💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 925
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 405
  • USA
Само на мен ли ми се вижда от видяното тази вечер,че каста тази година е изключително слаб?

Между другото точно това си мислих и аз докато гледах началните 2 епизода.
Някак си по-народни са ги избирали този път. Не толкова натренирани и нацепени. И по-възрастни.
Преди слагаха 1-2ма под 40г за разкош,а сега са в изобилие.Дори 50-годишен има (който засега се справя много добре).

Отбор СИНИ много ми харесват засега и са мои любимци.

Връщам се да ви чета, не мога да насмогна тази седмица с раздел Телевизия.

# 406
  • някъде другаде
За първа година гледам ИВ. За сега ми харесва. Симпатизирам на зелените , като не харесвам от тях д-р Пекин. От другите отбори ми хареса Калин.

# 407
Шаманите - ще има много сложни интриги тук! харесва ми

Шашавите - Пещерняка и Слънцеяда са топ- ТутманикА (мъжката кифла)- ботокс присадена коса, щиркониева усмивка..т.н. ми е просто - простак

Лъзгавите - селската фея е първият пътник там от ИВ, последвана от Мишлин Супата

продължава да ми харесва след ден 2,  ДеСапуна - е силен играч физически , но слаба в социала..Балерината и на мен ми хареса-страшно тяло!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 08:15 от pinko

# 408
Пекинката е психо по професия и вече ги е сканирала и видяла по кои струни да им играе. Диното е наивен и вече спечелен от нея. Това да взимат бушони много ми стана противно, също и как важно се държеше. Ако беше изложена като тях все едно е пазар на роби не знам как щеше да се чувства. Момичетата са знаели ,че са приети и са в някакви племена попаднали, а си оказа различно, това беше шок за тях. После да ги избират. Тази Пекин не си ли дава сметка колко лицемерно и подло е това. Те пак можеха да ползват избраните за бушон, но не пречеше да ги изберат по качества, представяне и т.н. Настояваше за точно определени и мисля доктора се усети, но отстъпи и това беше грешка. Кой си избира бушони? Бушона нека е силен, да печелят битки и да не горят с хора, но....Много неприятно поведение, колкото ми хареса първия епизод в края , толкова неприятна ми стана и аз се подведох с баници и т.н. Първото ми впечатление беше негативно за нея, после си викам грешала съм, но...бе винаги първите впечатления имат нещо вярно, ама...

# 409
Този сезон няма нито един участник, който се занимава с Калистеника?

# 410
Само при сините засега не са показали да се заформи интрига. Иначе по правилата на сценария започнаха да ги завихрят. На места елементарно като другарския съд на селското момиче при жълтите. Този дето не чете книги, за да не се увреди, вместо да ги обединява и помирява- пък белким се махнат от плажа- той започна с личните разправи. При "лечителите" хирургът се опитва да си създаде група, но май ще си остане с надеждите и ще има да се разхожда по разните дестинации и племена. Чудно ми е как не си уврежда ръцете този човек по трасетата? Как ще оперира после прецизно?

# 411
Аз снощи гледах за първи път, не ме грабна някак епизода. След изчетеното в темата за първи епизод, очаквах да е по-интересно.
Никой не мога да откроя засега за харесване/нехаресване.
Само някои от тях запомних. Чикагото е неадекватно суетен, куклената актриса ми е кринджава като заговори.
При сините, капитана май, като говори все едно слушам Кедъра Rolling Eyes
Николай ми е като един по-софт Гатю.

# 412
  • До морето
Какви бушони, какви 5 лева, като винаги когато влизат нови, те са имунизирани за един, че понякога и за два съвета?!?! Страшни стратези са тези! Така или иначе ще трябва да пращат някой от тях, ако се стигне до елиминации, тоест до края на седмицата ще се изправят жени срещу мъже и ще им лъснат коалицийките.

# 413
Харесах зелените като каст, но психото ще ме откаже от тях. Джаферович 2 ще го играе. Изигра добре мъжягите, но ще е нетърпима нататък.
До тук нищо различно - сини и жълти стандартно до момента.

# 414
  • Буркина Фасо
силиконите май ще се дърпат за косите Simple Smile
обаче тия на блатото как си "харесаха" мястото за спане ... точно където има слама и където са забити коловете за осветлението  Simple Smile

# 415
  • София
И на мен нещо не ми хареса психиатърката. То е ясно, че само на собствени сили жена не може да спечели и е нужна коалиция, но много от рано се разединиха. Дано не им изиграе лоша шега това. Иначе са силно племе.

# 416
  • софия
Оффф, аз го кръстих "пъзелиста" Денис, той бил Давид, вярно Hands V ще му купувам риза.Grinning

Писаха в темата на ЕзД - Патето Александра е сестра близначка на ДАниел  (на Стела), ако някой тук е гледал Един за друг.

Интересно Пекин дали има познанства и с някои от блатните Амазонки. Няма как да разчита само на първоначалната четворка.

Миналата година много стисках палци на Силвето, харесвам си я, ама  не ставаше тя за тая работа.
Та сега тази Пекин, ако успее вероятно ще ми е непоносима Joy
Давам и шанс засега. Grinning

# 417
  • София
На докторите много им се вдигна самочувствието и станаха манджии... Не искали най-добрата жена, защото им трябвало бушон, а те били супер екип и не трябвало да се разделят..Вместо да засилят отбора, те го отслабиха и тази тактика е на губещи, а не на победители.Психиатърката се изявява като гуру, а другите я слушат и козируват...

# 418
И аз не разбирам тази логика да взимаш бушони, та добрите участнички да ги вземат останалите отбори и да те размазват на всяка битка.. по-добре да направиш супер отбор и да не ходиш по съвети

# 419
  • Буркина Фасо
те не взеха ръждата заради тотема. от една игра не може да изгради мнение коя е най-силна и в какво.

Общи условия

Активация на акаунт