💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 514
  • 1 190
  •   4
Отговори
# 570
Оф, този охранителя е ужасен, щял не знам си какво да направи на Тянко, ако нямало камери 😳

Алооо, бичме, ти гледай другия път да не ти крампират пак "яките" ръчички, защото оправданията с липсата на сън и храна не ни минават, знаем ви напомпаните батки как сте се "напомпали".

Тянко може да е мрънкач, ама ще се окаже, че има повече повече издръжливост и сила от Кино охраната.

Йордан трябва малко да се сниши, защото вече е под прицел, следят го изкъсо какво прави, с кого си говори и е нарочен за жертвено агне, усещам, че ще повтори съдбата на Фифо и ще го пращат на елиминационни битки нон стоп, ако остане в това племе.

Сашка и русата бяха трагични, ама Йордан е реална заплаха и за това скочиха срещу него. Да видим съвета как ще протече и какво ще си кажат там, очаквам Митьо най-много да лае, Тянко ще му се зъби, кифлите и те ще си сипват, абе, весел съвет ще е.

Браво на Теодора, беше машина на терен, както и Деси, дано стигнат напред в предаването и преминат в по-читав отбор.

Адмирации към всички жени, които минаха трасето два пъти, бяха наистина впечатляващи.

И снощи и от промото на епизода за днес си личи, че от продукцията да се опитали да разнообразят битките и елементите, дано се запази тази тенденция.

# 571
  • София
Soney, свършиха ми "лайковете", но съм напълно съгласна с написаното. То не бяха натъкмявания на правила в движение, не бяха недомислици. Аман. Чак си личеше как в дадена ситуация е имало бързо "съвещание" на екипа и като измислят някакво решение, съобщават на Павел, та той се обаждаше с две минути закъснение.

Количката са я поразучили и не е грешка да трупат тежките чували отзад, ако направят както им казваше доктор Петров (ако не бъркам) - при обратния ход да преместят някой чувал, така че тежестта пак да е в задната част.

Отбелязвам като чудо, че са помислили за някакво обезопасяване - е, далеч от идеално, ама поне са имали желание. Grinning

# 572
Йордан влиза с голямо самочувствие, което може да му е в ущърб. Обиколил е повечето "треньори", има и опита от Максимал.
На мене Шопа много ми харесва още от кастинг битката, ама решението явно е било натренираните участници да бъдат запратени на блатото.
Аз съм за червеното племе именно заради незабравимия сезон 1 ❤️, ама то племе няма... тъй че...

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 11:18 от Bilyana14.

# 573
“Максимал” не е голям критерий за “опит”. Нискобюджетна аматьорщина.

# 574
  • София
Десета недомислица - Ако пак направиш грешка ще те накажа жестоко??  Кой си ти бе ?
В кое уважаващо се състезание съдиите държат такъв гаменски език - "ще те накажа ЖЕСТОКО"???
Това конкретно май са го копирали от колумбийския формат. Там в по-късните сезони (13-ти до 16-ти, които са основно със спортисти) добавиха един батка който да стои на терен и да следи дали минават правилно уредите. Та този батка на моменти много грубо им вика "Връщай се", дори "Ще ви изгоня" (не съм му хванал всичките фрази защото все пак испанския не ми е толкова добър, но голяма част от нещата се разбират просто по децибелите, които си влизат в кадрите)

# 575
За мен Джулката от Сезон 1 направи предаването толкова гледаемо и популярно в Тв ефира. Той и Гого са номер 1 за всички сезони за мен. Очаквам Калин (планинаря) да последва славата им. Вчера беше блестящ на трасето. Колегата също се справи доста добре.

От жените нямам любимки за сега този сезон.

# 576
  • софия
От жълтите харесвам само Данчо. Ама и той сам се навира между шамарите - първо с огъня, после с пъзела. Ако не сега, то на следващия съвет е готов номиниран.
Намирисва ми на Митака от С6 - да изгасне на блатото. Дано не.
Новите жълти мацки още не знам. Малката е силна много, но на по- засуканите игри ще е каба и ще им тежи.
Сапунджиева е ок сякаш.
Дразнещо Павката два пъти -"Сапунджиева блести на арената"  - уффф, и аз веднага се настроих срещу момичето.
И сами виждаме дали е добра, нЕмаме нужда от "насоки"... Imp

Синята кукловодка ми се счу на арената "Димо готова съм" - вика. Joy
Дали ми се причу не знам, няма да връщам да го търся, ама посмях се вчера... Joy

Павката ми харесва като водещ. В Турнирите беше зле, тук му се получава. Донякъде се опитва да звучи като Димо стил, по- натам може би ще вкара повече автентичност. Да свикнем по-плавно с прехода дет се вика. Grinning  Одобрявам го. Прилича на  водещия на " къща от лотарията" май така се казваше предаването, един шантав татуиран гей, който също харесвам.

На мен ми харесва, че се "борят" с препятствията и някои  са им трудни, други по-лесни. Получава ми се усещането за игра. И липсата на изявени машини също не ми пречи. Прекрасни са за гледане и е удоволствие наистина, но подсилват усещането за другите участници, че са пълнеж. И "играта" се превръща в "състезание". И няма как силите да са равни - мъже, жени, кросфит, плуване, калистеника,   тежести,  точност - всеки със силата си, но никога с равни шансове, дори и в уж многокомпонентни битки.
Абе, не знам, от друга страна е тъпо да се гледат неможачи по арената. Просто за сега, с малки изключения, ми се струват ок като спортни качества, без да са супер машини.

