💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 448
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Може да е по-лека от 450кг, но все пак е по-тежка от самото начало..

Калин защо сложи единицата на втория ред, нещо се ошашави..

# 511
  • София
Йордан явно знае пъзела.
Да няма обрат?

Забиха нещо Калин и Доктора. Доктора отнесе и 150 секунди наказание.

# 512
  • София
Нещо монтажа ли им куца...скачат от едно на друго.
Залагам на първи зелените и съвет за жълтите патета

# 513
Жълтите тотал щета.Като почне от Тянко .Димитър и той въздух под налягане като Аспарух.

# 514
  • София
Браво на Беър Грилс!

# 515
  • София
Скрита лимонка е той, по тяхна терминология - комплексен играч.
А жълтите с 3 смени при 1 позволена...
Сменям прогнозата, моето пещерняче ще ги заведе на съвет сините май. Жалко!

# 516
  • София
Леле колко им куца монтажа: в един кадър единицата на сините е блокирана на трети ред, и само след няколко секунди, хоп тя си е на правилното място на ред 1 JoyJoyJoy

# 517
  • София
Алекс е прав, той като айти щеше да се справи..пфуу

# 518
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Извинявам се, подминала съм го, но на кого викате Беър Грилс?

# 519
Toтално недомислени игри - непосилни за жените. Респективно почват импровизации и нагаждания за да продължи някак състезанието.
А и се видя колко пречат големите бомби Wink
какви игри да им измислят, че да са доволни? прехвърляне на червило  вместо топка ?
за следващият сезон да питат момите какви игри искат.

виж ги само как скачат от високото - като си хващат носа все едно, че ще скачат във вода  rotfImbo

Toва ясно, спор няма.  И колко скачат лошо на надуваемия дюшек, и колко нямат техника на халките...
Но това с топките е различно - само една жена се справи и се наложи промяна на правилата.

# 520
Точно Дянко да има претенции.  Айде у лево. А чакай той е там вече 💅

# 521
  • София
Е не...при това представяне на отбора ще обвинят Йордан? Не напразно май ми заприлича на Андрей още в 1 епизод. Ама знаем Андрей докъде стигна 😉

# 522
  • София
Завоевателите не са ли малко нагли?
Йордан им мина два пъти моста. И почти победи Калин, като жълтите отидоха на пъзела с огромно изоставане.
И кой лае на синхрони? Гея ''инфлуенсър'' Тянко (тотал щета) и Димитър дето крампира. А двете руски кифли? Нещо?

# 523
Калин се забави на моста с ринговете. Лапунов много зле. Елементарна техника няма. То е и до усет. Далеч по-слаби от него мъже го минаха макар и бавно, а той иска изцяло на мускул.

Тежките мъже по правило се представят зле на халки и прочее. Отделно, че много често губеше халката от крака си. Виж как уж най-силния не можа изобщо да завърши.

И свалям шапка на голямото момиче, направо им скри топката.

# 524
Интересни са ми като започнат - аз мога повече, не съм показал/а какво още мога, нищо още не сте видели..... Никой не си признава, че толкова може и е два леви крака.

Общи условия

Активация на акаунт