможностите са до небесата буквално, но си иска бръмчане.

Също разглезването и уж големият избор са фактор, всеки си мисли, че има по-добро и по-добро.

Голямата част от хората са затворени, като в блато в битовизмите, грижите, проблемите и нямат време, или загубили желание да инвестират в отношения, омързеливили са се, само мрънкат кое какво не ставало.

Мъжът, като цяло предлага, жената преценява "да", или "не", след като е дала и някакъв знак, че го "одобрява", харесва. Насляпо би било шанс, късмет, като отказите са голям процент, и почти сигурно, освен ако не сте в обстановка, предразполагаща свалка, и да сте на тази вълна.

Нормално изглеждаща, атрактивна жена, като цяло няма повод да се оплаква от липса на внимание, ако е сама проблемът е в нея - характеропатии, кофти характер, дефицити в личен план, нямащи нищо общо с външните й белези, красота.

Има и такива, които се самозабравят, след като им е напомпано самочувствието, изграждат някакви погрешни, изкривени критерии за партньор и проблемите ги следват един след друг.

В микса съм последната година и всички тенденции са пред очите ми с абсолютно всякакви хора на всякакви възрасти и конфигурации в личен план.

Никога не съм гонил в буквалния смисъл никоя.
Гледаме се, споглеждаме, и то си личи, като има интерес.
В млада възраст съм свалял и заговарял къде ли не, но тогава времената бяха други, а сега и годините са такива, че сме вече рафинирани. WinkSunglasses

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 23:27 от Revoker

# 283
Искаш да кажеш, че всеки, който дава нощни дежурства и работи по празници, изневерява? Laughing

А на изневеряващите чиновници, работещи от 9 до 18, какво им е оправданието?
Докторите просто са пословични с това. По-масово е, а не че другите не изневеряват.
Както на моряшките жени им звънят предварително. Някои професии предразполагат. За моряците даже няма нужда да се коментира.

# 284
  • Варна
Аз като моряшка жена бих искара да чуя. Може би има нови градски легенди.

Общи условия

Активация на акаунт