💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 529
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 240
Е да ама картинката не намалява ли значително броя части дето трябва да наместят
Картинката като се нареди пречи на видимостта отзад. С правилна стратегия си бяха останалите 3 отбора. Само Давид се прецака.

# 241
  • На Изток от Рая
Е да ама картинката не намалява ли значително броя части дето трябва да наместят
Не, грешката им беше, че като нареди Картинката не виждаше частите, които ще оформят идеален куб

# 242
Имаше момент , в който трябваше да бутнат с половин метър и щеше куба да е нареден ..и той им каза - разваляйте го..Само аз ли го видях това ?

# 243
Мисля, че саботира.

# 244
Защо, още от сега да саботира?

# 245
Тва,че еко тойлет са спонсор, подсказка за това в какво ще се превърне сезонът ли е?

# 246
  • София
Не знам дали саботира, но с нищо не пролича да му е кофти, че прецака отбора. Сега да го видим без помадите и гелчетата за брада какво ще прави.

# 247
  • Дубай
Ех, че с епрецака Давид, а добре тръгна по трасето.
Отбор сини съм аз и по-точно за Калин! И лекарите ме кефят.

# 248
Лечителите много добро племе, и сякаш нямат слабо звено.
Това момче с пещерите много ме впечатли, ако не го прецакат от продукцията, ще стигне далеч.
Павката добре се справя като водещ, като за първи епизод. Още няколко епизода и съвсем ще се чувства като в свои води. А и стои много добре на екран, атрактивен е.

# 249
  • София
Не знам дали саботира, но с нищо не пролича да му е кофти, че прецака отбора. Сега да го видим без помадите и гелчетата за брада какво ще прави.
Ще заприлича на Робинзон, но така си го постла...Сякаш не знае в кое предаване влиза и е с убеждението, че цял сезон ще се кипри в резиденцията с трите несесера козметика.

# 250
Павката има опит като водещ и затова се справя добре. Една идея ми е малко превъзбуден, но предполагам, че реално така се чувства, защото за разлика от другите водещи е бил и част от играта, а това дава съвсем друг вайб на воденето.

Този с пещерите ми звучи , като да е прекалил с гъбите..И аз вярвам в духовното развитие, но някак си има си места, които да се водят подобни теми. Национален ефир и в подобно риалити не му е мястото. Едно време Владко Данаилов ги плямпаше тия в Брадъра и се самоканселира.

Давид според мен е от хората, които не вярват, че могат да допуснат грешка и дори , когато допускат си казват е кво пък чаак толкова е станало. Определено се радвам, че останаха последни.

# 251
  • София
Само аз ли забелязах, че пъзелът на червените е с малко по-различна конфигурация (в частта където е картинката) от тази на останалите 3?

# 252
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не че нещо, но дотук не видях нищо ново, даже напротив - пак червените са на блатото и пак някой, който се изхвърли колко е добър на пъзелите и със затворени очи, омаза положението. Абсолютно deja-vu с различни муцуни. Успех на Давидчо с трите несесера козметика на блатото! Да си ги ползва с кеф на неизмитата физиономия! Обичал да си прави "ДУАтлони". Joy
Искаше ми се жълтите да отпаднат, не ми се струват особено надеждни с тези двете кифли, дето си мислят само какво ще си облекат. Бяха комични с тези токчета по пясъка. Въпреки че накрая ми се стори, че мис Индепендент си беше изгубила изкуствените мигли по трасето, така че може и да се е раздала в играта. Joy
Много малко хора запомних като имена, но предприемачът ми стана неприятен още от секундата, в която каза, че не приемал чуждо мнение и не четял. Лечителите се очертават като доста силно племе.
Николай ми е същински Гатьо. Харесаха ми катерачът, Любо, ветеринарката, БОРИсенко, психиатърката...
Павката също ми харесва като водещ. Малко е превъзбуден, но се надявам да се отпусне и да стане още по-добре.

# 253
Само аз ли забелязах, че пъзелът на червените е с малко по-различна конфигурация (в частта където е картинката) от тази на останалите 3?

И аз забелязах същото. При тях формата на частите беше различна и вместо средната част на картинката да се слага последна ( което осигурява видимост и назад към пъзела) логически е по-лесно да се сложи по-рано, което затруднява видимостта при подреждането на задната част на пъзела.  Интересно ми е дали въобще беше възможно да бъде нареден техния пъзел 😁 ….

# 254
Само на мен ли ми се вижда от видяното тази вечер,че каста тази година е изключително слаб?

Общи условия

Активация на акаунт