💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 61 148
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 375
Аз всеки сезон си чета , но честно казано този сякаш е малко по-слаба активността в темата. Може би , защото много шоО , много нещо..
И аз си чета, но като няма какво да коментирам съществено, почнах да се въздържам от словесни излеяния! Но, вярно, много слаба активност!

# 376
Тази Симона обаче очакваше да е при Лечителите , предвид , че е кинезитерапевт. Остана си разочарована. Патенцето и на него не му хареса, че е при жълтите патки, ама там ще блесне според мен. Г-жа Преса явно има излъчване на Ледена кралица и никой не я иска.

# 377
  • Пловдив
Мисля, че любимото ми от епизода ще остане изказването на Феномените, че се хранят по 3 пъти на ден - 2 пъти слънце и един път боб, леща, картофи или ориз. А Чикагото хапнал и сянка 😁

# 378
  • Stockholm
Усещам, че Пекин и Карина ще колят и бесят в племето и въобще в целия сезон. Пекин иска да прави нежна революция с победител жена, а Карина- задължителна женска коалиция. Жалко за момчетата в Лечители, понеже са свестни до един.
Различното и невиждано в този сезон може да е жена победител.

# 379
Трябваше да си вземат Деси зелените.

# 380
Симона и Деси бяха техните хора.Макар, че Моника и Николай ще са забавни заедно на едно място. С този избор на Лечителите, да не съм лош пророк, но няма да изкарат дълго като племе. Мисля, че и д-р Петров го осъзна.

# 381
  • София
Според мен лечителите си вкараха автогол , като не взеха Сапунджиева... Май само д-р Петров се усети, но късно.... Дано не съм лош пророк...

# 382
  • Stockholm
Мъжете Лечители трябва да действат в посока да си привлекат Десислава Ветеринарната. Моника ще лавира, не ме се струва стабилна.

# 383
Ветеринарната е феминистка, тя ще седи плътно според мен в женската коалиция и ще се цели в това жена да е победител. Може и да не е тя, но жена да е. Моника ми се струва точно от типа жени, които търсят мъжка подкрепа, та правилно д-р Петров я надуши.
Всички много зависи и от кой ще влезе от блатото. Засега не виждаме нищо от там.

# 384
А и е рано още да умират от глад. Реално един ден е минал само.

Традиционно най-много умират от глад на първия ден, после претръпват JoyJoyJoy

# 385
  • София
Сапунджиева прилича на черната Златка.
Нормално е да се познават някои от тях, то и мъжете се познават от залите, но само жените нарочиха,,че ще правят коалиции..

# 386
  • Stockholm
Е, тя коалицията вече е факт. Пекин си ги придърпа една по една двете нови на люлката, за да им напомни, че се е застъпила за тях. Мъжете не трябва да пускат Капитанството, ака искат да оцелеят.

# 387
То е ясно,че щом накъртват толкова в монтажа зелените ще са матриархат.

# 388
  • София
Шуробаджанащината Simple Smile с всеки следващ сезон става все по-определяща. А сериозно: при няколко школи/тренери няма как ония, които (по какъвто и да било начин) минат кастингите и влязат в Игрите, да не се познават. От тях пък - стратезите в перспектива - могат да правят планове и коалиции още преди заминаването за полигона. Не виждам как би могло да се избегне. (А малцината, готвили се "вкъщи", и по тези причини, и ако има хипотетични сценарии - от продукцията и от мераклиите - отиват като "и сам войнът е войн". Ала гледам уважително именно на тях.)

# 389
  • Stockholm
Да, но те винаги са прецакани. За съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт