НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 45 053
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
Навсякъде където живеят две деца в стая за трима, е неофициално. Така е и познато дете вече втора година. Просто третото момиче в един момент се премести при гаджето си, но официално се води в общежитието и си плаща наема, а другите две момичета ѝ връщат парите. Няма как управата да разреши двама да живеят в стая за трима срещу по-висок наем, ако има други желаещи за общежитие. Това може да се случи само, ако няма достатъчно кандидати за стая, т.е. останат незаети места.

# 406
  • Стара Загора
Чета ви и се чувствам като гърмян заек вече, със студент вече две седмици аххахах
Дойде си отново при нас този уикенд, но каза, че другият ще пропусне, от сега да си знам де Simple Smile))))
Ходил в стола на УНСС, каза, че било вкусно и някакви смешни суми ми каза....
Дойде да си вземе туристическата екипировка, защото противно на насмешката ми за спорта "пешеходен туризъм", ходят по екопътеки близо до София. Преходи около 2-3 часа. А той си е баир будала, член на туристическото дружество във Стара Загора.
Много му харесвало " Микроикономика" и " Основи на правото"
Очаквам с нетърпение първата изпитна сесия, за да видя дали ще бъде същия въртисинджир Simple Smile))

# 407
  • у дома
Навсякъде където живеят две деца в стая за трима, е неофициално. Така е и познато дете вече втора година. Просто третото момиче в един момент се премести при гаджето си, но официално се води в общежитието и си плаща наема, а другите две момичета ѝ връщат парите. Няма как управата да разреши двама да живеят в стая за трима срещу по-висок наем, ако има други желаещи за общежитие. Това може да се случи само, ако няма достатъчно кандидати за стая, т.е. останат незаети места.
На етажа на детето ми в  общежитие на ТУ -София има стаи с три легла,но са настанени по две деца в тях-може би имат по-голяма леглова база от желаещите...

# 408
  • София
Ако искат да са двама, третият стои формално там и това е. Иначе е трудна работа, следи се строго и не става с доплащане на наема, доколкото знам.
Успех, и аз се вълнувам като ви чета. 👍❤
Отивам да следя волейбола и да стискам палци на момчетата.
Мони Николов ни е наборче, дано се представи на ниво, както той си знае ♥

# 409
  • у дома
В ТУ не е формално,поне за тези,които знам-питах децата-в две от стаите са три легла,но не е настаняван трети човек и си плащат по един наем,а не наем и половина-това в реновиран блок.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 21:03 от svetlaem

# 410
  • sofia
Синковецът беше мноооого впечатлен от стола в ТУ - София. Един обяд - 4 лв. Било много вкусно и имало голям избор. Каза, че спира да се храни вкъщи вече и само там щял да яде.
А за тази цена три неща / супа, основно, десерт/ ли предлагат или само основно ястие?

# 411
Синковецът беше мноооого впечатлен от стола в ТУ - София. Един обяд - 4 лв. Било много вкусно и имало голям избор. Каза, че спира да се храни вкъщи вече и само там щял да яде.
А за тази цена три неща / супа, основно, десерт/ ли предлагат или само основно ястие?
На тази цена предлагат супа/таратор, основно и десерт. Синът ми също е много доволен и от двата стола на тУ-София. Каза, че готвят много вкусно, има избор и разнообразие и организацията в стола е на ниво.
Отделно си готвят на еърфрайера в общежитието. Вече посвикнаха, справят се с всичко. Трима са в стая, в нереновиран блок. Но след освежаване и обзавеждане всичко светна и си имат необходимите удобства. Сега остава да видим как ще се справят с ученето Simple Smile

# 412
  • у дома...
И моята е доволна от стола на УНСС, който е в самият университет. Вместо супа може салата да вземе. Много вкусно било.

# 413

Това е 4 лв

Използвам поста, за да изкажа огромната си радост и гордост от националния ни отбор по волейбол. Подариха ни незабравими преживявания, за което сърдечно им благодаря ❤🏐🇧🇬

п.п. Мони Николов е набор на синковеца - на една дата са родени.
Още ме държи еуфорията Simple Smile

# 414
  • sofia
Lady Cassiopeia Duval, това  е по-реалистично😊

# 415
И аз имам снимка за 4те лева.
Две кебапчета се крият под салатата 😂

Понеже бяха сами с брат си тези дни в София, снощи като се чухме каза, че излиза, но ще мине през стола да се наяде 🤪

# 416
  • София
Моята понеже е от обяд на лекции  е открила само  фрапето за 3.50  Simple Smile Доволна е- хаха
Хера, стартираха ли вече групите за пешеходен туризъм? Явно не са заедно с моята.Тя утре ще дебютира.Много ми е интересно как се случват нещата.За екипировка не ми се мисли.А тя със сигурност не е мислила....Дано не хукне с фешън одежди  в планината.Ще умра от смях.Отидох предвидливо да извадя на видно място в коридора 3 чифта туристически обувки, които съм сигурна че няма да обуе.НО ....да се пробвам .То и нямаме туристическо оборудване като се замисля...Дали и какво трябва да вземем.Егати....

# 417
До Практикер Красно село има нов Декатлон. Ще набавите каквото трябва

# 418
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята госпожица вече учи здраво, казва, че материалът се излива в огромно количество и трябва всеки ден да учи, а след 2 седмици й започват първите частични изпити. Вчера като последна неделя на месеца е имало винтидж базар и се е пуснала с приятелки да разгледа:
Скрит текст:

А аз пускам поздрав от далечен Виетнам:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 07:16 от gadamer

# 419
  • софия
И при нас започва леко да набира скорост ученето. Моята учи по малко всеки ден след лекции. Дразни се, че имат някаква теоретична математика. До средата на октомври понеделниците са им свободни. Това спокойствие е илюзорно. Знам го от Колежа. И тя си знае, че ноември и декември са натоварени.
Снощи се наложи да развалим изненада. Купихме билети за имения ѝ ден да отидем и да я изненадаме, а тя разказа как има планове точно тези дни да отиде на гости на приятелка в Париж, понеже ѝ били свободни (не знаехме, че белгийците имат някакъв празник точно тогава). Трябваше да ѝ кажем, но доста се зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт