Търся електронна книга - 53

• 20 696
  • 174
  •   4
Отговори
# 45
  • София
Здравейте! Търся “Вината, която носим” на Юрт и Русенфелт.

# 46
# 47
  • в сърцето на един мъж...
Безделник, благодаря! Аз успях да ги събера, но на друг могат да послужат! Heart

# 48
  • ВАРНА
Търся книги на Катрин Елиът-"Денят не си личи от сутринта","Стари вещи, нов живот", "Всички готини са женени"
Катрин Елиът - без обработка след сканиране!

Безделник, благодаря, но това е същото което имам. Не знам как се получава това защото не съм запозната с технологията, но редовете са разменени, прочиташ два реда и трябва да преместиш поглед през два реда за да продължиш да четеш. После изместваш поглед нагоре за да продължиш.

# 49
  • София
"Ръката на часовникаря" на Дивър има ли я в електронен вариант, че не я откривам?

# 50
Ще помоля за "Господар на завистта " на Ана Хуанг.Благодаря!  pepa.eneva68@abv.bg

# 51
"Ръката на часовникаря" на Дивър има ли я в електронен вариант, че не я откривам?
Има я в zamunda.

# 52
  • София
Ще помоля за "Господар на завистта " на Ана Хуанг.Благодаря!  pepa.eneva68@abv.bg
Онзи ден излезе ел. вариант. Търпение.

# 53
Търся книги на Катрин Елиът-"Денят не си личи от сутринта","Стари вещи, нов живот", "Всички готини са женени"
Катрин Елиът - без обработка след сканиране!

Безделник, благодаря, но това е същото което имам. Не знам как се получава това защото не съм запозната с технологията, но редовете са разменени, прочиташ два реда и трябва да преместиш поглед през два реда за да продължиш да четеш. После изместваш поглед нагоре за да продължиш.

При сканирането понякога редовете от физичната книга се разминават на разчетения в последствие текст, но човека които я е сканирал е трябвало на момента да реагира и да я обработи. Иначе този които я чете става разноглед, а този дето я е сканирал няма да коментирам. Вярно, че е тегава и гадна работа да сканираш страница по страница (Тоя филм го играя с една тухла понеже съм лигава и я искам на четците и никъде не се намира).

# 54
  • София

Супер много благодаря!

# 55
  • Пловдив
Онзи ден я изтеглих от Anna's, но сега не ми излиза при търсенето. Ако искате, пишете и ще Ви я изпратя.

# 56
Здравейте. Търся книги на Венета Райкова. Ако някой има, моля да ми ги изпрати.

# 57
... Търся книги на Венета Райкова.
Венета Райкова - само Триумфът на кучките

# 58
Здравейте! Търся "Тялото помни" на Бесел ван дер Колк

# 59
Здравейте! Търся "Тялото помни" на Бесел ван дер Колк
Има я на сайта 4eti.me

Общи условия

Активация на акаунт