💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 785
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 390
Според мен Катрин сега ще иска да се пращат мъже на битката, с предтекст да пазят племето силно, и ще се надява някой от тях да отпадне и случайно идващият от блатото да е жена.
Михаела ги прави тези женски коалиции вече 2 сезона,което не мисля,че е честно

# 391
На визитките нали говорят, че са по-силни и бият мъжете. Ама на терен не отиват на битка Joy

# 392
Йоана балерината ми е много сладка, а тялото й е страхотно. По принцип, балерините се славят с желязна психика.
Хареса ми и мацката от Кюстендил, дето взе амулета. Изобщо, жените доста сериозни изглеждат на пръв поглед.

# 393
Аз малко изпуснах, защо лекарите взеха тези две момичета, при положение, че Пекин каза, че ги познава?

# 394
  • Stockholm
Защото Пекин доминиране в избора. Забаламоса ги, че ще пращат новите като бушони. Преди това им правеше баници и салати, създавайки семейна атмосфера 😅

# 395
  • софия
Малко дежа вю имам със зелените - сякаш миналата година са направили  тренировка, а сега вече са намерили правилните хора Пекин и Доктора и ще им се получи битката на коалиции в племето. Че Силвето и Раду хич не ги биваше за коалиционни водачи.
Харесвам засега племето и винаги съм За женските коалиции,  но имам опасения, че този път дамите в коалиция ще ме дразнят, дано не.

Жълтите пак не са племе - орел, рак и щука....

От сините, и аз още от вчера имам вече си имам абсолютни  два покемона - Варгът Лапунов и Аниме стайл планинарчето.  Grinning Стискам им палци Grinning

Издънката Денис при червените - беше супер по арената, тъкмо го похвалих и прецака пъзела. И с длуги се е случвало, не е драма викам си, дано излезе от блатото. Харесвам го, нищо че ме бие с два несесера и половина помади. Joy

Това с нагласените  пъзелите е скандално -  благодаря, че постнахте кадрите. Hug
Да не се лъзна пак, че гледам нещо различно. И  да не се ядосвам, че ми окапват любимците без време.... Grinning

От блатото бих искала всеки един да може да влезе в племе, дори и за кратко. Да няма такива, които само с блато си остават и отпадат с гласуване.

Харесват ми двата епизода. Харесва ми каста, харесаха ми и визитките и амазонската битка за влизане.

Чакам с нетърпение първия съвет -  любопитна ми е промяната - моля се да не  ме вбесят, а да са вкарали нещо наистина свежо. Искам да си гледам с кеф сезона.

Иначе, леле, ужассссс..... трябва да превключвам и да гледам Любов в Рая........ JoyTrollface

# 396
  • До морето
Вчера харесвах Зелените, днес вече не!
Особено двете клявки, дето тръгнаха да колят и бесят, сякаш вчера не се търкаляха по един куб през 90% от времето. Всички момичета днес се доказаха много повече.

Евала на Шашавите, че си избраха момичета, които истински им харесват и не слушахме тъпотии за бушони и гласувания.

Оная от Жълтите, дет се ЛЪЗГА е адски просто парче. За сметка на това е и страшно злобна, накрая как притрепери като заплашваше другата мацка, че като излезели на Арената щяла да види.

# 397
Лечителите:  всички мъже изглеждат готини, но за жените не е много сигурно.

Макар че както вече знаем, отборите много кратко ще останат това, което са в момента... миналия сезон имаше момент, в които трябваше да чета тук първата страничка, за да си припомня кои бяха оигиналните племена, а го гледах от началото.

Все още няма архетип 'Виолета', засега си мисля, че ще е психиатърката или ветеринарката.

Много лошо впечатление ми направи, че две жени на резиденцията пушат цигари -  в такова предаване някак е несъвместимо ...

# 398
Пуснах си първия епизод - този Дино засега ми харесва.

# 399
Ей голям страх тресе и форума и отборите да не се създадат женски коалиции като нещо по презумпция неморално и нечестно. И че някой познавал някого от по-рано. Ами те и вече сформираните отбори се познават от по-рано и новопостъпилите момичета са поставени  по регламент в неравнопоставено положение - и в обсъжданията си отборите си избираха бушони.  Най-нормалният шанс на новите да се задържат в играта е да опитат да формират женски коалиции. Е има и други - съблазняване, интриги... но се съмнявам че зрителите ще сме в по-голям възторг от тях.
И аз бях за лекарите отначало но вече не - прекалено много стратегии, сметки, планове... Хареса ми  капитана на феномените - с подхода и аргументацията при избора си, вече стискам палци за тях

# 400
И аз вчера бях за зелените, но днес рязко ми опротивяха със схемите и интригите - психиатърката си показа рогата и преметна мъжете, които твърде късно се усетиха как сглупиха. Вместо да си вземат силни и сериозни жени те си взеха въжетата, с които ще им скроят шапката.
Сините засега изглеждат сплотени и приятни (с изключение на куклената актриса, която май ще ми докарва кошмари).
Днешното дамско попълнение беше много по-силно от вчерашното, не знам защо по-силните (и симпатични) жени са ги оставили за резерва...

