Отговори
# 30
Здравейте и от нас Hug
На бързо да се отчетем,ние днес със САШИ сме самички,кака я пратихме на градина,абе супер си е така само с едно детенце newsm03.
От една стана е хубава,ама от друга ми е мъчно малко за ЕЛЕНА,ама няма как трябва да ходи на деткса градина с децата family
Сега в 10.00 излизаме  ще ходим на разходка цял ден в южният парк ДАВАТ ГО 19 ГРАДУСА,СУПЕР ВРЕМЕНЦЕ,ВЗИМАМЕ ПРОВИЗИИТЕ И БЕГОМ МАРШ! 1stroller Misc Baby Bottle,ЧАК ДОВЕЧЕРА ЩЕ СЕ ПРЕБЕРЕМ.
Прятен ден на всички и прятни разходки newsm03 1stroller

# 31
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от мен!
Честито на всички половин годишни дечица!

Кръци, не ни дразни така, ех, каквъв е тоя сън 12ч. Майтапя се, разбира се. Браво на Цеци  Hug. Иначе аз само мога да си мечтая след 1-2 години евентуално да поспя 6ч без прекъсване Twisted Evil
Херка, голям красавец си имаш..., пу-пу..
Любопитка, и ние сме така с храненията, 5 кърмения през деня, през нощта - понякога неизвестно колко, защото мама спи, докато детето суче  Embarassed

За водата - и ние не пием. Не знам обаче каква е причината - дали защото не знае как да борави с шишето и бибата или защото не му се пие. Отвреме на време му давам с лъжичка по 3-4 или сипвам в плодовото пюре малко.
При нас нощта не мина по-различно. Заспа в 8ч, което хич не ми се нрави, защото сутрин се буди в 6ч. До 23,30, когато яде, се буди няколко пъти. Полсе ж 1,30ч - не издържах и при мен на спалнята....И после не знам... Embarassed. в 6ч реши, че е наспан, но пак гърдата в устата и в 6.40ч беше заспал, та до 7.50ч. За приспиване не мога и да помисля друг да го преспи....., само аз му мириша на мляко... Twisted Evil
Друго - през деня не ми слиза от ръцете, изобщо не се заиграва, ако се заиграе, трябва да съм над главата му, иначе пищи, та се къса... Дори за разходка не мога да се обуя, вчера така се дра в количката, че чак се дави, а се касае само за няколко минути #Cussing out А вечер баща му като си дойде..., стой в шезлонга, все едно е друго дете  Close. Имам чувството, че пред мен се лигави и се е научил, че му минават номерата...., но не мога да го оставя да плаче, колкото и да се мъча....., все го съжалявам. А и знам, как плаче, когато ме няма и не смея да го оставя сам дори на баща му, чувсвам се някак виновна пред детето.
Така наоплаках ви се пак ooooh!, извинявайте отново!
Днес сме на консултация..., следобед ще пиша резултатите!

Чао засега и лек ден!

# 32
  • Варна
AIR все едно разказваш за моето дете Hug Само дето той понякога смуче бибата

# 33
И нас ни боцнаха преди малко след обяд ще си чакаме резултатите.И Сашко се прояви като истински мъж  и не плака.На мен ми се беше свил стомаха ,защото аз си поплаквам като ми вземат кръв.

# 34
Добър ден и от нас, наминаваме преди да отпрашим по разходки из квартала, че мама от 15 е на разкрасяване

Мишо е нещо средно между Ради на Аир и Славун на Хера, защото спи по цяла нощ (пу-пу) ляга си в 20:30-21, буди се в 6:30,  заиграва се сам (току що намачка една хартия от подарък, аз разбира се зорко следя да не къса,  тази мнооого жилава излезе  newsm81), но дойде ли ред да се излиза така се дере, че и дънките не мога да си обуя

Някой купувал ли е буйки ?? Вчера педито каза, че му било време, вярно то само иска да седи или седнал, или да се хоцка на някого в ръцете
А боцкането при нас ще е в петък

# 35
  • София
Здравейте  bowuu
Първо благодаря на Кръц за страхотната тема, аз предишната я пропуснах, че ме нямаше.
Благодаря и на Калима за сайта, страхотна работа, браво!
Честито на всички бебчета, който стават на половин годинка, да са ви живи и здрави и много да ви радват!
А сега за нас, хапваме само плодови пюренца за сега, от ябълки, круша, тиква и моркови, до тука сме стигнали със захранването. Кръц и аз слагам вечер по 1.5 с.л. от същата каша безглутенова на милупа в млякото вечер преди да заспи, но при нас няма ефект от дълго спане. Събужда се хиляди пъти, дори вече не ги броя. Чудя се гладна ли е или са зъби, защото като се събуди и като й дам вода или кърма си ги пие не отказва и след това си заспива. Давам й и елда, даже мисля че нея повече я харесва от оризовата (белия ориз). Хера, много си сладка с биберонката  Simple Smile.
Отивам да чета какво съм изпуснала, чао за сега и приятен ден от мен и бебе Анна-Мария.

