💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 590
  • 1 190
  •   2
Отговори
# 420
  • някъде другаде
Не харесвам психиатърката. А и още в началото се изложи на халките.  Ветеринарката ми е симпатична.

# 421
На докторите много им се вдигна самочувствието и станаха манджии... Не искали най-добрата жена, защото им трябвало бушон, а те били супер екип и не трябвало да се разделят..Вместо да засилят отбора, те го отслабиха и тази тактика е на губещи, а не на победители.Психиатърката се изявява като гуру, а другите я слушат и козируват...

Абсолютно, много ме подразниха с постоянните си коментари за всеки. Взеха една игра и решиха, че ще са непобедими, ама много вода има още да изтече. Чакам ги на брега аз, да ги видим тогава. Засега симпатизирам на сините.

# 422
Идвам и аз на клона да следя обзора, но съм гледала епизод и половина та последните 4 страници не съм чела, за да не се спойлвам Grinning
Миналия сезон не го гледах особено, надявам се този да е по- интересен. Каста в началото никога не ме впечатлява особено, на визитки винаги всички са много силни и голяма работа, като се разгърнат първите 1-2 седмици започва да си проличава кой- какъв и вече може да се даде по- ясна заявка за сезона.
От жените за сега нямам фаворитка, но все пак тепърва ще гледам въпросните 8, които снощи са играли.
От мъжете- Лапунов и пещерния човек са ми интересни и мисля с потенциал да се представят впечатляващо в игрите,но ще видим.
Първата битка ми хареса. Павел като водещ ми допада, макар да се чудя по сценарий ли им е заложено да правят малко смахнати и дразнещи коментари. Патоса ми идва в повече, а като чуя Ралица с фраза от типа на "Ей, кльощавия, да не си объркал групата?" Или "Къде са ви красивите жени и мускулести мъже, за този формат ли сте наистина?" и ми идва ако можех селективно да я мютна. Плюс тенденцията избирателно, вместо по име към даден играч да се обръщат с фамилия или лепнат някакъв прякор ми става истински досадно коментирането, но няма как без водещи Simple Smile
Куклената актриса ми е в кюпа с тях по дразнещ маниер. Не знам как бих издържала на живо да имам такъв пренавит и писклив човек около себе си. На един синхрон я чух да говори нормално, за това останалото ми се струва малко поза.
Предприемача и многодетния ме подразниха също порядъчно във визитките си, към Елвисовия охранител пък бях ужасно скептична, но за сега и тримата са ми приемливи. Димитър ми направи приятно впечатление, когато палиха и огън и след като не му се получи, си каза, че може идеята му да не е достатъчно добра и някой друг може да опита, вместо от инат и его да профука половината кибритени клечки, както направи играча преди него, не помня името.
За миньора не знам какво да кажа, освен, че тръпки ме побиват от идеята сутрин да се боря за място пред огледалото в банята и да меря с мъжа ми кой има по- дълга "рутина" за започване на деня, или да се прибере вечерта вкъщи и да си говорим за това как е минал карбоновия му пилинг или колко единици ботокс си е сложил, бръх. С цялото ми уважение, към мъжете, които са поддържат и полагат грижи за себе си, бът ай кент хендъл ит.
Май стана много мрънкащ пост, ама т'ва е за сега Grinning

# 423
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ралица е решила тоя път да се държи като пълен боклук още от първите срещи - даже не изчака първия племенен съвет.
Много е наострена и даже злобарската я кара такава, с лека наслада. Според мен много страда за колегата си по чашка, такова де, колегата си. И е такава леко обвинително настроена към света, който тоя път реши да не го потупа леко по рамото с нова версия на "И това ще мине, Бубе", само сменено с "Диме" за името.

# 424
Племената лесно можеха да елиминират новия "анулет" /що за име е това/, още в началото - просто никой не трябваше да избира Ръждавичка и тя щеше да отпадне, т.е. да иде на блатото. Но с "анулета", тя щеше да се спаси оттам и да се размени с някой друг. Така, хем силен играч влиза в някое от племената, хем заплахата е елиминирана.

