💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 566
  • 1 190
  •   2
Отговори
# 585
  • Буркина Фасо
Аз не знам какви жени са тествали, но силно се съмнявам да са успели да прехвърлят кой знае колко пъти стената, е освен, ако не са като Теодора. Толкова ли не можаха да кажат жените директно да хвърлят от варелите?
за това на жените топките им бяха по-леки. откъде да знаят, че с по-леки топки пак ще имат затруднение?
който си го може го може. на баскетболистката да не би да ѝ беше лесно като минаваше през автовобилната гума?
едва се промъкна с по-голямото си тяло, но имаше хъс и желание. ако силиконките не знаят, че в този формат се плува, вдига/бута се тежко, виси се на ръце ... значи не са за тези игри.

# 586
От жълтите харесвам само Данчо. Ама и той сам се навира между шамарите - първо с огъня, после с пъзела. Ако не сега, то на следващия съвет е готов номиниран.
Намирисва ми на Митака от С6 - да изгасне на блатото. Дано не.
Новите жълти мацки още не знам. Малката е силна много, но на по- засуканите игри ще е каба и ще им тежи.
Сапунджиева е ок сякаш.
Дразнещо Павката два пъти -"Сапунджиева блести на арената"  - уффф, и аз веднага се настроих срещу момичето.
И сами виждаме дали е добра, нЕмаме нужда от "насоки"... Imp

Синята кукловодка ми се счу на арената "Димо готова съм" - вика. Joy
Дали ми се причу не знам, няма да връщам да го търся, ама посмях се вчера... Joy

Павката ми харесва като водещ. В Турнирите беше зле, тук му се получава. Донякъде се опитва да звучи като Димо стил, по- натам може би ще вкара повече автентичност. Да свикнем по-плавно с прехода дет се вика. Grinning  Одобрявам го. Прилича на  водещия на " къща от лотарията" май така се казваше предаването, един шантав татуиран гей, който също харесвам.

На мен ми харесва, че се "борят" с препятствията и някои  са им трудни, други по-лесни. Получава ми се усещането за игра. И липсата на изявени машини също не ми пречи. Прекрасни са за гледане и е удоволствие наистина, но подсилват усещането за другите участници, че са пълнеж. И "играта" се превръща в "състезание". И няма как силите да са равни - мъже, жени, кросфит, плуване, калистеника,   тежести,  точност - всеки със силата си, но никога с равни шансове, дори и в уж многокомпонентни битки.
Абе, не знам, от друга страна е тъпо да се гледат неможачи по арената. Просто за сега, с малки изключения, ми се струват ок като спортни качества, без да са супер машини.

Лапунов припрян ми се видя на моста с халките - вярно че е и тежък, но нещо му се пропука малко дзен-а май. Харесвам го и ми е в първите любимци - надявам се от дзен на думи да не излезе паникьор на практика.
Не ти се е причуло, аз го върнах, точно това каза - “Готова съм, Димо”. 😅 извинявам се, ако не излезне в скрит текст цитирания коментар, на нямам представа как да го сложа

# 587
Ако 90% от играчите не се справят с даден компонент, както е предвидено по задание, значи или гейм мейкърите не са си свършили добре работата, или онези, които са подбрали каста и са взели играчи, които явно не им покриват норматива от физически умения.

# 588
Все още не смея да заявя категорично кой ми харесва и кой не, щото изненадите предстоят.
В едно съм сигурна - Ралица вече не е за това предаване. Дали е по сценарии или вътрешно убеждение - не знам, но някак прекалено високомерно се държи. Един вид "аз к0ля и б€ся!", а всъщност е просто на заплата там... За смяна ми е.
ДоФторите - не ги харесвам. Един Дино, дето се прави на шут, създава някакъв позитивизъм, ама и това е с клизма.
Жълтите са много зле. Еле пък русата и черната джука, дето не могат вече да се търпят една друга. И от двете чеп за зеле не става, ама в ИВ се записали...Е, то и плява трябва да има, за да отпадне нещо още в началото.
Йордан би оцелял идеално сам, ако си беше сам на себе си племе. Надявам се да остане по-дълго в екшъна и да отвее батките.
Теодора - шапка й свалям. Дано не я използват за бушон, защото това хлапе е най-стойностно в целия отбор за сега.
Сините са ми много на кантар. Чикагото е социален палячо. Кукловодката - потрес.
Двамата, които най-малко говорят, най-много ми допадат - Калин и Лапунов.
В интерес на истината повечето участници се справиха с терена.
то и за това ще гледам предимно състезанията, че силно не им търпя "социалната" игра.

Ама и това ми мнение може да се размие като кал в блатото Joy

# 589
  • София
Ма моля ви се, доколкото помня, миналата година тъпата вагонетка ставаше 600кг и то само чувалите, ако не се лъжа. Stuck Out Tongue Winking Eye Има напредък, има. Ако не дадат и безумното влачене на "канута" на жени, ще е направо нова страница!

