От любовница в съпруга

• 18 209
  • 381
  •   1
Отговори
# 255
А защо повечето жени доктори, медицински сестри или са разведени или не се женят, в моя кръг повечето са такива, а въпросната жена също си дава всичко в името на кариерата си, не го интересува много мъжа?

# 256
Любовницата трябва да се запита защо я привлича емоционално недостъпен мъж и защо изпитва нуждата да се доказва, за да бъде обичана. След това ще си намери мъж, който я уважава и ще я направи съпруга без да я подлага на излишни изпитания.
Тя дори и да си отговори ( ако успее без помощта на психолог, което ме съмнява ) как ще излезе от това което и е най-присърце а именно да се доказва на недостъпен мъж??
Все едно да харесваш змей горянин и да ти е мечта да го покориш, но следващия път да избереш заьо баьо за да си докажеш, че можеш да покоряваш. Абсурд!
Еми отговаря си, в случая любовницата е недостъпната не мъжа, най-малкото да и трябва психолог...Не всички самотни майки,любоници са с ниско самочувствия, не ги подценявайте, може би мъжът е с ниско самочувствие, че не може с жена си и си търси друга, за да си нахрани егото...

# 257
А защо повечето жени доктори, медицински сестри или са разведени или не се женят, в моя кръг повечето са такива, а въпросната жена също си дава всичко в името на кариерата си, не го интересува много мъжа?

Защо небето е синьо, а тревата зелена.
На запад има стандарт за профил на най-изневеряваща жена - медицинска сестра, караща Nissan Altima, носеща iWatch. Докторите пък почти не се прибират вкъщи заради дългите дежурства и хората в болниците им стават второ семейство. Отделно напрежение и стрес - избива в изневери или алкохолизъм. ТакоЗ е.

Женските докторици спадат към кариеристките, а те изразходват цялата си енергия в работа и вечер вкъщи са един парцал. Мъжете не се задържат много при такива.

# 258
  • here and now
Любовницата трябва да се запита защо я привлича емоционално недостъпен мъж и защо изпитва нуждата да се доказва, за да бъде обичана. След това ще си намери мъж, който я уважава и ще я направи съпруга без да я подлага на излишни изпитания.
Тя дори и да си отговори ( ако успее без помощта на психолог, което ме съмнява ) как ще излезе от това което и е най-присърце а именно да се доказва на недостъпен мъж??
Все едно да харесваш змей горянин и да ти е мечта да го покориш, но следващия път да избереш заьо баьо за да си докажеш, че можеш да покоряваш. Абсурд!
Еми отговаря си, в случая любовницата е недостъпната не мъжа, най-малкото да и трябва психолог...Не всички самотни майки,любоници са с ниско самочувствия, не ги подценявайте, може би мъжът е с ниско самочувствие, че не може с жена си и си търси друга, за да си нахрани егото...
Мъжът що не се разведе, да си вдигне самочувствието и егото и....каквото там му е ниско, малко и т.н.?

# 259
  • Варна
Тая любовница не стана ли вече съпруга? Ако се понапъне, може да я огрее. Друга тема, за добро ли ще е.

# 260
  • София
Не съм се правил, наистина бях. Мога да го потвърдя поне за 10-тина случая, където момичетата лапваха по мен в различна степен след една или няколко срещи. Сега за над 25 годишни дали се случва не мога да потвърдя от личен опит, но съдейки по многото теми пускани от жени с подобни въпроси, не се променят нещата кой знае колко и в следващите възрастови диапазони.

Недостъпните са интересни за такива, които имат нужда да си доказват, че ги бива. Определено типично за млади или такива с проблеми със самочувствието. Обикновено интересът се губи, щом бъде върнат от другата страна.

Тези, които хлътват силно, обикновено плашат и изглеждат несериозни. Нормално да те резнат, ако не можеш да подходиш обуздано.

Накратко казано, нищо странно и специално няма в преживяванията ти, особено предвид че са били в младостта ти.