# 425
Павел ми хареса като водещ, но Ралица ми е все така неприятна , тоя ехиден тон и усмивка, високомерното и излъчване като цяло са ужасни.

# 426
  • София
@ pepi_r - (малко по-горе) с мн.адекватно предложение; ама на терена явно ги мислят доста по-първосигнално. Пък и за оформяне на коалициите по-напред играе роля нагласата "с кого да се вземем", отколкото "кого да не вземем" - макар, че разправяха и др.неща по тая линия.
Въпреки, че писах вече за шуробаджанащината (виждам и др. са на това мнение; благодаря!), а тя си е заложена по дефолт с тия минали участници, дето сега са коучове и тренери (всъщност, скритите кастъри на продукцията)..., ама разпределени в 2-3 града, а не (да речем) из 7-8 селища на страната (което би разнообразило палитрата на подбутнатите мераклии)...,
да напомня също, че ние сме само зрители - ония, дето играят играта сигурно са прави за себе си, че разни скрупули (или общочовешки морал?) не водят до победа. И тук виждам ролята на Продукцията (т.е. липсата на такава по етично-феърплей критериите) като най-безскрупулния манипулатор - "разбира се" в името на шоОто и драгия зрител.

# 427
  • София
Както обикновено, в началото гледам оттук-оттам и не съм запомнила още всички кандидати за слава, но към момента добро впечатление ми прави синьото момче със самурайската прическа, Лапунов ли беше. (Какъв е този зор да ползват не дотам благозвучни фамилии без нужда? Ръждавичка Rolling Eyes, все едно не можеше да си е Симона...) Новата Моника ми е много позната физиономия, не знам дали се припознавам. Кукловодката ми е трудна за изтрайване.
Зелените отначало ми харесаха, но мното бързо ги заплетоха тия мрежи и схеми, не ми допада... Николай е забавен, напомня Гатьо.
Жълтите, както обикновено, отбор бичмета без много мисъл.

# 428
И на мен ми е много позната.

# 429
  • София
На мен Моника малко ми прилича на Дара..
Скрит текст:

# 430
Тази година има по-възрастни участници, за да се привлекат зрители/аудитория на предаването над 30 годишни. Повечето фенове на предаването са малки деца и виждат всеки участник като супергерой. То и тази година голяма част от каста са си супергерои де, ама са събрали хора с много повече мисъл, някои с повече хумор. Има си от всичко. Тази година наистина са се постарали откъм подбор, за разлика от миналите. Поне така аз виждам нещата.

# 431
  • София
Според мен основната им цел този сезон е най-накрая да направят жена победител.
Вкараха много силни жени, много от тях са в потенциални силни коалиции и в същото това време ги нямаме тези мъже - спортни машини от предните сезони (3, 4, 5 и 6).
И не само че няма мъже страшилища ами и средната им възраст е доволно над 30 г.

Ако и сега не спечели жена, никога няма да го бъде! Simple Smile

# 432
Още не мога да ги различавам много, а и от визитка до реално представяне има голяма разлика. Но за момента с представянето си добро впечатление ми направи момчето пещерняк - как мина халките и колелото, как се изкатери по стената... Май има умения.
На външен вид ми хареса и учителката от новите осем момичета. Като външност (без джуки и прочее кифлотии), като говорене...

# 433
  • София
Момчето пещерняк е моят фаворит дотук също.
Впрочем, днес Надкаст имат лайв за ИВ, интересен е, ама мнооого дълъг, цял ден ги слушам на части и още съм до средата Simple Smile
Но Неделчо има интересна история за победителя на продукцията и неговата арка.
Също и двамата са на моето мнение, че тоя сезон се връща към старите хубави сезони с интересен каст, който не е само от спортисти. Аз последния сезон изобщо не можах да го гледам, скука голяма беше, но този засега ми харесва много.
И Павел ми харесва много.

# 434
3 часа и половина Надкаст, тия са луди...

Общи условия

Активация на акаунт