КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 460
  • 720
  •   2
Отговори
# 285
Добро утро, честит празник и най-вече на първолаците на Айша и Тетка, на всички ученици и учители. На Лунно цвете също, а понеже няма бивши учители  - и на тях. Всички да са живи и здрави, успехи и усмивки пожелавам.
ПИятелят бодро крачи към последното ходене на градинка  - според него. И приключва с обучението,  стигало му толкова.
Аз си подкарвам задачите, Тетка кураж!

# 286
Честит първи учебен ден на всички ученици!

Честит най - първи учебен ден на внучетата на Айша и Тетка!

На Лунно цвете - честито заместник директорство!

На всички учителки - честита нова учебна година!

На Тетка и близките и - прегръдки и сила  в този ден!

На всички други - спокоен ден!

# 287
  • София
Пипи,не набеждавай Вики!На тази възраст се радва на възможността да е самостоятелна и иска да се справя без помощ.Ще става все по-съобразителна и умела.Това не са пакости.За пример ще ти дам две такива.1.обесил петела,защото искал да го разхожда на каишка,а той се дърпал до смърт. 2.Скроил си бански от най новата рокля на леля си.

# 288

Честит първи учебен ден на първолаците на Тетка и Айша! Честито и на всички ученици и учители / бивши и настоящи/ от темичката ни! Честито на Лунно цвете и успех в новото поприще!
                 При нас само най-малкият е в 12 клас. Успех му пожелавам в последната година!
                 Тетка, прегръдка от мен и съболезнования!

Спокоен слънчев , есенен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 289
Честит първи учебен ден на всички! Празник си  е за всеки, имал първи учебен ден някога.
 Пипи не се ядосва според мен,  интересно и  е.

# 290
  • София
Отметнах си задължението на таксиметров шофьор. Grinning Направих палачинки, уважиха ги само деди и зетко. Госпожиците трескаво се приготвяха, царицата майка зорко бдеше всичко да е както трябва - прически, чорапогащи, обувки и т.н. Кефят се, защото в Австрия започват училище на 1.септември, а тук две седмици по-късно. Направо си е биг далавера. Grinning
Днес започват занятията във Военоморското и на Бабин убавец. НЕма лабаво. Пожелахме и на варненските внучета здраве и успехи!
Тръгнахме навреме, по улиците беше сравнително спокойно. Очаквах по-голяма навалица. Отидохме първо в училището на голямата внучка. Гост на откриването беше Президентът. Точно в 9.00 зазвуча химна. След това отидохме до училището на малката внучка. Освободиха таксито. Stuck Out Tongue Winking Eye Прибрах се, допих си кафето и започвам да готвя за обяд. Довечера сме на Хепи.
Добре, че времето е слънчево!
Преди да започна да готвя за тялото, намерих храна за душата. Сервира ни я Недялко Йорданов.
Скрит текст:
КОГАТО - ТОГАВА
И запомни... От сега... За последно...
Вече си старец... Няма шега...
Бягай от всичко, което е вредно,
за да живееш... Добре... До кога?
Как до кога?.. До тогава, когато...
Тъй ще спечелиш повечко дни...
Времето, времето вече е злато.
Спираш! И никакви вредни храни...
Нито напитки... Дори кока кола...
Скрити  нитрити във всеки домат.
Ето... Качил си  холестерола
от мононатриев глутамат.
Толкова много горчиви уроци...
Вече си друг... Съвършено си нов...
Никакви  вредни последни емоции.
Вредни надежди... И вредна любов...
Толкова хора... Все твои връстници...
Няма ги, няма ги... Я си спомни...
Колко усилия..... Колко амбиции...
Сякаш откраднал си техните дни...
Виждам... Разбирам... Ти се срамуваш...
Друго си беше да беше умрял...
Млад... И красив...  Не... Сега се преструваш...
Хич не е лошо, че си оцелял...
Нека е вредно... Нека е вредно...
Нека е весело... Нека боли...
И затова си живей до последно.
Нека... Когато - тогава... Нали?