Лапунов припрян ми се видя на моста с халките - вярно че е и тежък, но нещо му се пропука малко дзен-а май. Харесвам го и ми е в първите любимци - надявам се от дзен на думи да не излезе паникьор на практика.

# 577
  • Буркина Фасо
ако не променят правилата в движение някои от племената още да се мъчат
на някое препятствие.

# 578
Жълтите ще са тотални глупаци ,ако не номинирВат Дянко или инфлуенсърката.

# 579
  • тук и там
Той Тянко се справи по-добре от Димитър на препятствията.Но първи ще са чернокосата кифла и Данчо,според мен.Освен ако преди това не се изпокарат ,както даваха в промото за следващия епизод и тогава да изгърми и Тянко.
Според мен Димитър и онзи бизнесмен,дето не чете книги,се познават от преди да влязат в игрите.

# 580
Много ме дразни тази постоянна смяна на правилата. И водещият ме дразни,  липсва му само един кол и да танцува шамански танци по пясъка.

# 581
Съгласна съм, със Soney и накъртващите моменти в снощния епизод. Когато обясняват правилата на самата игра, следва още преди старта да бъдат обяснени и правилата за смяна на играч, брой допустими смени, условия, не един минава цялото оставащо трасе плюс втори път, другия отменя само на компонента, който е представлявал трудност за играча на терен и после първия продължава отново. Почина си, докато му минат халките и после си добута вагонетката. Наказанията им същата глупост, тези 30-60-120 секунди да се оповестяват предварително и всеки да знае какво действие подлежи на санкция и съответно каква. С какво бутането на две плочки е толкова по- тежко нарушение от преместване на плочка на ръка, че едното е 30 секунди, другото 2мин?
Жени тестват ли изобщо трасетата им и, ако да, въпросните само някакви ултра физически подготвени ли са? Освен Теодора заради предимството в ръста си, за останалите беше задача клоняща към непосилна това прехвърляне на топката. И, разбирам, че търсят хляб и зрелище с трудни трасета, но за мен като зрител е отегчаващо да гледам как N на брой играчи се запъват и гледаме Х време усилия, докато в крайна сметка някой ги смени.
Калин се справи чудесно. От Лапунов очаквах малко повече, с халките се оплете.
Нахвърлянето върху Йордан беше безумно, както и коментара на Ралица "Един пъзел ви попречи..." Щеше да им е попречил, ако беше стигнал 20мин преди всички и, въпреки преднината си загуби. Той отиде сигурно 20мин след Калин и доктора, какво се очакваше да сътвори- чудо? Може би не беше невъзможно, но категорично не е в него вината. Александра за мен трябва да си ходи, освен мрънкане и 0 КПД в играта вчера, друго от нея не съм видяла за момента. За новите попълнения още нямам особено мнение, харесвам Теодора, може би защото е много млада все още, но с много хъс. Но точно заради младостта си, мисля че няма да се справи особено със социалната част, ако някой не в вземе под крилото си.
Беше ми смешно, когато Николай от лечителите преди битката изкоментира нещо, за това как новите момичета трябвало бързо да влязат в ритъм и да се сработят с отбора, сякаш са отбор от един месец и са идеално сработени всички Grinning
До тук сезон 4 остава последния, който истински ми хареса. От там насетне само регресия. Но Калин и Лапунов за сега са ми интересни, особено първия, та заради тях за момента ще гледам.

# 582
  • София
Уф, след вчерашните 3 часа и 20 мин мъчение от Надкаст (с реално ефективно смислено съдържание събиращо се в не повече от 30 мин), днес Чакала отговаря на удара с нови 3 часа и 7 минути. Кой ли пръв ще се престраши да пусне 24 часа нон-стоп коментар? (I Dare You) JoyJoyJoy

# 583
  • София
Аз не знам какви жени са тествали, но силно се съмнявам да са успели да прехвърлят кой знае колко пъти стената, е освен, ако не са като Теодора. Толкова ли не можаха да кажат жените директно да хвърлят от варелите?
Отделно, от доста сезони се чудя, защо когато тестват трасетата не се подготвят още тогава с евентуални наказания/смени и т.н., а чакат да почне играта и на момента да умуват?
Иначе за едно се радвам - нямаше "наказания" вместо преминаване на даден елемент. Много се дразнех в предишни сезони на това, не може да мине елемент, което отнема около 3-4 минути примерно, те дадат 2 минути наказание и готово. Та, поне за това съм доволна, дано и така си продължи.

Иначе за самата игра - браво на тези, които минаха по 2 пъти, не мога да не отбележа, че и тази от кукления театър ме изненада - справи се жената, а честно имах съмнения дали ще успее.

Чакам да видя каква велика "новост" са измислили за номинациите - скептично предполагам, че е поредното нещо с което продукцията да си побутва избрани хора, но оптимистично ще се надявам да не е баш така 🙂

# 584
Искам да изразя възмущението си, от това жени И детенцето Теодора да бутат вагонетки с 400 кила! Супер недомислица. Очаквах да им се влачат червата. Да не би да са стронгмен? Супер кирливо препятствие.

Общи условия

Активация на акаунт