💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 894
  • 1 189
  •   2
Отговори
# 1 080
  • София
Е нали този сезон всичко е различно JoyJoyJoy
Дори единия от тях ще се бори да влезе на блатото, щото изглежда и там са им малко хората. Joy
Няма да се учудя ако предпоследния ден им спретнат една кастинг битка за място на финала, за какво са им там изморени хора, я колко хубаво ще бъде да вкарат свежи хора JoyJoyJoy

# 1 081
  • Sofia
Не разбирам кое му е различното на този сезон?! И преди и сега няма правила, а малкото такива са плаващи, нищо ново, и нищо различно. Все същите варели, все същите да болка познати игри, пак същите кифли и тук-там по някой спортист "за цвят". Пак същото бутане на едни и прецакване на други. Вкараха един нов пъзел и съвет с голяма доза късмет, и готово, всичко е различно, а то си е все същото! Докато има жадни за слава желаещи, не виждам как и какво ще се промени. Малко като във вица за старите к**** и новия бардак е положението..

# 1 082
Да, на блатото място има предостатъчно, може изобщо никой да не отпада и да вкарват нови хора.

# 1 083
Не гледайте сторитата на Десислава Коеджикова заради лек спойлер. Wink

# 1 084
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не разбирам кое му е различното на този сезон?!

- трима от 1 отбор на номинации
- ковчезите
- племе Амазонки,които с битка се разпределят на локациите
- Битка на трима,които ще се борят за място (днес в епизода)
- Наказания за капитаните,които се отказват

И това само от първата седмица. Аз не разбирам защо непрекъснато се мрънка и недоволства в темата,обаче упорито и ежедневно се гледат епизодите.
Като не ви харесва, не гледайте.

# 1 085
Има и нови игри.

# 1 086
  • Sofia
Адоралова, последното от което се нуждая е вашето разрешение! Изразявам лично мнение, като не ви харесва написаното - подминавате. Просто е!

# 1 087
Продукцията се ръководи според желанията на масовия зрител. Масово хората са против стратегии, тънки сметки и коалиции. Но срещу късмета няма какво да кажеш.
Така, че според мен ковчежетата на късмета ще бъдат масово добре приети. Те гарантират обрати, но тези обрати са плод на случайността.
Какво ще прави продукцията, когато интересни и ключови играчи започнат да теглят къси клечки предстои да разберем.

# 1 088
Още Хитлер е осъзнал, че да накараш хората да те обичат е много по-трудно, отколкото да ги накарат да мразят някого, посочен от теб. И затова е нарочил евреите. Общо взето всички диктатори правят същото - нарочват някой за лош, за враг и фокусират омраза към него.
Тук е подобно - много е трудно да ни накарат да харесваме шоуто, но лесно могат да ни накарат да не го харесваме. Което пак е ОК, защото нали гледаме, макар и само за да се възмущаваме. И хоп, те си имат рейтинг. Пак е трудно да се намерят наистина харесвани герои, че и те да са правилните и желаните от продукцията. Но е лесно да се намерят такива, които да обират хейта. И хоп, пак рейтинг. На кого му пука, че е заради негативни оценки?

# 1 089
  • София
Ами просто ще им дадат подходяща игра.
Примерно - яко халки за Калинчо анимето. И без пъзели и футбол. 😁

# 1 090
Едни хубавци

# 1 091
  • гр.София
Тоз в средата е по- кифла от двете кифли.
Ковчежетата си бяха забавни,но сте прави, грехота е двете госпожици да са в играта ,а Мартина да си иде, изслушах я на подкаста- хареса ми.

# 1 092
  • София
Така, че според мен ковчежетата на късмета ще бъдат масово добре приети. Те гарантират обрати, но тези обрати са плод на случайността.
Дори тук да става дума единствено за чист и неподправен късмет, а не такъв достъпен само за определени богопомазани участници, пак (поне лично за мен) това изобщо не беше добра идея. Уж цяло лято тръбят навсякъде  как в новия сезон "стратегиите били по важни от всякога", но в същото време едно ковчеже за миг нулира всичко изградено досега като стратегия от племето или поне част от него. Ами нека направо да махнем гласуването на съветите: всеки да си тегли късметче и този който изтегли късата клечка отпада (даже и битки не са нужни).
Разбирам ако всички участници са равностойни, тогава да включи някакъв елемент на късмет, обаче да държат участнички които едно препятствие няма да минат като хората за цял сезон, само защото някой от екипа иска (хайде да не продължавам, че ще ме баннат Joy)

# 1 093
До кога ще вкарват хора? С това темпо на 1-ви Декември ще има 20 човека още.. Смешно е и изключително глупаво.

# 1 094
  • На Изток от Рая
Не знам защо мъчат хората, а и нас с тия жилетки. За мен лично е по-интересно да гледам как летят по арената, а не да пръхтят на умряло и да падат от препятствията. А Павката защо така са го навлекли с това яке

Общи условия

Активация на акаунт