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 10:23 от Flo 51

# 291
  • Кубрат/ Пишурка
Честит първи учебен ден на първокласниците, на всички ученици и учители! Лунно цвете, успех и по - малко проблеми! Честит празник и на нас, които са посрещали този ден 35 - 40 години с разтуптяно сърце и трепет! С надеждата за добри ученици и повече разум на тия "отгоре"!
Фло, Недялко Йорданов е от любимите ми поети. Благодаря!

# 292
Фло, успех на първокурсника във ВВУ! Да си взима изпитите с лекота и да реализира мечтите си!
               Нашата студентка е все още в Белгия. Не знам кога трябва да се върне. Срещнала се е и с Лоредана - девойчето, което беше у нас три месеца. Скръндза е на снимки - само една и то споделена от майка и. Тя започва на 1.10-ти та още може да си поразвее байрака!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 14:37 от Didia

# 293
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит първи учебен ден на малките първокласници на Тетка и Аиша, на всички ученици, студенти и учители. Успешна учебна година!
ТЕТКА, прегръдка и бъди силна в този тежък момент 🤗.
Аз бях в училището на Алекс да го видя какъв знаменосец е. Еми хубаво си ми е момчето, добре се справи 🙂. Предстои му трудна година, дано и с това се справи и да има късмет.

# 294
  • София
И аз чакам снимки на внуците.Малкият е бил знаменосец и водещ на тържеството,а големият е пожелал да не го изпраща никой.Баща им е на работа и сватята ще е фоторепортер.Дано е направила и клипчета.
  Тетка,дръж се!И ти трябва да изпиеш някакво хапче.

# 295
# 296
  • София
Какво нещо е животът! Има от всичко - и радост, и тъга, и много делници, и празници...
Приготвяйте новия кат дрехи и се гответе за гостуване.
Пиша по молба на ЖАНА.
Кани всичките КГБ -та, от всичките земни кълбета на гости. Каза да не казвам повода, но аз не съм й обещала, че няма да кажа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та на 21. септември, неделя, от 13.15 на гости в Банкя. Някои вече сме били там и трябва да знаете, че е много хубаво.

Моля ви, кажете колко от вас мислят да дойдат. Това е важно, за да напраим организацията за транспорта.
Хайде сега, не се мОтайте, ами бързо мислете. Ако няма места в колите, има рейс до Банкя, а от там ще ви вземем и ще ви закараме до дома на ЖАНА.

# 297
  • sofia
Честит първи учебен ден на първолаците! Честит пореден първи учебен ден на всички - малки и по-големи деца!
Винаги ми трепка сърцето на този ден. А и както казва една приятелка - Никога не съм престанала да се уча и да помагам в моето си сегашно поприще.
 Тетка, съболезнования, мила! Тежко е, но е неизбежно!
Днес имаш празник за душата - внучката ти и е първолаче! Дано това ти даде сили да продължиш напред.

Аз тия дни си гледам внучката, че майка ѝ е на обучение цяла седмица. То, милото, онзи ден си е разцепило брадичката и сега е с шев и лепенка. Ама юнак без рана не може. И тя, като Вики май ще белялийка. Викам и вчера: Ти си Ами Белята. А тя със задволство, макар и да не разбира какво точно значи, ми отговаря: Дааа!

Весел празник на всички!

# 298
  • Вила Великула
Фло, благодаря на теб и на Жана за поканата, но няма да мога да присъствам. Току що направих резервация и ще пътуваме с ММ за празниците.

# 299
  • София
Жана, благодаря за поканата!
И при нас е подобно - ще пътуваме с дъщерята, зетя и внуците. Ще се възползваме от поредицата почивни дни. На тези, които ще присъстват - да си изкарат хубаво!
Нами, юнак без рана не може!
Тетке, как сте?

Общи условия

Активация на акаунт