# 590
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
От жълтите харесвам само Данчо. Ама и той сам се навира между шамарите - първо с огъня, после с пъзела. Ако не сега, то на следващия съвет е готов номиниран.
Намирисва ми на Митака от С6 - да изгасне на блатото. Дано не.
Новите жълти мацки още не знам. Малката е силна много, но на по- засуканите игри ще е каба и ще им тежи.
Сапунджиева е ок сякаш.
Дразнещо Павката два пъти -"Сапунджиева блести на арената"  - уффф, и аз веднага се настроих срещу момичето.
И сами виждаме дали е добра, нЕмаме нужда от "насоки"... Imp

Синята кукловодка ми се счу на арената "Димо готова съм" - вика. Joy
Дали ми се причу не знам, няма да връщам да го търся, ама посмях се вчера... Joy

Павката ми харесва като водещ. В Турнирите беше зле, тук му се получава. Донякъде се опитва да звучи като Димо стил, по- натам може би ще вкара повече автентичност. Да свикнем по-плавно с прехода дет се вика. Grinning  Одобрявам го. Прилича на  водещия на " къща от лотарията" май така се казваше предаването, един шантав татуиран гей, който също харесвам.

На мен ми харесва, че се "борят" с препятствията и някои  са им трудни, други по-лесни. Получава ми се усещането за игра. И липсата на изявени машини също не ми пречи. Прекрасни са за гледане и е удоволствие наистина, но подсилват усещането за другите участници, че са пълнеж. И "играта" се превръща в "състезание". И няма как силите да са равни - мъже, жени, кросфит, плуване, калистеника,   тежести,  точност - всеки със силата си, но никога с равни шансове, дори и в уж многокомпонентни битки.
Абе, не знам, от друга страна е тъпо да се гледат неможачи по арената. Просто за сега, с малки изключения, ми се струват ок като спортни качества, без да са супер машини.

Лапунов припрян ми се видя на моста с халките - вярно че е и тежък, но нещо му се пропука малко дзен-а май. Харесвам го и ми е в първите любимци - надявам се от дзен на думи да не излезе паникьор на практика.
Не ти се е причуло, аз го върнах, точно това каза - “Готова съм, Димо”. 😅 извинявам се, ако не излезне в скрит текст цитирания коментар, на нямам представа как да го сложа

виждаш ли къде пише скрит текст ? маркираш това, което искаш да скриеш, след това натискаш "скрит текст"

# 591
Знам, че жълтите ще номинират Йордан и Александра, но все се надявам да са Гергана (май така се казваше русата гърла) и Александра. Александра не е за това предаване, но Гергана ми е доста противна и като личност, и пак няма нужните способности

# 592
  • София-Младост
Чакайте да видим новите им правила при номинации...
Иначе съм съгласна, че правилата сякаш се пишат в движение...аз лично не разбрах правилата на пъзела, докато не го отвориха и наказаха за разни грешки. Единия вика от ляво на дясно, другия от дясно на ляво...мести ли ги , плъзгаш ли ги...
Гергана ми е даже по-дразнеща от Александра...втората поне знае, че не може... първата си мисли, че може, ама всъщност и тя нищо не може.
Йордан дано не изгори без нищо. След втори пъзел е нарочен от всички, дори и от Теодора като гледам.

# 593
  • Stockholm
Не съм съгласна, че мъжете този сезон са слабаци. Да, на първата битка бяха зле, но вчера се представиха много добре. Да не забравяме и машините в червеното племе, както и евентуално един, двама нови.
На мен невродокторът ми е фаворит, но не знам докъде ще стигне в очертаващата се слаба мъжка коалиция на Зелените.

# 594
  • Буркина Фасо
Ако 90% от играчите не се справят с даден компонент, както е предвидено по задание, значи или гейм мейкърите не са си свършили добре работата, или онези, които са подбрали каста и са взели играчи, които явно не им покриват норматива от физически умения.
в началото при представянето на участниците всички казваха, че са ТОП, че ще спечелят.
това очевидно говори, че са се "подготвили".

# 595
Снощи беше изключително протяжно и скучно да гледаме едно и също, оправдавам го единствено от гледна точка на това, че можем да си направим сметката кой какви сили има и колко е натрениран.

Що се отнася до любим сезон - този с Мани, моля ви се! Няма да забравя как "тичаше" куцайки да прескача стена и накрая се катереше или по Стоян, или по Морунов да я влачат. Simple Smile)))  Нямам търпение за Ол Старс сезон с Морунката, Стоян, Сит Лъв, Фифо, Радо.

# 596
Аз пък не искам Ол Старс, искам да ги запомня такива каквито си бяха. А и не мога да си причиня да гледам Георги Янев в още едно риалити. Стига ми , че ще се налага да го търпя в ИнП. А и ако има Ол Старс ще включат и императора Мартин и двамата с Янев на едно място ще ми дойдат множко. Единственият начин да гледам ОС е , ако Неделчо и Юлиян се включат, но това няма да се случи

# 597
Да, донякъде има резон това "да ги помним какви са били", особено след кастинг битката на Морунов, където ни се видя нашишкавял и повяхнал.

# 598
  • София
Мда, добре тръгва сезона. Минали са едва три епизода, а вече преобладават носталгичните спомени за едни по-добри времена и участници. Евала Вито, направил си един уникално "Велик" сезон JoyJoyJoy

# 599
Какви са бойните поздрави на племената? Само на лечителите се чува ясно - "първо ги бием, после ги лекуваме". На останалите никак не се чуват добре.

Общи условия

Активация на акаунт