Жени, помогнете да разбера нейния поглед

• 2 909
  • 14
  •   1
Отговори
Вчера видях от далеч едно доста красиво момиче в мола и се постарах както винаги да не гледам към нея. Обаче когато се доближихме реших да си открадна поглед и о чудо, тя вече ме гледаше. Гледаше ме право в лицето/очите 🤯. Какво значи това? Че съм привлекателен под някаква форма, че съм грозен или е имало нещо върху мен /изцапан, дъвка в косата,../? Аз принципно не бих гледал никого около мен от противоположния пол, ако не съм привлечен. Може би преувеличавам и просто случайно сме си засекли погледите. Знам единствено, че жените са далеч по дискретни от мъжете в това отношение.

# 1
  • София
На колко години си?
Дай снимка да те видим.

Има опция да е локална. Те гледат директно и предизвикателно, чакайки реакция от гледания, за да се заядат с него.

# 2
Дай снимка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3
На колко години си?
Дай снимка да те видим.

Има опция да е локална. Те гледат директно и предизвикателно, чакайки реакция от гледания, за да се заядат с него.

Гледаше ме някак агресивно пасивно. Само погледа си беше извъртяла. Не очакваеше, че ще я погледна. Гледах си само вправо.

# 4
Не каза на колко години си. Дано да са малко.

Младежо, докато се чудиш как да не гледаш хубавите жени, все на сухо ще седиш и ще се питаш: „Ама тя сега защо ме погледна“. Когато една жена ти хареса, дръж се естествено, погледни я в очите и ѝ се усмихни. Ако и тя ти се усмихне, добре. Ако не – продължаваш спокойно нататък, без да се обръщаш. Светът е пълен с хубави жени, все някой ден ще срещнеш твоята. Но ако си смотан, дори да я срещнеш, просто ще се разминете.

А конкретно на въпроса ти: хубавите жени са свикнали да ги зяпат. Ти упорито си се опитвал да не гледаш към нея, може би си се държал доста странно и с това си привлякъл вниманието ѝ. А може и просто съвсем случайно да е погледнала към теб. Ако те беше харесала, щеше да ти се усмихне, така че тази вероятност изобщо не я брой.

# 5
Гледала те е, защото хората имат очи да гледат. Сигурно няма да я видиш втори път. Не мисли толкова защо някоя те е гледала.
Бих се изненадала, ако си на повече от 16-17 г.

# 6
  • Далечният изток
Божеее дори и на 13 не съм стояла да мисля два дена защо някой ме погледнал... Rolling Eyes
Нямаш ли си по-смислени занимания от това да анализираш погледите на случайни момичета?!

# 7
Фаза първа е да разбереш, че жените не сме някаква унифицирана маса от андроиди с еднакъв софтуер. Все едно аз да те питам "вчера един мъж бегло ме погледна на улицата, какво означава това????"

Между другото ти не знаеш ли, дали имаш дъвка в косата? Не се ли решиш? Не си ли виждаш дрехите дали са изцапани?

# 8
Привлекателен си и тя вече е влюбена. Това означава поглед в МОЛа.

# 9
Ти си луд 😄Непрекъснато се засичат погледи на хора. На мен ми се случва постоянно.

# 10
А понякога, когато някой зяпа, жената го поглежда от упор, за да му върне жеста.
Може да се е издразнила.

# 11
  • Out of the Mix
Привлекателен си и тя вече е влюбена. Това означава поглед в МОЛа.

Joy
(шегобийка)

Авторче, много си инфантилен, на колко години си?
Звучиш седмокласник преко сили.

С десетки жени се гледаме всеки ден.
Всеки, който е привлекателен го зяпат.
Щом толкова си хлътнал, отиваш и я заговаряш.
Ако сте тийнове, или студенти, още по-добре, сега ви е времето, че после такива улични забивки изправени, като пътни знаци не вървят, и са малко по-различни сценариите.

По улиците никой не обича и не му е приятно да е гледан и заговарян.
Такива са порядките в София.
В малките градчета и провинцията, особено по морето съм забелязал, че е друго.
Прието е поздравяване с локали, както и всякакво заговаряне навсякъде, особено лятото по морето.

# 12
Дори не съм подозирала, че някой има такива драми ДА ГЛЕДА!

Леле като дойде време за пипане ... отидоха години размишления и свян!

# 13
Да цитирам стара песен (текст: Адриана Йорданова)
"Не всяка усмивка е нежност,
не всеки наш поглед е зов,
когато те търсим, те виждаме,
дори да те няма, любов."

# 14
Да почва вече тая учебна година, че аман!

Общи условия

Активация на акаунт