КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 558
  • 720
  •   1
Отговори
# 240

Честито на имениците на Тони  и Янка, живи и здрави и щастливи да са!
 Честит един от големите есенни празници!

# 241
Добро утро и честит празник!
Честити да са имениците на Тони и Янка! Да са здрави, щастливи и много радост да носят на близките си! 🍀🌹🥰
Пипи, и от мен поздравления за Вики! Наследила таланта на баба. Здрава да ви е и нека е палава, ще мине и този период!
За зимнината - правех много преди. Сега вече домати за готвене, малко готова манджа, от мързеливата лютеница, краставички, може би ще направя един трилитров буркан с трушия и ММ ще направи кисело зеле, това е.
Днес съм спретнала рано рано една топчета яхния и сега отивам да се боря с трева в градината.
Хубав да е денят ви момичета! 😘

# 242

Днес репортажа е от Китен, утре ще минем през Варна да изпратим учениците и вечерта - към Русе.
Облачно и ветровито е днес. Може би ще ни остане разходката край морето.
Поздрави на имениците на Тони и Янчето - да са живи и здрави и с имената си да вървят напред и нагоре!

# 243
  • Кубрат/ Пишурка
Еее, аз докато се натуткам вие сте поздравили Криско! Благодаря!
Тони, честит имен ден и на твоята щерка! Да са ни здрави децата! Твоята я видях във фейса с Теди - красавици!
Макавели, този хотел май се вижда от караваните.

# 244
Честит празник и от мен! Да са живи и здрави имениците на Тони и Янка!
И аз ви благодаря за топлите думи. Тук е наистина е място, където приятелството и подкрепата са истински.
Аз правя малко зимнина, хубаво е, когато приготвиш нещо, остава спомен от лятото. Лято в бурканче. Blush Ранела много хубава жилетка.
Отивам да се приготвям за утрешния празник. До скоро.

# 245
Ще споделя, че само подкукуросвате (така ли се пише...не знам).
Хубави мекици имало в Рилския, а?
Веднага си ги представих .. леко дебелички, меки и с пудра захар и сладко от боровинки!
Лятото една съседка ме беше поканила на такава закуска. Само пържеше и слагаше на масата. Викам й "спри се бе жено!". Ама тя ...тестото не можело да стои .
И сега рязко събудихте апетита у мен!

Честит да е именника и на Янка! Здраво и щастливо момче да расте!

Лунно цвете,
Утре ще ти стискам палци за незабравимо хубав 15ти септември. Май щяло да превали ... Но да ти е на късмет и по вода да ти върви!

# 246
Здравейте, баболини! Честит Кръстовден, честити да са именниците на Тони и Янчето, със здраве да си носят имената и да си постигат мечтите!
Пипи, радвай се на белите на Вики, остават хубав спомен след време. Важното е, че детето е креативно и талантливо, да е здрава и палава и пожелавам. Дядо ми, лека му пръст,  казваше: Едно дете ако не е мърляво и палаво, значи е болно.
Аз наблъсках в глинения гювеч всичкия възможен зеленчук суров,  сложих го във фурната и приключих. ММ окоси тревата и сега си пийвам някакъв бял чай, азиятска измислица и ми мирише на окосено, много обичам.
Тетка, обади се, мислим те!
На пътуващите, лек път, а на останалите  - последвайте примера ми и помързелувайте!

# 247
  • на чист въздух
Честит имен ден на щерката на Тони и Криско на Янчето. Да са живи и здрави и  благословенни.
Пипи още ми е пред очите картичката на Вики със шевиците. Хубаво е децата да имат забавления. Моята баба казваше по добре да са палави като малки и после да кротнат.
Кас я какъв сладур е твоят юнак и какъв самоуверен поглед вади.Heart
Ще допускам после като се преспим

# 248
  • някъде другаде
Честит имен ден и на Криско. Здрав и много щастлив да е!
Кас , ти не си ли Красимира. Честит имен ден. Забравихме те. Зло да те забрави.

# 249
Честити да са именяците! Здрави и щастливи!

Скрит текст:
Моят татко тази сутрин стана звездичка. Много го обичам, много...

# 250
  • някъде другаде
О , Тетка , съжалявам.  Съболезнования.  Бъди силна. Прегръщам те.

# 251
Ооо, Тетка... Sad
Моите съболезнования....
Дано отиват на по-добро място.

Сила за теб и майка ти.

# 252
Съболезнования, Тетка! Да почива в мир баща ти! Имал е голямото щастие да има толкова всеотдайна дъщеря като теб. Сила ти желая!
На имениците честит имен ден!

# 253
  • София
Тетка, съболезнования от мене.

# 254
  • София
Тетке, и от мен съболезнования! Кураж мила, направи всичко по силите си!

Общи условия

Активация на акаунт