КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 556
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
  • Вила Великула
Тетка, най-искрени съболезнования. Дано да е на по-добро място.

# 256
Боях се от това като каза за реанимация.
 Съболезнования.

# 257
Благодаря ви, момичета...

# 258
Тетка, най-искрени съболезнования и от мен - бъдете силни! Вие сте сплотено семейство, ще изпратите един достоен човек. Нека почива в мир!

# 259
Тетка,
приеми и моите искрени съболезнования...
Прегръщам те и ти желая сила да понесеш случващото се...
Светлина и мир за душата на баща ти !

# 260
  • София
ТЕТКЕ, миличка, каквото и да кажа в такъв момент, не стига. Съболезнования и силно те прегръщам. Правехте и невъзможмото. Нека е светла паметта на татко ти. Мир и светлина на душата му.
На този ден преди 16 години си отиде и моята добричка свекърва. Бог да я прости!

# 261
  • София
Тетка,приеми и моите искрени съболезнования! Да е светъл пътят на душата му.Беше ограден с грижа и обич.Животът не е вечен и когато дойде краят му,никой не може да го промени.Ще живее в спомените ви.
  Честито на имениците на Тони и Янка!

# 262
Тетка, съболезнования на цялото семейство! Много е тежко...., силна прегръдка за теб от мен!  ❤️  Светъл път на татко ти! 🙏

# 263
Кассс, да си жива и здрава - името ти да пребъде!

# 264
  • София
Красимирките ще се разорят от имени дни. Stuck Out Tongue Winking Eye Празнуват на 6.март и на 1.юли. И днес ли???
От повече глава не боли - хайде да са живи и здрави и КАССС, и ГЪБКАТА. Честито, момичета!

# 265
Яне, Тони, честити да са имениците! Честити и двете ни Красита!

Тетка, моите съболезнования за татко ти!

# 266
Тетка, прегръдка от мен и съболезнования!

# 267
  • в сърцата на любимите ми хора
ТЕТКА, най-искрени съболезнования от мен. Светъл да е пътят му. На теб и семейството сила, за да се справите с мъката. Прегръщам те 🙏

# 268
  • София
Тони, Янке, да са ви живи и  здрави днешните именици!
Да успяват във всичко и да се виждате често.
Сдадохме мрънчоците на т.н. баща - да ги къпе и оправя за утре. Мамка им работи и днес докато има клиенти - нали е детски салон.
И да се оплача от бившия гипсиран - проходи, ползва или 1 патерица или без да се усети тръгва без опора. Вчера и днес направи много кулинарни поразии, но не се признава за виновен - все аз съм лошата.
Вчера реши да прави някакви Тик ток сандвичи в тава. Спази всичко от видеото и се получи тукмак за изхвърляне. Това кашкавали, бекони, луканки - похабени. Плахо споменах, че Тик ток рецептите не са баш като на видеото. Но не - тъпа съм и не разбирам, хората го показват.
Днес втори дубъл - ще правим картофени кюфтета за мрънчоците. Още докато обсъждахме  те заявиха, че няма да ядат такова. Но  сварихме картофи, пасира ги с подправки, яйца и сирене. Седя си на дивана и гледам, че ги ръси обилно с телешки колаген/предписан му към рехабилитацията/ . Плахо попитах защо. Ми той мислел, че това е галета, така било сложено при подправките. Омърмора света колко съм некадърна и как слагам нещата едно до друго. Замълчах, че някой не е прочел поне надписа на опаковката на български. Да ги изхвърля, нямало да ги дава на децата, аз съм виновна. Мрънч пробва да му каже, че те не щат такива кюфтета, а само с бял сос.
Сумтя до следобеда.
АААААААААаа, писна ми! Да се оправя и да върви на работа.

# 269
  • Вила Великула
Айша, не ти е лесно. Един мъж като се заседи дълго в къщи и става мрънкало.
Аз днес работих до късно и оставих ММ да приготви вечерята. Прави риба на фрайера и беше вкусна. Той доволен и аз доволна.
Имаме вода от обяд. Утре ще трябва да завъртя няколко перални и да поизчистя след нашествието на Терминаторката Вики.
Честит имен ден и на Краситата.
Тетка, как е майка ти? Държи ли се?

Общи условия

Активация на акаунт