"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 23 084
  • 263
  •   5
Отговори
# 225
Малко снимки от сета.

# 226
Здравейте!

резюме към 31 еп.
След като научава, че Боран е жив, Джихан преживява дълбока промяна в живота си. Самият факт за живота на Боран, заедно с тайните, които той носи, го вкарва в задънена улица. Нежелаейки да остави брат си в Истанбул, Джихан решава тайно да го заведе в Мардин.
Но това решение носи и опасност. Тази тайна стъпка се превръща в далеч по-сложна ситуация, отколкото е очаквал. Нарастващото чувство за вина създава невидима стена между него и Алия. Колкото повече Алия се опитва да разбере какво се случва, толкова по-трудно ѝ е да разбере истинската причина. И когато споделя преживяванията си с Джихан, отговорът му е недостатъчен.
Алия продължава да се опитва да разгадае промените в Джихан и в крайна сметка намира отговори на всичките си въпроси. Но ще я направи ли това щастлива? Или ще се почувства сякаш е живяла в голяма илюзия?
/Взето е от Фейсбук/

# 227
  • София
Семейните снимки на Албора. Последната е най-новата.

и третия фраг към 31епизод с автоматични субтитри.
https://www.youtube.com/watch?v=qN5CvWiHFDg

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 18:35 от titinabg

# 228
Трети фрагман и много снимки от 31 епизод.

https://www.kanald.com.tr/uzak-sehir/fragmanlar/uzak-sehir-31-bolum-fragmani-3

https://www.instagram.com/p/DPD3vdADOUE/?utm_source=ig_web_copy_ … =NTc4MTIwNjQ2YQ==

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:10 от Камея63

# 229
  • София
Още не съм гледала 30 епизод. Имах неблагоразумието да видя фрага на 31 епизод преди това, и като видях Боран, ми спадна ентусиазмът.

# 230

Когато се прегръщат, създават усещането, че светът около тях не съществува.
Как можеше Джихан да е сигурен, че не Боран е голямата любов на Аля, която той усеща като истинската си любов? Няма по-голям съперник на Джихан от мъртвия Боран и може би затова сега ще има възможност да се разбере кой от братята е истинската и любов.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 22:33 от bennitta

# 231
За тези от Вас, които ползват руска "озвучка"
https://ruturkserial.org/dalekiy-gorod-ruturkserial/4758-dalekiy … kserial-2025.html

# 232
Нещо ми издиша тоя епизод! Поне Озан играе добре. Обичам тежки драми, но тая скалъпена приказка как подменили тялото на Боран, ми идва глупаво и нереално. Язък... можеше да е драматично ама тея фантасмагории да прибиееш друг човек за да измъкнеш живия труп, ама защо,, какво, пък и не е бил много труп щото той пожелал така да не се казва да бъде скрит. Тц нещо не ми е ок.

# 233
Бавен и тежък епизод.
Очаквам Доран да се събуди и да е здрав.
Тогава ще започне интересната борба за любовта на Аля и Джихан.

# 234
1 фраг на 32 серия

# 235

Оффф,, според мен това беше най-слабия епизод до този момент. Като гледам фрага нищо повече не виждам. Дано оправят скоро сценария и да не се правят на великденски зайчета, щото не са.

# 236
Серията ми хареса . Каква е целта с "възкръсването на Боран" започнаха да разкриват .Само започнаха...ще продължат... ще видим как. Много  психологически драматизъм..., динамика... Страхотна актьорска игра! Озан Акбаба е много, мнооого добър !

# 237
Серията ми хареса . Каква е целта с "възкръсването на Боран" започнаха да разкриват .Само започнаха...ще продължат... ще видим как. Много  психологически драматизъм..., динамика...
 Страхотна актьорска игра! Озан Акбаба е много, мнооого добър !
Hands Plus1
След първоначалния шок от оживелия Боран , съм вече убедена ,че отношенията между всички герои ще станат още по-интересни

# 238
Нещо ми издиша тоя епизод! Поне Озан играе добре. Обичам тежки драми, но тая скалъпена приказка как подменили тялото на Боран, ми идва глупаво и нереално. Язък... можеше да е драматично ама тея фантасмагории да прибиееш друг човек за да измъкнеш живия труп, ама защо,, какво, пък и не е бил много труп щото той пожелал така да не се казва да бъде скрит. Тц нещо не ми е ок.
Добро утро!
От снощния епизод видях само края. Та да питам, какво е обяснението за живия Боран. Не разбрах - пребили са друг човек, за да разменят телата ли? Пусто любопитства. Smiley
А асоциацията с великденското зайче може и да не е  случайна. В главата ми изникна една легенда за трите заека, които графично изобразяваха триъгълник. Дано разкрият кой е Боран всъщност.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 07:26 от Katya_I

# 239
Идвам да ви споделя, че от бТв стори имат игра и може да се спечели екскурзия до Далечния град. До днес е крайния срок за участие, та ако някой реши, да се включва днес.

Общи условия

Активация на акаунт