💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 521
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Доскучава ми вече тая битка. И се сещам, че ако играеха и "Победителите" (ония от Ада - дето са нЕкви лауреати от други сезони и кастинги) щеше да се види колко е изпълнима задачата сега.

# 496
  • София
Поликсени,
Да, същото Мише.

За протокола:
Ники-Дино, който е борец също не успя с топката. Може би при него е и до ръста... Не знам.

За протокола:
Сапунджиева и Д-р Пекин минаха това трудно трасе 2 пъти.

# 497
Браво и на Лъчезар.

# 498
  • Дубай
Калин също много добър.Сините стабилен отбор си заформиха.
Калинката е топец... Все още не се е разгърнал напълно. Аз си го харесвам него от преди игрите, много комплексен младеж, Тянко освен, че е инфлуенсър няма какво друго да кажа

# 499
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Лапунов и доктора се очертават засега любимци вкъщи, очаквах обаче повече от Лапунов на халките, мъчи се момчето, но не се предава Heart.

# 500
  • София
Е, сините заминаха с обърканата топка. Чикаго не е Дуранкулак (но пък на всеки може да се случи).
Върнаха се в играта с 30-те сек. наказание за докторите. Който и да е пръв - заслужено ще е!

ПП. Направо да заменят жълтите с ония от Ада (с 1-2 изключения) - че поне да гледаме трето племе в по-истински игри в "редовното време". Simple Smile

# 501
  • София
Калин се забави на моста с ринговете. Лапунов много зле. Елементарна техника няма. То е и до усет. Далеч по-слаби от него мъже го минаха макар и бавно, а той иска изцяло на мускул.
Д-р Манчев дотук направи най-доброто мъжко минаване по коварния мост.

За протокола:
Теодора също минава за втори път.

Значи по 2 пъти за Д-р Пекин, Теодора и Сапунджиева.

Извод: Най-вероятно жълтите ще загубят, но изцяло заради Александра и Гергана. Да ги пращат на дуел и да си решат женския спор на Арената.

# 502
  • някъде другаде
За сега са ми фаворити д-р Петров и Лъчезар. Диното ми е забавен.

# 503
  • София
Павка, психиатърката също мина два пъти.

Браво на Иван. Той е скрит фаворит. Кросфит машина е.

# 504
  • София
Чикагото е огин..от бързане, обърка коридора..

Защо пуснаха Теодора на 450кг, колкото и да е яка, все пак е жена/дете и то на 18г..

# 505
  • София
Супер е Калин, продължава да ми е фаворит. Заради него ще си преместя фенството към сините:)

# 506
От мен браво за Теди.

# 507
  • София
Защо пуснаха Теодора на 450кг, колкото и да е яка, все пак е жена/дете и то на 18г..
Тази количка тежи 450 кг точно толкова колкото средната заплата в Бг е 15 хил евро JoyJoyJoy

# 508
  • София
Поредните нагласистики в крачка - наказания 30 сек, 2 мин, недообяснено или неразбрано; по сценарий в тази игра печелят ония от загубеното място, ама сценаристите са забравили, че не играят в сниманото реалити в момента.

# 509
  • Дубай
Тоя мост според  мен си е до усет, защото и високи и ниски мъже, тежки и по-леки, имаше  хванаха цаката, други се мъчиха много независимо от ръста и теглото.

Айде, Калинка!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 23:38 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт