КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 536
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Мама още не знае, но непрекъснато си говорим за него. Не знаем как ще издържи. Много се обичаха и все ми разказваха как са станали гаджета. Най-вероятно утре следобед ще ѝ кажем, когато се разбере кога ще е погребението.

# 271
Тетка, моите съболезнования! Светлина по пътя му към вечността!
За теб е утехата, че татко ти  е приключил земния си път обгрижван и обичан.

Фло, светла памет на майка ти!
На този ден е рожденият ден на моя брат.  И на него светла памет!

# 272
Фло, КАГ, нека почиват в мир близките ви.
Тетка, посъветвай се с лекар и дай нещо успокоително на майка ти. Може ако не друго да й дадеш Дианксид, може и вие да вземете. Поне малко ще притъпи емоциите.

Спокойна нощ на всички и утре успешно изпращане на учениците. Да бъде честит и първия учебен ден на първолаците на Тетка и Айша Heart

# 273
  • София
ТЕТКЕ, все за теб си мисля. Сетих се да ти кажа -  консултирай се с ЛЛ какво би могла да дадеш на майка ти, малко преди да й кажете и  приготви някакви илачи. Все пак той й знае състоянието и какво може да приеме. Най-елементарното мента, глог и валериана, 20 капки с водичка. И все пак се допитай!
МАКАВЕЛИ, едновременно сме мислили за майката на ТЕТКА.

# 274
  • Кубрат/ Пишурка
Гледах Индиана Джоунс и чак сега надникнах.
Тетке, приеми и моите искрени съболезнования!
Айша, като се оправи напълно ще му мине на Пл. Бог да ти даде търпение!
Пипи, ама ти си интересен човек! Терминаторка била, бели правела! Ами хайде прави ти такива бели! Ама не можеш! Дори белите са си нещо положително

# 275
Честит първи учебен ден на първолаците ни, Айша! Честита нова учебна година на дечицата от темата! Нека на всички да им е леко учението и да са здрави и щастливи! Heart

# 276
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит първи учебен ден на първолаците на Тетка и Айша!
Честит да е на всички деца от темата.
Пипи , честита баня.
Хубав и спокоен ден!

# 277
Добро утро!

Честит първи учебен ден на първолаците.

Честит първи учебен ден на новата позиция на Лунно цвете.

Вдъхновение и много успехи!

Тетка, труден ден те чака. Не знам... Сама ли ще кажеш на майка си? Оф, неприятно е ... Сила ти пожелавам.

Хайде баболини... Бъдете енергични и днес.
Хубав ден да е за всички!

# 278
  • София
Честит първи учебен ден на първолаците в темата! Честит да е и на по-големите дечица и посещаващите детска градина!
Честит да е на нашата заместник директорка!
На себе си честитя пускането на магистрала Европа. Досега трафикът минаваше под прозореца ми в работата, сега се надявам, да е малко по-спокойно и шумът да намалее.
Хубава седмица!

# 279
Добро утро и от мен ☕🌹
Честит първи учебен ден и на добър час на малките първолачета на Айша и Тетка, и на всички ученици, учители и родители! Успешна година!

И ние имаме ученици. Каката ще е в пети клас, а Малчо в първа група на детската градина. Той днес няма да е на първи учебен ден, заради кашлицата която имаше. Днес ще сме за бележка от джипито и живот и здраве тия дни започва и той.

# 280
  • София
Добро утро, приятелки!
Честит първи учебен ден на Дребосъчка и на Мрънч! Честит и на "старите пушки". Честит и на ЛУННО ЦВЕТЕ. Празнично да е за всички учители и родители.
Да са здрави и ученолюбиви децата, а Зам директорката да се справя блестящо. По вода да им върви.
В нашия блок от 8 етаж тече като из ведро. Станах по-рано, да направя палачинки и чувам шум от вода. По стълбите тече, а и покрай парапета - водна завеса. Вече бяха събудили домоуправителя. Жалко за съвсем скорошния ремонт на стълбището. Съседът от 8 етаж не си е у дома, а си е изключил и телефона. Не се знае какво е при него и кога ще разбере какво е станало и какви са пораженията.
ТЕТКЕ, гледай да не си сама, когато кажеш на майка ти. Дай й предварително нещо успокоително, изчакай да започне да действа и тогава й кажи. Трудна задача, миличка. Мислено сме с теб. Hug