# 401
  • София
Аз след първия епизод се насочих към зелените, но се колебая - сините също ми харесват. При жълтите - едната ми е русата Златка, другата младата София Вергара, а си взеха вече и черната Златка 😄 Там ще е страшно от караници според мен.
При зелените се очертава ситуация, като при миналогодишните, но с по-добри стратези. Ще е интересно кой ще надделее.
Иначе ми харесват планинарчето, ядящия светлина, Чикагото, Денис...май от жените нямам още някоя. Може би Моника (тя пък ми е Дара отвсякъде), много е сладка, но да я видим натам как ще се представи. Също и балерината.

# 402
Винаги съм ненавиждала женските коалиции в ИВ, просто защото винаги се основават на лицемерие, мишкуване и двойни стандарти - искат мъжете да се бият и да напускат вместо тях, докато проповядват, че са по - силни или равностойни на мъжете. Ето защо, от днес Пекин ми е личен номер 1 неприятница, а Карина - номер 2. Мисля, че Сапунджиева ще е номер 3, и тя е със същият профил като тях. Доктора ще го оглозгат жив тези и няма шанс срещу тях.
Куклената актриса е леко ексцентрична, но ми е забавна и приятна. Обаче като настъпят трудните моменти, не знам дали ще издържи емоционално и психически. Изглежда ми като човек, който ще бъде тъпкан и мачкан, а не бих искала това за  нея.
Моника е готина и свежа.
Високото момиче Теодора ме докосна с историята си, изглежда разумна и стабилна. Ще й стискам палци, но в социална игра и стратегии не е много вероятно да се справи добре, заради възрастта си.

# 403
  • София
Приключи футбола и догледах епизода.
Обещавам, че утре вече ще има визитки и снимки, просто реших да изчакам да минат и днешните визитки, че нямаше смисъл иначе. 😊

Момичета, няма Денис. Няколко пъти срещам това име. Има Давид от мъжете, на блатото. Или имате предвид Десислава? Това е кръстената тук Черна златка. Аз ще и викам с фамилията - Сапунджиева.
Има и друга Десислава - ветеринарката. Койджикова.

Промених си вота в анкетата. Бях гласувал, че не ми харесва женския каст, но сега вече ми харесва. Днес амазонките ме впечатлиха. 🙂

Яд ме е, че Йоана не я взеха. Как може??? Да не вземеш една лека и жилава балерина е безумие. Дано момичето получи шанс и да я видим в някое племе, а не да затъне в блатото.

1:0 за Д-р Пекин. Да видим дали Д-р Петров ще изравни. 😉
Тук ще има голяма интрига в задкулисието и ще ми е много интересно кой ще надделее. Засега мъжете имат леко предимство, защото капитанството е в тях, но според мен един или дори двама от тях ще заиграят с жените. Иван или Манчев ще предадат мъжката завера. А може и двамата, ще видим.
Разбирам безпокойствието на Д-р Петров, но момичетата какво да кажат, че той и Иван са дружки от на Фифо тренировките? Или при мъжете може, а при жените не може да има предварителни наговаряния? Но нека все пак видим как ще се развият нещата. Твърде е рано за каквото и да било.

От новите жени най-много ми харесаха Йоана, Ръждавичка, Теодора и Сапунджиева. Но реално всички момичета ми допаднаха, коя повече, коя по-малко.

При жълтите вече имаме един силно изразен аутсайдер. Александра с патешките устни. Май никой не я харесва.
При другите племена такъв няма и всеки съвет би бил много интересен. Само този фактор късмет ме безпокои много, защото може да нулира социалната и стратегическа игра. В подкаста След игрите - Ваня, Светлин и Мартин категорично не харесаха тази новост под каквато и да било форма.

# 404
Да оценим епизод 2.  Кликни на картинката.

Общи условия

Активация на акаунт