От любовница в съпруга

• 18 249
  • 381
  •   1
Отговори
# 240
Това може и да минава при жени 18-25г (емоционалната недостъпност) и при жени с проблеми и травми.

Но първо - младите си търсят млади и един "емоционално недостъпен чичак" има шанс само ако има пари.

И втория вариант - какво ако си емоционално недостъпен и се хванеш с жена с проблеми? Чудесна връзка, няма що.

Когато говорим за нормални жени обаче, схемата е проста: той се прави на недостъпен, тя се интересува защо, той няма къде да ходи - дава някакво обяснение, жената отказва такава връзка, разделят се.

С други думи, маймуни с трици не се ловят.
Но може би прасета се ловят или каквото там яде трици...

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 13:42 от .Hazel.

# 241
  • Обран бостан ;)
Хазел, имаш вопиюща нужда от курдон бльо.  Sunglasses

# 242
Нема да те огрее Trollface

# 243
  • Обран бостан ;)
Опазил ме бог, Sunglasses

# 244
Много, много кисело грозде Blush

# 245
Не че нещо, ама емоционално недостъпния мъж действа като магнит на повечето жени. Мога да го потвърдя от личен опит, защо вече да си кажат жените.

Ако си пада по някакъв вид мазохизъм що не?
Не съм била любовница никога, но обвързани мъже са късали с половинките си като са се влюбвали в мен (това беше преди 20 години като още бях млада и хубава).
После с мен се случваше същото - да смяташ, че баш ти ще си изключението е една много голяма лъжа.

# 246
Лъжа е разбира се, илюзия за незрели хора.

Да не е сексистко, сещам се за пример "да се правим на емоц. недостъпни": Мони Някояси от Ергена с Евгени - отказа да говори за себе си, каза му - нека съм загадка. Същата вечер я изгони.

До виж да не Simple Smile

# 247
Този пример с Мони и Генчо е някак доста случаен Grinning

Което ми потвърждава теорията, че хората си натъкмяват всякакви психо понятия - всеки втори - травмиран, нарцисист, емоционално недостъпен или обратното, емоционално зависим. А останалите са коучове.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 13:11 от Linda*kiss

# 248
Не съм се правил, наистина бях. Мога да го потвърдя поне за 10-тина случая, където момичетата лапваха по мен в различна степен след една или няколко срещи. Сега за над 25 годишни дали се случва не мога да потвърдя от личен опит, но съдейки по многото теми пускани от жени с подобни въпроси, не се променят нещата кой знае колко и в следващите възрастови диапазони.

# 249
Чудесно е да си останем на етап "любовници" колкото се може по-дълго. Не говоря да имаме други партньори, а да сме в сладката фаза на ухажване и правене на хубави и приятни неща един за друг, без манджи и чорапи.
Все съм се чудила, кое му е чудесното да събираш трохи от нечия трапеза - да чакаш, когато намери време за теб, да не се показваш на открито, да не можеш да плануваш каквото и да е,  да не можеш да си кажеш какво искаш, да се криеш и таиш...

# 250
И аз съвсем искрено казвам, че за нормален човек не съществува нито една причина да се занимава с някой, който се прави на емоц. недостъпен (защото се прави, а не е истински такъв; истински емоционално блокиралия човек не си разказва преживяванията във форум през ден).

Просто казвам, че наистина такъв мъж/жена няма шанс с нормален партньор, а алтернативите са хора с проблеми.
В моето полезрение няма хора, които да се занимават с такива, вероятно за да не си губят времето, а и защото има МНОГО други нормални хора.

# 251
Явно разбираме различни неща под това понятие, но не ми се занимава да обяснявам.
Факт, когато съм се държал по хладно, резервирано и без да предприемам много действия към сближаване, тогава са искали да ми вържат най много. До степен да се откажа да продължавам ако след първа среща не ме кефи достатъчно момичето, за да си спестя по нататъшни драми. Или да преценявам още от снимките когато е онлайн.
Както ми се е случвало и обратното, да хлътна мощно още от началото и да ме отрежат. Така че има някаква зависимост, твърде много такива случаи са при мен, за да го нарека случайност.

# 252
Както ми се е случвало и обратното, да хлътна мощно още от началото и да ме отрежат. Така че има някаква зависимост, твърде много такива случаи са при мен, за да го нарека случайност.
За същото говоря и за това го дадох и като пример с жена.
Приеми просто, че някои хора са били така само в тийн годините, age of innocence и после просто не се занимават. Теб те режат често, други не, защото при тях и двете страни подхождат открито и с доверие (и защо не, надушили са се такива)

толкоз, оттам и правилото, че няма да намериш читав човек, ако се правиш на недостъпен - и обратното, няма да ти пуснат.

# 253
Любовницата трябва да се запита защо я привлича емоционално недостъпен мъж и защо изпитва нуждата да се доказва, за да бъде обичана. След това ще си намери мъж, който я уважава и ще я направи съпруга без да я подлага на излишни изпитания.
Тинтири минтири модерни анализи.
Хората се влюбват. Сляпата неделя. Случва се и на умни и на глупави.
Много е романтична идеята, че влюбването е достатъчно, за да се изградят едни стабилни отношения, но в повечето случаи не е . Много жени губят години от живота си само защото са влюбени.

# 254
Този пример с Мони и Генчо е някак доста случаен Grinning

Което ми потвърждава теорията, че хората си натъкмяват всякакви психо понятия - всеки втори - травмиран, нарцисист, емоционално недостъпен или обратното, емоционално зависим. А останалите са коучове.

Разни самозвани психолози направиха пачка от хората с по-нисък капацитет, които си предават тази масовата психоза един на друг като грип. Не им понася и се чувстват като жаби в центрофуга.Това е резултат върху фокуса над псевдо-науки и отдръпването от установените социални норми. Всяка девиация си идва с цената.

Здравейте, изправена съм пред дилема дали да продам стара семейна къща, за да купя апартамент в Пловдив. Знам, че за някои може да изглежда странно, но искам да се консултирам с астролог дали е добра идея да продавам къщата и да купувам друг имот на този етап. Познавате ли астролог, който да е компетентен по тези теми и да прави видеоконсултация на прилични цени?

Общи условия

Активация на акаунт