"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 28 400
  • 324
  •   3
Отговори
# 300
Тогава защо Садо още в първи сезон искаше от Алия да роди дете от Джихан ако не е негова майка и тогава би приела Алия???

# 301
Различна гледна точка:

"Когато човек изпълнява дълга си, той не остава невинен," каза Садокат на охранителя на Боран.

В Турция от векове властта не се предава на първородния, а на наследника, чиято майка е най-хитра, интелигентна, смела, коварна и решителна. Тя трябва да води войни срещу  майки и покровители  на другите наследници, да опази сина си жив и да го възпита готов да води битки и да побеждава. Всяка майка, която допусне синът ѝ да бъде убит/отровен, значи, че нейният ген не е достатъчно силен, за да бъде майка на лидер.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 18:33 от bennitta

# 302
Гледам снимката горе и чисто визуално Джихан единствен прилича на Садакат. А авторите, както знаем, търсят такива прилики в изпълнителите си.

# 303
Аз се замислих малко за поведението на Садакат и се опитах да се поставя на нейно място, и за себе си стигнах до извода,че спрямо детето,което иска да защити, обгрижи и наставлява по същество е права…Но начина на изразяване й е бурен,рязък и опустошителен.Тя не умее да разговаря нежно с децата си…Може би,защото е груба селска жена и дъщеря на млекар,а по късно пребита от любимия,а  след това е трябвало да бъде господарка….Явно тя не знае и не е научена,че може и по друг начин да разговаря с децата си…Обича ги и иска да ги защити,но начина по който го прави е грозен..
Това са правили и аристократите в Европа, когато са дирижирали съдбата на децата си( и за първи братовчеди са ги женили), но много финно и изискано, нали?……

# 304
Може ли сърничка да роди и да възпита лъв?

https://x.com/ozanakbabamylov/status/1975896722074415133

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:38 от bennitta

# 305
Разнищели сте ги яко всички, а аз съжалих актьора играещ Боран, упс не играе, спи си човека като ряпа. На тоз човек трябва да му платят вредни, кой мине замине го олигави, то сълзи, сополи, крясъци, викове, реване, ама хич не му е лесно! Направо мъка за него, че и за нас!

# 306
Според мен Садакат е толкова обсебена и тачи Боран просто, защото той е от мъжа който тя е обичала (в който се е била влюбила истински). После като се омъжва за Азем е брак от безизходица, и изгода. Какво по голямо отмъщение от това да се омъжиш за брата на човека, е когото си влюбен? Smiley Джихан със сигурност е син на Садакат обаче не съм сигурна, за децата на Еджмел.. От началото на сериала имам усещането, че ще Зеррин, нея я имат за размена монета просто, първата пожертвана за всичко

# 307
Според мен Садакат е толкова обсебена и тачи Боран просто, защото той е от мъжа който тя е обичала (в който се е била влюбила истински). После като се омъжва за Азем е брак от безизходица, и изгода. Какво по голямо отмъщение от това да се омъжиш за брата на човека, е когото си влюбен? Smiley Джихан със сигурност е син на Садакат обаче не съм сигурна, за децата на Еджмел.. От началото на сериала имам усещането, че ще Зеррин, нея я имат за размена монета просто, първата пожертвана за всичко
По първата част за Боран и аз мисля така. Що се отнася до отношението към Зерин, не вярвам Фидан да е имала връзка с друг мъж след Еджмел. А е пожертвана, защото е момиче и ще роди продължение на друг род. Те все в рода се кълнат.

# 308
Що се отнася до отношението към Зерин, не вярвам Фидан да е имала връзка с друг мъж след Еджмел. А е пожертвана, защото е момиче и ще роди продължение на друг род. Те все в рода се кълнат.

Стана ми леко смешно когато Джихан ѝ каза "бебето е Албора!", демек син/дъщеря на Кая, като железен аргумент за това, че трябва да се разведе с Демир... Ами че то е Албора и по майчина линия... Laughing

# 309
Катя, Зеррин може да е и "незаконна" дъщеря на Еджмел, и Шахин може да е. 😀 Въобще много е противен Еджмел. Садакат цял живот си отмъщава на кого ли не заради него, нали щяха да вкарват любов за нея, Бирсен така беше казала лятото, да не е тоя чичо приятелят на Боран? 😂

# 310
E, "този чичо" нито има визия, нито е харазматичен, предан, да. На Садакат и трябва някой, който да отговаря на положението й и да има характер достатъчно силен, за да я "покори". Че тя има нужда от любов, за да се превърне в нормално човешко същество, да. Може би за в бъдеще сценаристите да се опитат да "смегчат" образа й по някакъв начин, защото поне на мен ми поомръзна с изблиците си. Но актрисата е много добра в това си амплоа.

# 311
Четох в последното и интервю че първоначално е Гонджа е била за Фидан??, но после е взема Садо. Честно казано ако не беше тя сериала нямаме да е това което е.

# 312
Колкото повече се връщам назад в сериите, толкова повече вярвам, че Джихан не е дете на Садакат. Джихан през цялото време му се налагаше да се доказва на Садакат, чудеше се защо го наказва така, защо Садакат е все недоволна от него, защо не му е позволено да живее като другите хора, и всичко което прави е грешно. Никога за нищо не получи одобрение от Садакат, само упреци и викове. Даже веднъж я попита- ние не сме ли твои деца? Така, че ако се окаже верен този слух, за появата на майката на Джихан, ни чака направо не бомба, а взрив. Всяка сълза която е пролял Джихан, всяка болка и  несправедливост, ще се превърне в проклятие към Садакат. Пък и такава поява ще отвори всички врати към миналото, и Садакат ще лъсне от всякъде. Не си представям никой друг в ролята на Садакат. А, най малко си я представям в ролята на Фидан. Всички актьори са си точно за ролите.

# 313
Момичета, няма как всички да са деца на някой друг, особено след брак. Ще настъпи голяма каша, а сценарситката засега държи здраво юздите на сериала.
А причината Садакат да се опълчи срещу Джихан е Алия. Тя многократно го заяви и в последната серия (или фрагман беше) отново - "Заради тази жена ти предаде брат си и майка си". С пристигането на Алия всичките й деца по един или друг начин се опълчват на решенията й и Джихан ги подкрепя, щото знае вече какво е истинска любов, а не само дълг.

# 314
Момичета, няма как всички да са деца на някой друг, особено след брак.
Скрит текст:
Ще настъпи голяма каша, а сценарситката засега държи здраво юздите на сериала.
А причината Садакат да се опълчи срещу Джихан е Алия. Тя многократно го заяви и в последната серия (или фрагман беше) отново - "Заради тази жена ти предаде брат си и майка си". С пристигането на Алия всичките й деца по един или друг начин се опълчват на решенията й и Джихан ги подкрепя, щото знае вече какво е истинска любов, а не само дълг.

Е, не всичките. Само Боран и Джихан. Това което разказа Садакат в първи сезон, е нейната версия, как Еджмел я е зарязал бременна. Но май, спести подробности около женитбата и с Азем. Също не се споменава, какъв е бил Азем по това време- женен, вдовец, ерген...Героят на Азем го знаем само по снимки, и когато го застреляха. Ако е имало нещо което не е в нейна полза и я разобличава, съм сигурна, че да я режат парче по парче няма да каже и дума. Така, че не знае какво точно се е случило, само знаем версията на Садакат. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт