От любовница в съпруга

• 18 228
  • 381
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ох, Примадона, колко си права точно в момента....
Thank you, next!

# 226
Еййй, прозрях! Витае ли витае лошата енергия около мен, тази на призрака на бившия ми!!! JoyJoy
.... Даже на последък дрехите ми са с неговата буквичка в емблемата - "Г".
Другите неща в тая тема не ги разбирам, но туй го знам - Гуци. Гуци-гуци-гуци-гуци...
Много мъже се казват така, даже имената им да започват с друга буквичка.

# 227
Ами като спят в отделни стаи защо не се разведе веднага преди да му става любовница, нали е много влюбен и с жена му съквартиранти?
Бях срещнала жена на 35, от 5 г любовница! Това направо е изгубен живот... и не беше казала на майка си, нито на психолог ... това е супер тъжно такя да ти мине живота. Няма празници, няма пътуване, няма деца...нищо реално, освен откраднати мигове. За нея тотално изгубено време , и лошото е че емоционално я държи и тя не може да види друг, а вероятно е имало много!
Трябва да я съжаляваме ли? Може тази роля да я устройва на 100%. При някои хора я няма тази невротичност, че някакво време изтича и са напълно доволни с начина на живот, който водят.
[/quote]
Тя самата страшно се съжаляваше и оплакваше, дори сподели на непознат, защото се запознахме същата вечер... каза че си губи времето, но била влюбена..

# 228
  • По света и у нас
Еййй, прозрях! Витае ли витае лошата енергия около мен, тази на призрака на бившия ми!!! JoyJoy
.... Даже на последък дрехите ми са с неговата буквичка в емблемата - "Г".
Другите неща в тая тема не ги разбирам, но туй го знам - Гуци. Гуци-гуци-гуци-гуци...
Много мъже се казват така, даже имената им да започват с друга буквичка.

Всъщност не е Гуци хахаха, по-нецензурирано е ма няма да влизам в подробности че ще издам самоличността на бившия, а не искам.

# 229
  • Обран бостан ;)
Е, щом инвестираш.
В лични отношения.
Резонен е и резултата.

Липса на такива.
Аз лично инвестирам в акции и залагам на мачове.
На мъже не залагам.
Недалновидно е.

Какво стана с мъжа, който трябва да осигури материалното добруване на златната си жена ? Wink

Ако чувствата са инвестиция, то в общия случай сме 50/50, но личния ми опит показва, че мъжки чувства неподплатени с финанси, не се броят за такива.

# 230
Любовницата трябва да се запита защо я привлича емоционално недостъпен мъж и защо изпитва нуждата да се доказва, за да бъде обичана. След това ще си намери мъж, който я уважава и ще я направи съпруга без да я подлага на излишни изпитания.

# 231
  • По света и у нас
Любовницата трябва да се запита защо я привлича емоционално недостъпен мъж и защо изпитва нуждата да се доказва, за да бъде обичана. След това ще си намери мъж, който я уважава и ще я направи съпруга без да я подлага на излишни изпитания.
Тя дори и да си отговори ( ако успее без помощта на психолог, което ме съмнява ) как ще излезе от това което и е най-присърце а именно да се доказва на недостъпен мъж??
Все едно да харесваш змей горянин и да ти е мечта да го покориш, но следващия път да избереш заьо баьо за да си докажеш, че можеш да покоряваш. Абсурд!

# 232
Е, щом инвестираш.
В лични отношения.
Резонен е и резултата.

Липса на такива.
Аз лично инвестирам в акции и залагам на мачове.
На мъже не залагам.
Недалновидно е.

Какво стана с мъжа, който трябва да осигури материалното добруване на златната си жена ? Wink

Ако чувствата са инвестиция, то в общия случай сме 50/50, но личния ми опит показва, че мъжки чувства неподплатени с финанси, не се броят за такива.

Ами нали за любовница става дума? Със сигурност е някакъв разход на средства за повечето. Все пак аморе, да няма проза, битовизми, да има удоволствие и приятно прекарване на времето, а тези условия се осигуряват с пари.

# 233
  • Обран бостан ;)
Ами нали за любовница става дума? Със сигурност е някакъв разход на средства за повечето. Все пак аморе, да няма проза, битовизми, да има удоволствие и приятно прекарване на времето, а тези условия се осигуряват с пари.

Тоест, щом любовницата си купува дрехи, храна и поддържа собствено жилище, това е инвестиция във връзката.Stuck Out Tongue Winking Eye

Да ви имам логиката.  Joy

# 234
Заеми се да изкараш някой лев, вместо да седиш отстрани и да се присмиваш на хора, които всъщност си живеят много добре Blush

На тях даже не им пука за теб, а в това време ти хем с празни ръце, хем тъжната ирония е леко токсична, ще те докара до ранни старини Grinning

# 235
  • Out of the Mix
От мъжка гледна точка - инвестираш 2-3 седмици малко по солидно (интелигентно) - и после ако си умен тя ще ти ходи по дупето 2 години и ще се надява, че ще я лов бомбнеш още веднъж, като в началото докато накрая приеме, че това няма да се случи и те зареже.
Естествено, с разликата, че умната жена ще го оцени и разбере, като няма да кръсти, а ще отвръща реципрочно с отношение.
Вече мачнат ли се двамата, издържат ли, поемат ли добре "бомбването", нещата се получават.
Мен не ме зарязват, аз прекратявам, като видя, че не е моята, не веднага, давам шанс, но не до безкрай, единствено и само, ако се старае проактивно, ориентирана към отношенията, както си му е редът.

# 236
  • София
Чудесно е да си останем на етап "любовници" колкото се може по-дълго. Не говоря да имаме други партньори, а да сме в сладката фаза на ухажване и правене на хубави и приятни неща един за друг, без манджи и чорапи.

# 237
Скрит текст:

# 238
Тинтири минтири модерни анализи.
Хората се влюбват. Сляпата неделя. Случва се и на умни и на глупави.

# 239
Не че нещо, ама емоционално недостъпния мъж действа като магнит на повечето жени. Мога да го потвърдя от личен опит, защо вече да си кажат жените.

Общи условия

Активация на акаунт