# 36
Лелеее не съм влизала сто години, то на това време по цял ден навън и не мога да смогна с нищо. Да ви кажа аз виждам на Реа в основата на венеца две зъбчета. Два пъти се преобърна от корем по гръб- моята гордост. Хапва какво ли не- последно пробва манго и беше във възторг. За сега не се буди нощем и си спи от 21:30 до 7:30-8, вечер слагам по лъжичка и половина безглутенов Плазмон. Ще разпитвам е аз за чайчетата, че и Реа не долюбва водата.
Честити половин годинки на всички, да са живи и здрави малките съкровища.
Искате ли другата седмица да си направим форумска среща! Аз вчера бях на такава със септемврийките и беше супер ( е, беба малко се изложи,но нали си е мадама и прави типични фасони). Хайде лек ден от нас, отиваме пак да скитосваме по паркове и улици. newsm44Да добавя, че вече й купих 2-3 чифта буйки и е супер. В МОЛ-а във Fox- baby има страхотни и сега има промоция като купиш 3 неща плащаш 2. Аз се възползвах и съм страшно доволна.

# 37
Здравейте,
Аз пак нямам много време, ама който има две деца и работи знае как е  Hug
Ние зъби нямаме, със захранването сме до никъде - продължавам да му давам по 3-4 лъжички, колкото да опита различни вкусове.
Поне продължава да спи по цяла нощ, събужда се към 9 ч.  Mr. Green по празниците дори откара до 11 ч.
Вода и ние не пием, сокове, чайове също. Ама не се притеснявам каката наскоро пропи вода.
На консултация не сме ходили от два месеца, та другата седмица ще отидем - да ни вземат кръв и другите му работи.
Аз пак изпуснах срещата, ама като е в работен ден ми е по-трудно да изляза  Tired

# 38
  • София
Само да се запиша и да кажа, че сме добре. После ще наваксвам с четенето.

# 39
Здравейте момичета Heart Eyes
Влизам да ви се на оплаквам Tired Моята принцеса от понеделник все и има нещо ooooh!
Първо вдигна температура 38.4,по смъкна я но два дена бяхме с температура.После започнаха да и излизат някакви обриви по коремчето и по гръпчео(много ситни червени пъпчици) и само там,никъде другаде.Няма никакъв апетит,днес единственото което искаше да яде беше бисквитена каша,изяде 150мл. и повърна после всичко на фонтан Tired.Иначе,си е жива играе си,катери се на ляво и дясно,не е оклюмала.Нощем спи много неспокойно,а през деня добре.
Нищо не и давам,педито иска да изчакаме.Обривите ту утихват,ту се появяват.Вчера таман и утихнаха и като я сложих в ваната от топлата вода пак се раздразниха и я изкарах веднага,като дам пюре пак се появяват,вече не знам какво да правя ooooh!

# 40
Здравейте,милички!
Не че има връзка с това,което си пишете:))
Обаче днес съм много горда със себе си:)) Една моя снима е избрана за снимка на деня в http://snimka.bg/ . Този малък катерчо го заснех преди 10 дни във Виена.
Ей това е,и аз имам нещо,с което да се отчета:))

# 41
KikiNiki   браво!Скоро да се отчетеш и с друго Hug Hug Hug

# 42
  • София
KikiNiki   браво!Скоро да се отчетеш и с друго Hug Hug Hug
Peace

Мале, момичета, какво става с тия обриви...сега и Жаки? Пу-пу, дано не е нещо сериозно!
Ние сме добре, ама не ми се пише...
Целувки на тълпата мини рожденници, да са най-щастливите деца!
    bouquet  bouquet  bouquet

пп. айде, кога ще оправят  снимка.бг...

# 43
Здравейте,милички!
Не че има връзка с това,което си пишете:))
Обаче днес съм много горда със себе си:)) Една моя снима е избрана за снимка на деня в http://snimka.bg/ . Този малък катерчо го заснех преди 10 дни във Виена.
Ей това е,и аз имам нещо,с което да се отчета:))

Страшна снимка, много е хубава  Hug Ама те всичките от албума са страхотни  Crossing Arms аз си харесах тази например  http://snimka.bg/album.php?album_id=121040&photo=108 Peace

# 44
  • София
КикиНики, Зелче, нищо не мога да видя Sad. Само аз ли съм така?
Мноого ме мързи да пиша, едно такова слънчево  Nature Sun With Face ми е.
Лек и приятен ден на всички  Hug Hug Hug.
Болните да се лекуват бързо  Crossing Arms  love001.

Общи условия

Активация на акаунт