# 281

Заредете се с много слънчеви усмивки и обич в сърцата и ги раздавайте с пълни шепи! 🥰
Животът е чудо...всяка секунда от него. Можем да вдишаме, вкусим, видим, докоснем, почувстваме, да се насладим, споделим и отпразнуваме всеки един миг с Любов. Какъв подарък, нали?!!!

Добро утро Coffee

Честит първи учебен ден на внучетата на Тетка и Айша, както и на всички ученици в темата - да е успешна и ползотворна.
Лунно цвете, успех на новата позиция - да си удовлетворена и оценена!
Тетка, силна прегръдка за теб!!!

На всички - усмихнат ден Heart

# 282
  • Вила Великула
Добро утро и честит първи учебен ден на първолаците на Тетка и Айша. Честито отново и на Лунно цвете.
Ооо Янче, какви пакости мога да правя, ама се въздържам. Нали съм Пипи. Е вече пораснала и помъдряла, но все пак Пипи. Едно време като дете родителите ми са били строги и не съм била  така или поне аз си мисля. На Вики и идва отвътре да ги прави. Ето най-елементарното от събота. Нали нямахме вода и в банята бяхя няредени кофи с вода от кладенеца. Тя решила да си измие ръцете не със сапун, а със шампоан, който е на най-високия рафт в банята и мъчейки се да го достигне бута някакси едната пълна кофа и тя се излива. Прави цялата баня във вода и естествено потича и на вън и на нея не и прави грам впечатление. Дядо и е видял и започнал да бърше пода. Друг случай докато бяхме на морето при сестрата на ММ. Там водата им е от сонда и има доста особености. Понеже е много варовита, всеки ден има система, която в 14,00 и прави солна електролиза /май така се казваше/, за да я омекотява и тогава системата нещо забива ако в момента е пусната водата. Та влиза тя в банята преди точно да си тръгнем, уж само за един душ много набързо и после потегляме. Да обаче в последния момент решава - защо ли пък да не си измия и косата. А нейната е много гъста и дълга. Изсипва си съответно огромно количество шампоан на косата и пяната става огромна. /После половин час не можеше да се отмие/ Естествено, че това я бави и идва времето за тези манипулации на водата и естествено системата забива и водата спира. Тя е със сапунисана коса и крещи от банята, но оправянето на това нещо изисква време. Добре, че имаше едно стекче с минерална вода, с която аз облечена за тръгване влизам в банята и започвам да и поливам на главата, колкото горе-долу да се отмие пяната. Естествено и се скарах, а тя невъзмутимо - е какво толкова, реших да си измия и косата. И още много други такива неща мога да разказвам, ама да не ви отегчавам.

# 283
 На добър час на всички наши ученици!  Здрава и спорна учебна година!
На най- малките ни ученици - Дребосъчка и Мрънч, които за първи път ще прекрачат прага на голямото училище да получат обич и грижа от новата учителка, да имат интерес към ученето и да овладяват знанията с лекота!  

Лунно цвете, успех на теб и на всички в твоето училище!

Аз отивам в моето бивше училище да гледам тържеството. Нашето момиче учи в него и вече е в 5 клас, а баткото в 10. Той замина на спортен лагер заради световно и ще  се върне в софийското училище  след 20 дни. Не ми е много приятно, но за него спортът е много важен. После ще наваксва.

# 284
  • София
Честит първи учебен ден на Мрънч и Дребосъчка!
На добър час на всички наши внучета,които започват новата учебна година!Да им върви по вода и да придобият много нови знания и умения.
Лунно цвете ,желая ти много успехи и само положителни емоции за новата позиция в работата.
Поздравявам и нашите учителки,чиито сърца винаги се вълнуват на този ден!

Общи условия

Активация на акаунт