КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 13 576
  • 556
  •   4
Отговори
# 555
  • Вила Великула
Макавели, да ще идват да мият прозорците, но есенното почистване не са само те. Искам много неща да подредя и изхвърля.
За съжаление това с плевелите е така. Как при сложена подложка против плевели, отгоре пясък и чакъл, изникват и стават като гора - няма идея. Райграса го садихме, правихме, струвахме и заради сушата спряхме да поливаме и изсъхна тотално.
За къщата на сестра ми - не са още. Има проблеми с тази, която харесаха. Продължава да търси.

# 556
Айде да се включа и аз, днес малко вдигнах главата от работа, ама е временно. Вчера като се прибрах, легнах уж за малко на диванаТа и откарах поне час в сън. Станах, помотах се малко и пак отмърках, та до 7 сутринта. Просто вчера ми се стопиха лагерите. От седмица сме в силно намален състав и останалите отлитат за всичко, най-много аз. ПИятелят е на градина, нищо не казвам за сополите, щото нали знаете  - ако се похваля и айде...Та добре, че е така, иначе от вкъщи не знам как щях да се оправя.
Чета ви за зимнините и  с ръка на сърцето  - не е моето. ММ слага десетина зелки в края на октомври и с това се изчерпва цялата дейност по консервиране у дома.
Някакви новини за Гъбката има ли? Чакам с нетърпение и нея и Танитка. На всички хубав ден, каквото и да правите и не се преуморявайте, ДОпредени сте.  Heart

Общи условия

Активация на акаунт