# 261
Тинтири минтири модерни анализи.
Хората се влюбват. Сляпата неделя. Случва се и на умни и на глупави.
Много е романтична идеята, че влюбването е достатъчно, за да се изградят едни стабилни отношения, но в повечето случаи не е . Много жени губят години от живота си само защото са влюбени.
Дали съм написала това?
Но явно трябва да се затърди рефрена с губенето на години.

Аз бих казала, че е много романтична идеята, че
След това ще си намери мъж, който я уважава и ще я направи съпруга без да я подлага на излишни изпитания.
Grinning
Междудругото, така, както сте го написала "без да я подлага на излишни изпитания" е точно потвърждение на това, което казвам за "сляпата неделя и влюбването". Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 10:04 от Linda*kiss

# 262
  • София
Винаги има изпитания. И от двете страни.

# 263
От петте мнения на авторката на мен не ми стана ясно едно нещо. А мъжът иска ли деца? И ако той е категоричен, че да, а жена му е категорична, че не, тогава какво друго го задържа при нея и му пречи да се разведе и да си търси нова половинка като свободен човек, вместо да върти любовница?

# 264
Защото това с децата му е рефрена за пред любовницата, да го мисли за  онеправдан, не изневерник.

# 265
На мен пък нищо не ми стана ясно от мненията на авторката. Оставам с впечатлението, че съпругата е млада лекарка, сега ѝ тръгва кариерата и е насочена натам, децата са вероятно планирани за по-късно, като се поутвърди в професията. Все пак са женени от година, не всички се женят с идеята тази година булка, догодина люлка. Любовницата си е внушила, че ще открадне апетитния мъж, може би също доктор? Тя пък е разведена, плодовита мед сестра. А мъжът е психопат. Това каза моето кристално кълбо...

# 266

Накратко казано, нищо странно и специално няма в преживяванията ти, особено предвид че са били в младостта ти.
Ами така е, аз не съм и казвал, че е нещо супер необичайно. Както казваше баща ми по време на онези преживявания, жената е като сянката. Гониш ли я, бяга, отдръпнеш ли се - следва те.
Не сме открили нашето поколение топлата вода

# 267
На мен пък нищо не ми стана ясно от мненията на авторката. Оставам с впечатлението, че съпругата е млада лекарка, сега ѝ тръгва кариерата и е насочена натам, децата са вероятно планирани за по-късно, като се поутвърди в професията. Все пак са женени от година, не всички се женят с идеята тази година булка, догодина люлка. Любовницата си е внушила, че ще открадне апетитния мъж, може би също доктор? Тя пък е разведена, плодовита мед сестра. А мъжът е психопат. Това каза моето кристално кълбо...

Именно. Въпросът ми е към авторката. Не виждам смисъл да се обсъжда хипотетично има ли шанс любовницата да стане съпруга и има ли шанс такъв съюз да е траен, а не след време и тя да е в ролята на излъганата и зарязаната. Явно има конкретен казус, но аз по никакъв начин не виждам как "хващам си любовница" решава проблема с "жена ми не иска деца". Освен може би ако мъжът се надява жена му като разбере да го изревнува и да се навие да си направят дете, за да го задържи. Което значи че, макар и по някакъв много странен начин, той държи на жена си и иска да има дете точно от нея, а не дете по принцип. При което няма как да има хепиенд за любовницата.

# 268
Схемата е още по сложна. Прави му се секс с друга жена.

# 269

Ами така е, аз не съм и казвал, че е нещо супер необичайно. Както казваше баща ми по време на онези преживявания, жената е като сянката. Гониш ли я, бяга, отдръпнеш ли се - следва те.
Не сме открили нашето поколение топлата вода
Извадила съм късмет, да се родя емоционален мързел. Grinning
Отдръпне ли се някой край. Направо го забравям. Grinning А и този маниер с отдръпването и правенето на интересен ми е много женствен. Обаче има жени при които работи. Те обичат да се доказват и показват, колко могат. Аз не съм амбициозна. За всеки влак си има пътници.

Общи условия

Активация на акаунт