💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 772
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 450
Уфф, женската коалиция е нещо лошо, мъжката не. Жените да ползват мъжете за жертвено агне, е потрес, ама мъжете да пращат жените на битки като бушони, е супер страгетия. Rolling Eyes

# 451
  • София
Тази Александра е сбъркала форматите. 100% не е одобрена за Ергенът и се е навряла тук.

# 452
Мда, леко се поизложиха.  А този Чикагото така ли си говори по принцип? Мислех, че удължава гласните накрая и леко заеква може би от притеснение нещо или че заради камерите си глътва граматиката, ама той явно така си говори. И в "Ергенът" име един Калоян, на всяка дума удължава последната гласна, странен говор.

# 453
  • София
Ха, изненада. Доктора яко се филмира, но какво виждаме и чуваме? Д-р Пекин не вярва на новодошлите и поне засега не дава никакви индикации, че ще сформира женска коалиция. 😮

# 454
Жалко само,че няма да видим истинска битка на стратегии . Очевидно е ,че продукцията ще толерира едните повече Joy

# 455
Защото Пекин доминиране в избора. Забаламоса ги, че ще пращат новите като бушони. Преди това им правеше баници и салати, създавайки семейна атмосфера 😅

Докторката яко ги замота и изобщо не разбраха от къде им дойде, само неврохирургът се усети и опита да протестира, но не му се получи.

Пекин не ми харесва, има нещо подмолно в нея. Твърде много се самоизтъква - аз ви избрах, аз се застъпих за вас, аз ви докарах в резиденцията, аз-аз, ще се окаже някой нарцис.

Дино не ми е забавен, според мен се насилва да е забавен, изкуствено нахилен ми е, а и по всички въпроси има коментар или реплика... Единствено ми е забавно как подскача около докторката, пък тя върти досадно очите 😂

Петров си личи, че се е готвил психически и стратегически за играта, ама малко сухар ми идва в момента, в смисъл яко е вече във филма и е като пружина навит.

Муай тай-ката ми хареса от визитката, ама не я дават много, пък и само една битка е минала, дано се покаже като силен играч.

От сините най-много ми харесват Калин и Лапунов. Първият, за мен е прототип на Беър Грилс, освен това изглежда възпитано и интелигентно момче, жилав и издръжлив, надявам се да има и стратегическо мислене и да не го прецакат я другите, я продукцията.
Лапунов ми е много любопитен човек, и на мен са ми интересни нещата, за които той говори ( без храненето със светлината, ама пък си стана готин лаф 😂 ) и вярвам, че човек, стига да иска и да зони как, може да се потопи в различни състояния.

Ал Шестицата е чил човек, излъчва някакво спокойствие и лекота, със сигурност е умен и способен мъж, дано се разгърне.

За Чикагото нямам формирана мнение, дано наистина е сръчен и стабилен, както спомена колежката му и не са го взели само, за да си правят ташак на негов гръб.

Тази с куклите я коментирах вече, не е моят човек.

Жълтото племе са ми леко дразнещи, там са събрали всички скандалджии, нерваци, джукеси и банки, защото не може без такива, но е важно дали се справят в битките, пък другото ще го преживеем, пък и очаквам бая съдържание от тях - и смях, и сблъсъци ( вече има конфликт между кифлите, който никой, май, не разбира ).
Другите хора от тези племена за сега са ми в миманса, но е много рано, всеки ще си покаже лицето, стига да се задържи

За червените нямам мнение, от Амазонките запомних само младото момиче, баскетболистката, защото ми е изключително симпатична, другите ми се сливат още, като изключим мъжкараната с пресата, която щеше да изпепели другите с поглед като остана последна.

Павел.ми харесва като водещ, очаквам до седмица-две да го видим съвсем отпуснат, Ралица можеше да я сменят, приветствам новите елементи в първата битка, надявам се да има повече разнообразни и не до болка познати трасета.

# 456
Много хубави кадри със слънчогледи и много бойна музика за фон Grinning

# 457
  • София
Браво на Моника.
Страхотно му го рече на д-р Петров.
Или получава публично и твърдо обещание, че няма да е последна дупка на кавала или да забрави.
И му го каза недвусмислено. Браво.

# 458
Защо да не могат да хвърлят отдолу, в това няма смисъл..

# 459
Как да не искаш жена победител.  Такова представяне 🤩

# 460
Александра първа трябва да я изфичкат от Жълтите.За какво е дошла.

# 461
  • Буркина Фасо
Моника, събери краката  rotfImbo

за Ралица трябва и кожух за тези 40 градуса Grinning

# 462
Павката е усвоил някой думи  и подвиквания от Димо.

# 463
Гледам, че пак правилата се променят в движение. Нищо ново и в този сезон!

# 464
Обезопасили са игрите обаче малко повече този път.

Общи условия

Активация на акаунт